Arama sonuçları: *

• Users: turgutylmz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Bana monitör tavsiye edin lütfen

Abilerim, ustalar dan Curved monitör tavsiyesi istiyorum 31 veya 32 inç 2k monitör almak istiyorum Ps5 ve + PC de kullanicam Moonster aryond A32 2k 180 var fiyat 12.500 kavisli ( FreeSync teknoloji yokmuş sorun olur mu ? [H3 id='GIGABYTE+GS32QCA+31.5+Kavisli']GIGABYTE GS32QCA 31.5" Kavisli...
  2. T

PUGP PC DE GÜNCELEMEDEN SONRA DONUYOR

İşlemci ryzen 5600 Ekran kartı 4060 gigbayt Ram 16 GB Arkadaşlar sorun pugp oynarken oluyor sadece en gelen güncelleme yükledikten sonra donmaya başladı sorunu çözemedim yardımcı olursanız cok sevinirim
  3. T

İp tv almak isteyenler

Arkadaşlar ip tv almak istiyorsanız satışını yapıyorum kaliteli donma kasma yok
  4. T

Arkadaşlar kafam karışık hangisi?

Arkadaşlar telefon almak istiyorum kaliteli kamerası çok iyi potre modu iyi olsun istiyorum 3 telefon var kafam siz de bana Bi fikir verin Samsung S23 ultra İPhone 13 yada 15 Xiamio 13T
  5. T

Yurtdışı iPhone alınır mı ?

Arkadaşlar selam yurtdışı 14 promax almak istiyorum sizce alınır mı ? Yurt içi alicak bütçem yok
  6. T

Medimarkt sepette indirim olmuyor

Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyorum telefon 1 tane yahu sepete ekliyorum ama indirim olmuyor 3 tane tarayıcı denedim yine olmuyor.basina gelen varmı bı çözümü var mı ?
  7. T

Abdullahin hoparlörü 😀

Abdullah kardeşim dm kaç defa msj atıp sordum ama görmedin sanırım masandaki RGB hoparlörü almak istiyorum markası nedir linki varmı ? Çok beğendim bilen arkadaşlar da link atabilir teşekkürler
  8. T

Klavye+Mouse+mouse pad önerisi

Arkadaşlar RGB klavye Mouse ve mouse pad önerisi yaparmisin çok pahalı olmayacak şimdi den teşekkürler
  9. T

Ev Sahibi %200 Zam Yaptı

Ev sahibi 100%200 zam yaptı Nuh diyor peygamber demiyorum 1 kuruş inmem diyor bı kurye olarak benim için çok büyük zam çoluk çocukla olunca canım çok sıkkın moralim bozuk isyan etmek istiyorum
  10. T

27inç 2k IPS 10 bit monitör önerisi yaparmisiniz

Arkadaşlar 27 inç IPS ekran 10 bit 2 k monitör arıyorum tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim
  11. T

En Az 2K hazır sistem tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba en az 2k hazır sistem tavsiyesi verirmisiniz yardimci.olursaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Max=25k bütçe
Geri