Arama sonuçları: *

• Users: B U K O
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B U K O

3000-4000 ARASI KABLOSUZ GAMİNG KULAKLIK ARIYORUM

SELAMLAR DOSTLAR ÖNCELİKLE KONUNUN BAŞINDANDA BELİRTTİĞİM GİBİ KABLOSUZ 3000-4000 TL BANTLARINDA OLAN OLAN GAMİNG VE KULAK ÜSTÜ KULAKLIK ARIYORUM ASLINDA AKLIMDA 2-3 TANE KULAKLIK VAR SIRASIYLA STEELSERIES Arctis 1 Wireless (4K) ...
  2. B U K O

Yeni Bilgisayar Aldık Ama Bir Anda Kapandı Ve Açılmıyor

Dostlar arkadaşıma Gencergamingten bir PC aldık 2 gün önce elimize ulaştı ekran kartını taktık w10 kurduk sonrasında arkadaşım bugün Steam pubg indirmiş ve oynarken bir anda kasa gitmiş ve kasanın güç düğmesine bastığında açılmıyormuş ve kasada sadece arka kısmındaki ethernet yerinin ışığı...
  3. B U K O

Sizce Bu Pc Fiyatına Göre İyimi

Selamlar Dostlar Kuzenime Bu Hafta İçi PC Alacağız Yayıncılık/YouTube İşleri İçinde Kullanacağız Çok PC Topladım Bilgim Var Bu Konularda Fakat Sizlerinde Görüşleriniz Önemli Belki f/p açısından Daha İyi Bir Pc Biliyorsunuzdur . Şimdiden Teşekkürler...
  4. B U K O

20k ya acil f/p pc bulabilirmisiniz

Dostlar selamlar iyi günler 20k ya arkadaş için f/p bir kasa arıyorum acilinden şuan işim var ve bakamıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum sevgiler saygılar 🙂
  5. B U K O

Bu Sistemi Aldım Birazda Güncelleme Yaptım Nasıl Olmuş

üste görüyorsunuz zaten dostlar sadece ekran kartını SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 7800 XT GAMING OC yaptım bana göre mükemmel bir sistem oldu bu fiyata sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum <333 (çok heyecanlıyım .d )
  6. B U K O

2K yada 4K özel ekran kartı 1080p de darboğaz yaparmı

Dostlar Konu Başlıkta fakat ben hemen biraz bilgi vereyim ben şimdi yakınlarda bir sistem alıcam rx 7800 xt ve amd ryzen 5 7500af li bir sistem olucak daha çok 2k yada 4k gameplay için olan bu kasaya elimde olan monitörü kullanıcam monitörümün özellikleri ise 1080p 165 hz 1 ms felan fişman asıl...
  7. B U K O

rtx 4070 olan sistem yada rx 7800 xt olan sistemi alıcam sizin öneriniz nedir

Selam dostlar konu zaten başlıkta fakat ben sizi biraz daha bilgilendiricem ilk olarak benim 31-32k lık bir bütçem var ve ilk sistem bu...
Geri