Arama sonuçları: *

1. Y

Bunlar Ghosting midir Çözümü Var mı?

İyi forumlar, Yaklaşık 2 yıl önce MSI G274QPF QD 272560x1440 170Hz 1ms monitör almıştım. Bir süre öncesine kadar her şey gayet normaldi ve renklerinden vs çok memnun olarak kullanıyorum. Fakat son zamanlarda görselde de görebileceğiniz üzere mesela FM 26 oynarken bu şekilde yansımalar veya...
  2. Y

Windows 11 Geç Açılması

Merhaba, Ekim 2023 gibi DDR5 sistem topladım ve Windows 11 kullanıyorum. O zamandan bu yana sistemin açılış süresi 30 saniye civarında. Yani normalde saniyeler içinde açılması gereken sistem neden bu kadar geç açılıyor anlamadım. Tüm sürücüler, işletim sistemi, BIOS vs güncel. Her zamanda...
  3. Y

PC Güç Tüketimi Hesaplama

İyi akşamlar herkese, PC'de ki bileşenlerin marka ve modelini yazdığımızda tahmini güç tüketimini gösteren bi web sayfası var mıdır.? Şundan dolayı soruyorum PC topluyorum ve ileride ekran kartını vs değiştirdiğimde bi de üstüne güç kaynağını değiştirmek istemiyorum. Malum Türkiye'de para...
  4. Y

Yardım Bu İki Monitör Arasındaki Fark Nedir?

Başlıktaki gibi bu iki monitör model olarak aynı yazıyor sanki ama aynı mıdır? Birde sizce Ebrar Bilgisayar'daki model F/P olarak en iyi 2K monitör diyebilir miyiz? https://www.trendyol.com/msi/g272qpf-27-1ms-170hz-wqhd-gsync-ips-gaming-monitor-p-750641727?boutiqueId=61&merchantId=106198v...
  5. Y

Gamegaraj Hero 5A-Rtx4000 Alınır Mı?

Merhaba, Gamegaraj'dan başlıktaki gibi bi sistem buldum ve görseldeki şekilde özelleştirdim. Bazı sorularım var. 1- Sistem dar boğaz yapar mı? 2- Görev icabı doğuda olduğum için sıvı soğutucu yerine hava soğutucu alsam yeterli olur mu? 3- Palit 4060Ti 16GB nasıldır, uzun süre götürür mü?
  6. Y

Sistem Toplama İçin Yardım

Selamlar iyi forumlar herkese, Aşağıdaki şekilde bir sistem topladım. Bütçem 35K ama biraz aştım. Ram'leri 16 GB'da tuttum çünkü ileride yükseltebilirim. Yoksa tam tersi ekran kartından mı kısmalıyım? Kasa XPG'nin ve içindeki güç kaynağıda XPG'nin 750W PSU'su. Diğer ekran kartı seçenekleri de...
Geri