Arama sonuçları: *

1. Yunus küçük

Bilgisayarım donuyor 1 kez bip sesi geliyor

bilgisayarı alalı 1 yıldan fazla oldu 2 3 ay önce yine aynı şekilde yaptı. bayağdır yapmıyordu şimdi tekrar yapmaya başladı. genelde oyun oynarken yapıyor fps drop yiyorum donuyor bip sesi geliyor sonra geri geliyor neyden yapıyor olabilir
  2. Yunus küçük

Yardım Hdmi kablosunu takınca ekran gelip gidiyor

Arkadaşlar çok acil çözmemiz lazım sorunu yan monitörüm eski olduğu için vga-hdmi dönüştürücü kullanıyorum takıyorum hdmi’ı görüntü gelip gidiyor ne olmuş olabilir ekran kartının slotu mu arızalandı yardım edin
  3. Yunus küçük

Yardım F/P Soğutucu Önerisi

Merhablar Ryzen 5 5600X kullanıyorum aldığımda para çıkışmayınca stok kullanmak zorunda kaldım ama artık alma vaktim geldiğini işaret ediyor 1k-2.5k arasın kule tipi hava veya sıvı soğutma bulmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  4. Yunus küçük

Yardım Vampire Survivors Oyundan Atma Sorunu

Bi ara epic games de ücretsiz dağıtılmıştı o zamanlar çok oynardım şimdi arkadaşımla coap oynamak için girdik ancak çevrimiçi oynarken 20. dakikadan sonra oyundan atıyor neden oluyor nasıl düzelir yardım ederseniz sevinirim
  5. Yunus küçük

Fc 26 ps plus ta var mı ?

Arkadaşlar merhabalar sebete ekleyince 3 nokta kısmında ps plus ile çevrimiçi oyna seçeneği çıkıyor fc26 ps plusta görünmüyor varmı yokmu bi açıklık getirirseniz iyi olur
  6. Yunus küçük

Facebook İş İlanı ....

merhabalar bu gün bir iş ilanı buldum emlakçı bir adam sahibindenden ilan açma hizmeti karşılığında günlük 1500 tl ödeyeceğini söyledi Hesap benim ilanı açıcam ve gelen mesajlara otomatik olarak 1 tane mesaj var onu atıcam . Benim aklımda kalan herhangi bir sıkıntı çıkarmı ne dersiniz ...
  7. Yunus küçük

Kanadaya Dilsiz Gidebilirimiyim

Merhabalar Arkadaşlar 2022 senesinde okul vesilesiyle Kanadaya gittim ve 1 hafta kalma fırsatım oldu o zaman yanımızda hocalar olduğundan ingilizcemiz çok iyi olmasa da onlar hallediyordu . şimdi sorum şu Kanadaya Dilsiz yani sadece translate kullanarak girebilir miyim sınırda geri falan...
  8. Yunus küçük

Yardım Hawk Future Koltuk amortisör

Merhabalar arkadaşlar 1 haftadır beklediğim Hawk Fature Marka model oyuncu koltuğum bu gün geldi kurdum ve kullanmaya başladım ancak şu saatlere geldiğimizde koltuğa oturuyorum 1 yada 2 cm aşağı iniyor kalkınca sert bir şekilde eski haline dönüyor kullanan arkadaşlarım varsa sizdede varmı normal...
  9. Yunus küçük

Hawk Fature Kargo Süreci

Beyler ben fature serisi koltuğu geçen hafta salı günü kendi sitesinden sipariş ettim tam 1 hafta oldu ne zaman gelir neden bu kadar geç yolluyorlar
  10. Yunus küçük

Öneri Hawk Fature alınır mı ?

Hawk Fature Almayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda ?
  11. Yunus küçük

Yardım Evime Fiber Bağlatmak İstiyorum

Merhabalar iyi forumlar herkeze. Benim evim 4 katlı bir aile apartmanında binada sadece 2 kat dolu diğer katlar boş evin bahçesinde 2 farklı kapı var biri ön biri arka bizim evimizin kayıtlı olduğu sokak ön kapının olduğu sokak ve bağlantımın desteklediği 70'e 15 bir internet hızım var ve fiber...
  12. Yunus küçük

A

Merhabalar iyi forumlar bizim evimiz 4 katlı aile apartmanı
  13. Yunus küçük

Yardım Razer Mouse'u kablosuz kullanamıyorum

Merhabalar elimde Razer Viper V2 pro model bir mouse var yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum ilk kez başıma böyle bişi geldi. Mouse bilgisayar açıldığında çalışmıyor kablosunu takıyorum geliyor kablosunu çıkarıp alıcıya takınca mouse tepki vermiyor. yaklaşık 1 ay önce de böyle bişi yapıyordu ancak...
  14. Yunus küçük

Çözüldü✓ Windows 11 Güncelleme Sonrası Siyah Ekran Sorunu

Beyler normalde böyle direk güncellemem ama dalgınlığıma geldi güncelleme yüklüydü yeniden başlat dedim ancak yeniden başlatırken siyah ekranda kaldı kapıyorum açıyorum hala siyah ekranda klavye geliyor ancak hiçbir şey yapamıyorum acil yardım edin aha görüntüde bu
  15. Yunus küçük

Öneri Hangi monitör ü almalıyım

Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 1 aydır monitör istiyorum ve 2 model arasında kaldım sizce bumu : https://www.gaming.gen.tr/urun/452387/msi-g244pf-e2-23-8-inc-180-hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/ YOKSA BUMU ...
  16. Yunus küçük

Öneri 5000-6000 tl bandında Monitör önerisi

almak istediğim monitör modeli : https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-vg279ql3a-27-1ms-180hz-fhd-ips-freesync-ve-g-sync-uyumlu-mm-monitor-p-803950542?boutiqueId=61&merchantId=316311 bu ancak yorumu çok yok ve sepetist i ilk defa duyuyorum hepsiburada üzerinden yorumlara bakınca da 2...
  17. Yunus küçük

Yardım QP bilişim güvenilir mi ?

Arkadaşlar bilgisayar için ekipman bakıyordum bu siteye denk geldim bazı kişiler iyi diyor kimisi pahalı diyor kimisi siteyi ilk defa görmüş daha önce alışveriş yapan varsa bana bi yardımcı olabilir mi kargoda sıkıntı çıktımı veya bir sorun yaşadınız mı
  18. Yunus küçük

Ekranım film izlerken kararıyor

beyler merhabalar Opera GX kullanıyorum ve film falan izlerken ekranım karanlık kalıyor monitörün ışığından değil eskiden olmuyordu ve yeni olmaya başladı scroll tuşunu aşağı yukarı yapınca monitör aydınlanıyor yapmayı bırakınca tekrar karanlık oluyor nasıl bişi anlamadım ne yapmalıyım opera ile...
  19. Yunus küçük

Yardım Kulaklığın padini basıl temizlerim

Merhabalar razer blackshark v2x modelini kullanıyorum ve pedleri sıcak hava şartlarından dolayı ter kokuyor bunu nasıl temizleyebilirim
  20. Yunus küçük

Yardım Önemli soru Logitech mi razer mı

Beyler yaklaşık 2 yıldır razer viper v2 pro kullanıyorum ancak scroll tuşu probleminden dolayı değiştirmekle değiştirmemek arasında kaldım sizce G Pro Superlight x mi yoksa razer viper v2 pro mu
Geri