Arama sonuçları: *

• Users: tinidayim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tinidayim

Ethernet kablosu takınca pc görüntü vermiyor

Selamlar dostlar abime yeni pc aldık, kurulumunu falan yaptım ethernet kablosunu takmadan açtığımızda sorunsuz bir şekilde çalışıyor ancak ethernet taktıktan 1 dakika sonra bütün görüntü gidiyor hiçbir şekilde kullanamıyoruz bilgisayarı. Sorunun çözümü nedir?
  2. tinidayim

Windows Aktivasyonu Yardimi

Dostlar selamlar onceki bilgisayarimdan sadece ssd ve ekran kartini ayni tutup geri kalan butun parcalari upgradelemistim. Simdi her seyi kurduktan sonra Activate Windows yazisi cikip duruyor. SSD yi de sifirlamadan falan direkt taktim ve calisiyor windowsu da da degistirmedim. Bunu nasil...
  3. tinidayim

NZXT C750 Bronze 80+ Psum yeter mi?

Dostlar selam yeni bir Ryzen 7 9700x işlemci ve ASUS x870-P wifi anakart aldım. Sorunum şu CPU için anakarta psudan takacağım pinler 8(4+4) ama anakartta 16 pinlik cpu girişi var. Bunlardan herhangi birisine taksam 8 pinliği diğer 8 pin boşta kaldığı için sorun yaşar mıyım? Ekran kartım RTX 3070
  4. tinidayim

NZXT C750 80+ 750 W Bronze PSU'm sistemime yeterli mi?

Arkadaşlar selamlar bugün Asus Prime X870 anakart ve Ryzen 9 9700x işlemci siparişi verdim. Bunları RTX 3070 le kullanacağım. PSU'yu değiştirmeli miyim?
  5. tinidayim

RTX 3070 için AM5 Anakart, işlemci ve ram önerisi

Arkadaşlar selamlar. Şu anda bilgisayarımın özellikleri şu şekilde; AMD Ryzen 5 3600 , 32 GB CL16 3200 Mhz ram. Gigabyte B550 Aorus Elite V2 anakart, NZXT 750 W 80+ Bronze PSU. PSU ve ekran kartını değiştirmeyeceğim ama işlemci anakart ve ramleri değiştirmek istiyorum. Genelde oyunları 2K da...
  6. tinidayim

IPhone'dan Nothing Phone'a geçilir mi?

Dostlar selam 3 yıldır kullandığım iPhone 12 Mini cihazım baya baya ölmeye başladı. Teknik servise götürüp yaptırmaya kalksam 6-7 bin civarı bir fiyat çıkıcak. Onun yerine yeni telefon almayı düşünüyorum. Nothing Phone (2a) iyi midir? iPhone dan geçerken çok sorun yaşar mıyım? Teşekkürler şimdiden.
  7. tinidayim

Youtube'da inanilmaz bir yavaslik var

Merhabalar nerdeyse 1-2 aydir youtube'da bir video actigim zaman inanilmaz yavas bir sekilde aciliyor veya videoyu tam ekran yapmak istedigim zaman 10 saniye sonra tam ekrana aliyor sanki boyle 5 fpsmis gibi calisiyor. Bu neyden dolayi olabilir?
  8. tinidayim

RTX 3070 le 2060'ı olan arkadaşımdan daha düşük fps alıyorum.

Merhabalar Ağustos'tan beri yeni ekran kartım anakartım ve ramlerimle sorunsuz ilerliyorum fakat RTX 2060 lı arkadaşım her oyunda benden daha fazla fps alıyor bunun sorunu ne olabilir? Gigabyte RTX 3070 3x OC Ryzen 5 3600 Kingston Fury 32 gb 3200mhz ram Gigabyte Aorus B550 Elite V2
  9. tinidayim

Ekran kartım beklediğim performansı vermiyor.

Merhabalar yakın bir tarihte Gigabyte GeForce RTX 3070 8GB OC 256Bit ekran kartını ve Gigabyte B550 Aorus Elite V2 anakartını aldım. Anakartı monte edip ekran kartını taktıktan sonra ekran kartından beklediğim performansı alamadım. Bunun nedeni nedir sizce? PC SPECS: R5 3600 16 GB 2600 mhz Ram...
Geri