Arama sonuçları: *

• Users: zidane55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

BIGBIG WON Blitz 2 gamepad satılık

Arkadaşlar, ürünün garantisi normalde var ancak joystick kısmının en uzun yedek başlığı kaybolduğu için garanti geçersiz sayılıyor. Onun dışında üründe hiçbir sorun yok, tertemiz ve çok iyi durumda. Ürünü alalı henüz 1 hafta bile olmadı. Satma sebebim ise joystick ile oynamaya alışamamam. Ben...
  2. Z

Daha önce açılmış mı ? sizce kutu açılımı MSİ MPG 360 HZ OLED

ya test yaptım bır sorunda yok ama sankı kutu daha once acılmıs gıbı su resımler bakarmısnız
  3. Z

Son gün MSİ Yardım edermisiniz

[H3...
  4. Z

ekranımda böyle bişeyler çıkıyor sebebi nedir

kasayı alalı 6 ay oldu monitörde oyle monitörü test ettim bişy yok ekran kartımda mı sorun neyde anlamadım gıttı oyunda yapmıyor ama edge chorme açtığımda böyle oluyor sebebi nedir sizce
  5. Z

MSI G274QPF-QD 27 gölgenme sebebi

Sebebı Tepkıme Süresi secenegı ... ona gelınce normal-hızlı-cok hızlı seceneği var. Çok hızlı yapınca karakterın hızlı hareket ederken golgelenmesı oluyor buda bozuk gıbı gosterıyor. Şimdi ghostın testı yaptım bişey cıkmadı bu sorun var yada bu sorun mu değil mi iade edeyim mi.
  6. Z

MSI G274QPF-QD 27 video olarak attım yardım ıcın

buraya video olarak atamıyorum youtubeye attım bır bakarsanız cok svınırm yazarak anlataadım link bu
  7. Z

Monitörümde Ghosting mi var?

monitor bugun geldi. msi g274qpf qd 27 ips wqhd 170hz bu monitor fps ayarına alınca oyunda karakter arkasında golgesınde sankı yesımsı bisey oluyor yuzunde burnunda yandan saga sola yapınca oyle bişey oluyor golgelendırme gıbı bişey bu neyden kaynaklanılıyor
  8. Z

msi g274qpf qd 27 ips wqhd 170hz test anlamadım bir türlü

Arkadasşlar msi g274qpf qd 27 ips wqhd 170hz bu monitoru aldım. Oynuyorum goruntu kalite ıyı gercekten ama top ve adamın kenarında yesıll gibi bişey oluyor. bunu monitorun FPS ayarındayken onu secerken oluyor ama dğer ayarlarda bir sorun yok bu nedir. Bu arada 170 hz 2k kablo da displayport...
  9. Z

Kusura bakmayın birşeyde net olmam lazım şu herz olayı

Şimdi Kasa rtx 4070 . Buna monitor olarak 2k yada full hd alacam ama atıyorum 2k 170 hz mi yoksa full hd 280 hz mi yani bu hz olayı karakterın saga sola giderken daha net goruyorsun yaa 2kda olan hz dusuk karakterın saga sola gıderken gormemızı bıraz daha mı skntı oluyor bunu biraz...
  10. Z

Hangi monitorü almalıyım Benim seçtiklerim ve sizin önerebileceğiniz ?

Şimdi baştan şunu söylim EA SPORTS oynarken online oynuyorum. Ekram kartım rtx 4070. istediğim IPS yada 2k gsync olsun istiyorum Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms ıps gtg 1ms gameboster 2727FF ıps 240 hz ıps Lg 27gp850-b 2k nano ıps 1ms gtg bunlardan hangısını alayım yada sizin tavsiyelerinz...
  11. Z

18000-24000 hazır kasa onerileriniz varmı alacagım da

Selam arkadaşlar bende 15 inç laptop var ozellıkleri soyle rtx 3060 192 bit 6 gb ram 16 ssd m.2 512 hp omen serisi bunundan daha iyi ozelliklere sahip toplaam pc ıstıyorum bu laptoda satacam onun uzerıne ekleyıp kasa toplamak ıstıyorum ekran kartı ramı ve bıtı yuksek olursa iyi olur...
Geri