Arama sonuçları: *

• Users: TREFuego
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TREFuego

Çözüldü✓ 1.500 TL'ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar selamünaleyküm. Kulaklığını kaybettiğim abime kulaklık alacağım daha önceden QCY AilyPods T20 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz kullanıyordu ve bu tarz modeller yani silikonsuz, minimal, beyaz ve kulak içi kulaklıkları seviyor. Bende onun sevdiği ve kalitesi biraz daha fazla olan bir...
  2. TREFuego

8000 TL bütçe için oyun konsolu önerisi

8000 TL bütçe için oyun konsolu önerisi. Arkadaşlar ikinci el oyun konsolu arıyorum. Konsol nasıl bir şey oyunlar nasıl gibi şeyleri merak ettiğim için bir deneyim olsun diye almak istiyorum. Hangi firmanın oyun konsolunu almalıyım yardımcı olur musunuz? Şuan ilgilendiğim 2. el oyun konsolu...
  3. TREFuego

Çözüldü✓ Anakart değişimi yapacağım yardım

Anakartımı değiştirmek istiyorum, 4000 lira bütçem var. Overclock desteklemesi gerekiyor ayrıca siyah olursa iyi olur. Sistemime uygun anakart bulamıyorum umarım yardımcı olursunuz. Ekran kartı: PowerColor AMD RX 6800. İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X. Anakart: A520M-A Pro. SSD: 1 TB Kingston...
  4. TREFuego

Çözüldü✓ Bilgisayarda hergangi bir şey yaparken donuyor ses çıkıyor ve kapanıyor.

Bilgisayarı açtığımda 1 saat kadar işlerimi görebiliyorum yani tasarım yapıyorum arkadan müzik dinliyorum ardından video izliyorum herhangi bir sıkıntı yok sonra oyun oynamak istediğimde (The Forest, Fall Guys ve seven Days to Die oynuyorum) MSI Afterburner uygulamasını açıyorum oradan fanın...
  5. TREFuego

Çözüldü✓ Sistemi Aldım

Ekran Kartı: MSI RX 6500 XT 5.000 TL Ana Kart: Asus Prime B550M-K 2.700 TL İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.600 TL Ram: Kingston Fury Beast DDR5 32 GB 3.600 TL HDD: Seagate 3.5" 2 TB Barracuda 1.500 TL Kasa: MSI MAG FORGE 100R ARGB Kasa 2.500 TL Güç Kaynağı...
Geri