Arama sonuçları: *

• Users: ErenD07
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

KZ EDX PRO alınır mı?

850tl kulaklık bütçem bu civar, alınır mı?
  2. E

Iki kulaklık arasında kaldım

arkadaşlar Wraith Sense IEM Kulaklığına bakıyodum sonra kz edx pro şu kulaklığı görmeye başladım sizler ne dersiniz tavsiyesi olan varmı.
  3. E

Kasalarımı bıçağa dönüştürmek istiyorum

Arkadaşlar şimdi Steam'de 35dolar gibi bir bakiye birikti yani kasaları satarsam öyle bir meblağ olacak nasıl bir yol izlemeliyim bıçak almak için? Şöyle düşünmüştüm ByNoGame'de bir satıcı ile anlaşıp 35dolar değerinde bir skin alıp üstüne banka aracılığı ile anlaşırız diye düşünüyordum fakat...
  4. E

Cs2 bıçak tavsiyesi olan varmı

Kasaları satıp Gölge Hançerler | Siyah Laminant almayı düşünüyorum yani fiyat bandım max bu tavsiyesi olan varsa buyursun
  5. E

Tablet kalemi arıyorum

Redmi Pad 2 ile uyumlu ve hem basınç algılama hem de eğim algılama gibi özelliklere sahip kalem arıyorum hiç anlamam bu kalemlerden ama neyse fuchsianın kalemlerine bakıyorum iyiye benziyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. E

2K bütçe ile sata ssd önerisi

1TB'ye yakın güzel kaliteli SSD lazım. Hiksemi Neo C100 iyi midir mesela 1800₺ fiyatı ile 960GB hafıza sunuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  7. E

Rampage rm-k36 alternatif

Arkadaşlar rampage rm-k36 almayı düşünüyorum bunun fiyat bandında tavsiye edebileceğiniz neler vardır
  8. E

Oyunu başlatınca hata veriyor

oyun ismi a way out başlatınca böyle hata aldım çözümde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  9. E

Truckersmp 2. Hesapta oynayamıyorum

Selamünaleyküm, açık açık anlatıyorum şimdi ben çok saçma bir nedenden ban yedim uzun süreli olduğu içinde diğer Steam hesabımdaki ETS oyunumu kullanıp yeni bir Truckers MP hesabı açtım oyuna girdiğimde ghost modu oluyor ya ilk ondan hemen sonra Kick yiyorum herhalde atıyor otomatik olarak...
  10. E

Gigabyte vision modeli ekran kartı alınır mı?

selamün aleyküm başlıktanda anlaşılabileceği gibi gigabyte marka rtx 3070 vision almayı düşünüyordum kullanmış kişiler ile konuşunca önermediler örnek vermek gerekirse windforce teknolojisini iyi çalışmadığını vs söylediler siz ne düşünüyorsunuz
  11. E

Dji om se mi 5 mi alınır

Arkadaşlar merhaba osmo mobile se ve 5i ayıran fark biliyorsunuzdurki uzayabilen bir gimbal olabilmesi fakat bir kameracı abiden şöyle bir duyum aldım uzadığı zaman telefon çok sarsılıyor dedi pürüzsüz video çekilmiyor yani. Eğer iki gimbalıda kullanmış olan bir varsa bir yorum yapsa
  12. E

Akvaryum kasa arıyorum

Selamlar, tercihen beyaz olmasını istiyorum akvaryum kasa arıyorum sıfır-ikinci el fark etmez bütçe taş çatlasın 2.5bin. teşekkürler
  13. E

Forza Horizon 5’te lastik nasıl yakılır

Forza 4'te fren ayarına gelip bakiyeyi arkaya çekince lastik yakılabiliyordu şimdi nasıl yapacağım.
  14. E

Autoscriptwriter programının indirme linki var mı

Merhaba başlıkta da yazdığı gibi autoscriptwriter programını indirmem gerekiyor ama hiçbir yerde bulamıyorum bu veya bunun gibi programlar varsa yardımcı olur musunuz?
  15. E

ETS 2 de klavye / fare+Arduino nasıl kullanılır?

Öncelikle merhaba. ETS 2'yi klavye+mouse oynuyorum kendime bir button box yapmak istedim ve malzemelerimi aldım fakat oyunda klavye+mouse seçilirken Arduino'yu seçemiyorum ve aynı şekilde klavye+Arduino seçiliyken mouse seçemiyorum bunun bir çözümü var mı?
  16. E

ISDone.dll hatası yardım edin

Merhabalar, max payne 3 oyununun kurulumunda böyle hata aldım ne yapmam lazım?
  17. E

Coil whine nasıl geçer

Selamün aleyküm, ekran kartı aldım ortalama yük altına girince bir ses çıkıyor araştırdım Coil whine diye bir sesmiş bu ses nasıl geçer bilen varsa
  18. E

Hikayeli oyun önerisi

Merhabalar , assasins creed, the long dark, max payne, watch dogs gibi oyunlar bitirdim bunlara benzer tavsiyesi olan varmı
  19. E

Ekran kartı nasıl güncellenir

Merhaba, rtx3070 aldım daha iyi verim için güncellemek lazımmış nasıl yapacağım?
  20. E

Yeni ekran kartı alınca ne yapmalıyım

Merhabalar bu güne kadar apu sistem kullandım artık ekran kartı alıyorum yapılması gereken ayar varmı yardım edecek birisi lazım
Geri