Arama sonuçları: *

• Users: Bilal Efe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

ANLAMADIĞIM ŞEKİLDE PC KAPANIYOR

Merhabalar direkt konuya gireyim ekran kartı driverını güncelledikten sonrası bilgisayar kapanmaya başladı ama belirli yerlede chromemun remote desktop uygulaması var uzaktan yönetmek için biliyorsunuzdur telefondan bilgisayara bağlanınca bilgisayar ses çıkararak (hoparlör takılma sesi)...
  2. B

Hangi ekran kartini secmeliyim

Merhaba simdi sari sitede 3060 Ti buldum ama satici cok iyi bir aciklama yapmis yani ekran karti cok temiz fakat sizce sifir mi yoksa bu dedigim karti mi almalıyım kartin fiyati 9000 lira belki pazarlik yapar ama emin degilim yani size soruyorum bunu mu almak mi yoksa baska bir tane mi AMD...
  3. B

fanları düzeltmem gerekiyor

yeni kasa aldım her şey güzel tam takır çalışıyor ama fanlar birbirine molex bağlı ve argb kablosu var lakin anakartımda (b450 gaming plus max) o giriş yerinden yok normal rgb giriş yeri var nasıl yapabilirim fanlar tam devirde çalıştığı için ufaktan rahatsız ediyor yardım ederseniz sevinirim
  4. B

Kendi kendine kapanıyor

Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor. Yani açıklayayım bir kaç gün öncesine kadar gayet iyiydi ama elektrikler gitti ve ondan sonra yük bindirince birden kapanıp açılmaya başladı ve bu tekrarlandı ekran kartı arıza yapmıştım dedim Furmark testi açtım herhangi bir şey olmadı cpu z açtım yine bir...
Geri