Arama sonuçları: *

• Users: aet95
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

DRAM Modüllü SSD Önerisi

Merhabalar iyi forumlar, kardeşimin laptop bilgisayari için DRAM modüllü ve 500 GB ya da 1 TB depolama alanına sahip 2500 TL civarına satılan M2 SSD bakıyorum. Bu fiyat seviyelerinde satılan bir M2 SSD tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  2. A

Lenovo IdeaPad Slim 3'ün daha önce kullanılıp kullanılmadığı nasıl anlaşılır?

Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada'dan Lenovo IdeaPad Slim 3 satın aldım. Ancak garanti başlangıç tarihinin Mart 2025'te başladığını öğrendim. Sonrasında ilk olarak batarya şarj testi yaptım ve şarj döngü değeri 1 çıktı. Ardından Hard Disk Sentinel üzerinden SSD'nin ne kadar çalıştığına baktığımda...
  3. A

2 TB taşınabilir SSD önerisi

İyi forumlar arkadaşlar. Aşağıdaki ürünü hem kaliteli olması hem de fiyatının uygun olmasından dolayı İtopya'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata alınır mı? Eğer buradan alınırsa herhangi bir sorun yaşamam durumunda iade etmek istediğimde çok sıkıntı yaşar mıyım? Eğer daha iyileri varsa...
  4. A

15.000 TL Civarı Genel Kullanım İçin Laptop Önerisi

Merhabalar iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 15.000 TL civarına dışarıda ve evde rahatça kullanacağım bir bilgisayar arıyorum. Oyun için ayrı bilgisayarım olduğundan bilgisayarda oyun oynamam ama bilgisayarı genel kullanım olarak yine sorunsuz ve rahat kullanmayı istiyorum...
  5. A

Hem Oyun Hem Yazma için Klavye Önerisi

Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi bir klavye arıyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim bunu haricinde günlük kullanım ve yazma da işimi görecek kaliteli bir klavye arıyorum. Ayrıca iade ya da değişim süreçlerinde başımı ağrıtmayacak bir satıcıdan almak istiyorum. Duruma göre bütçemin...
  6. A

LG UltraGear 24GS60F-B vs AOC Agon Pro 24G42e

Merhabalar, 5500 fiyat bantlarında kendime bir monitör arıyorum. Sürekli oyun oynamadığımdan genel kullanım içinde uygun olan monitörlere bakıyorum ve bu iki monitör arasında kaldım. AOC 24G42e monitör yeni ve eski modellerinin çoğunda panel sorunları olduğunu okudum. LG 24GS60F-B de ise bu...
  7. A

Kepçe Kulak İçin Kulakiçi Kulaklik Önerisi

Merhaba arkadaşlar 4000-5000 TL arası kepçe kulakdan düşmeyecek kablosuz kulak içi kulaklık bakıyorum. Elimde şu anda Soundcore Liberty 3 Pro var ama kulaklık bir süre sonra kulağımdan düşmeye başlıyor, o yüzden bu kulaklığı rahat kullanamıyorum. Şu an için Jabra Elite 10'a bakıyorum...
  8. A

Acer Nitro 5 laptop için RAM önerisi

Merhaba iyi forumlar. Acer Nitro 5 marka bilgisayarım için 16 GB RAM almayı planlıyorum. Şu an kullanmakta olduğum bilgisayarımın içinde Hynix'in 16 GB 4800 MHz DDR5 RAM'i var. Ek olarak alacağım RAM'in marka ve MHz değerlerinin uyumsuz olması durumunda bilgisayarımında herhangi bir sorun çıkar mı?
  9. A

Pazarama ve İnce Hesap Güvenilir mi?

Merhabalar arkadaşlar Samsung Galaxy S23'ün 256 GB'lık modelini alacağım ve en ucuz satan yer olarak burayı buldum. Satıcı tarafında İncehesap'a aşinayım ama daha önce hiç İncehesap'tan alışveriş yapmadım. Bununla birlikte Pazarama'dan da daha önce hiç alışveriş yapmadım. İncehesap ve Pazarama...
  10. A

20K-25K Arası Performansı ve Kamerası iyi Olan Telefon Önerisi

İyi forumlar, daha önce açtığım konuda bütçemi 15.000-17.000 TL arasında belirlemiştim ancak istediğim özelliklerin bu fiyat skalasında olmadığını farkettim ve bütçemi 20.000-25.000 TL' ye yükseltmeye karar verdim. Bu fiyat aralığında Xiaomi Mİ12T dikkatimi çekti. Bu telefon ile Mİ13T arasında...
  11. A

POCO X6 PRO Alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar bugün lansmanı yapılan POCO X6 Pro marka akıllı telefon işlemci, pil, ısınma, ekran kalitesi vb. açısından nasıldır? Sizce bu fiyata alınır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. https://www.mi.com/tr/product/poco-x6-pro/?skupanel=1&gid=4223706249
  12. A

Half Life Alyx Kaydetme Sorunu

Merhabalar Half Life 2 Alyx'i indirdim fakat oyunu kaydedip kapattığımda ve yeniden açtığımda oyunda yaptığım kayıtlar silinmiş oluyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  13. A

Acer Nitro 5 AN515-58 Düşük Devirli Çalışan Fandan Gelen Uğultu

Merhabalar arkadaşlar Trendyol'da satılan i512500h RTX4050'li olan modelden aldım. Cihazdan memnunum ancak cihazın fanları düşük devirde çalışırken bilgisayarın sol tarafındaki fanın olduğu yerden bir uğultu sesi geliyor. Bu bilgisayarın modelinde olan genel bir durum mu yoksa sadece benim...
  14. A

20K-25K Arası Laptop Önerisi

Merhabalar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 20k-25k TL arası, hem çalışabileceğim hemde oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerin satış politikalarından memnun olmadığım için bu sitelerden almayı tercih etmiyorum. Güvenilir bir yer ve güvenilir bir...
Geri