Arama sonuçları: *

• Users: Soldosolo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Soldosolo

Asus Tuf a15 bilgisayarda, mavi ekran ve cpu ekranı

Yakşalık 2-3 hafta önce öncelikle bilgisayar beklemedeyken yani bilgisarı açık bırakıp molaya falan gidip geri geldiğimde mavi ekranda bilgisayarı sıfırlayın, bilgisayar kapatın, masa üstüne geri dönün ve sorun ile ilgili bir seçenek daha oluyor geçen gün ilk defa farklı bir ekran geldi ve bende...
  2. Soldosolo

Asus TUF A15 WiFi Bağlantı Sorunu

asus tuf a15 bilgisayarım var, son günlerde arada wifi birden gidiyor logoda yok wifi açılmıyor, 1-2 kere yeniden başlatınca geri geliyor ama neden oluyor bilmiyorum
  3. Soldosolo

Webview2 manager, işlemcimi çok tüketiyor

arkadaşlar merhaba, 3 ay önce asus tuf a15 aldım işlemcim ryzen 5 7535, webview2 manager arkada çoğu zaman aşırı işlemci tüketimi yapıyıor oyunda donmaması gereken yerde oyun açlışısında bile kasmalar oluyor ne yapabilirim.
  4. Soldosolo

İlan Veremiyorum ?!?

dün youtube kanalımı satmak için forumun 2. el kısmını kullanmayı düşündüm ve bir gönderi hazırladım bitirdim ve 1 dakika sonra sayfayıy yenileyince ilan yok bunu mail ile dün gönderdim ama cevap gelmedi yardımcı olurmusunuz ?!?
  5. Soldosolo

İzoly Toplama pc yardım

arkadaşlar fazla bütçem olmadığı için izoly den alıcam galiba fakat anakartla ilgili birşeyler bilmiyorum böyle bir sistem oyunlar için idealm i vede bu sisteme 2 maks 3k lık ekran kartı öneriniz varmı
  6. Soldosolo

Çözüldü✓ Hazır veya Toplama sistem tavsiyesi

Arkdaşlar merhaba, yakın zamanda yt hesabımı satmış olucam ve ilk defa bir masa üstü bilgisayarım olcak, tabi bunun olması sizin bana 6-8k arasında monitörün olsada olmasada olacağı bir sitem vermenize bağlı, şimdiden teşşkür ederim.
Geri