Arama sonuçları: *

1. Анастасия

Yeni Kasa Tavsiyesi – Fiyat/Performans Önerilerinizi Bekliyorum

Merhaba, Aşağıdaki bileşenlere sahip sistem için sipariş verdiğim kasa tarafıma ulaşmadı ve iptal etmek durumunda kaldım. Yeni bir kasa satın almak istiyorum. Bu kasada toz filtresi gibi özelliklerin eksik olduğunu fark ettim. Sizden fiyat/performans açısından en iyi kasa önerilerini...
  2. Анастасия

📦 Yeni Sistem Parçalarımı Aldım! Toplamadan Önce Önerileriniz?

Herkese selam! Yeni sistemimin parçalarını aldım ancak henüz toplamaya başlamadım. Toplamadan önce dikkat etmem gereken bir şey var mı? Herhangi bir uyumsuzluk veya öneriniz varsa duymak isterim. 😊 📌 Sistem Bileşenleri: 🔹 Anakart: MSI B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5...
  3. Анастасия

Bütçe Dostu & Uyumlu Ekran Kartı Önerisi Arıyorum! 🎮💻

Merhaba! Hem yazılım geliştirmek hem de ara sıra oyun oynamak için güzel bir sistem toplamayı planlıyorum. Aşağıdaki parçaları seçtim, ancak en önemli eksiklerden biri ekran kartı. Sisteme uyumlu, fiyat/performans açısından beni üzmeyecek bir ekran kartı arıyorum. Bütçem parçaları aldıktan...
  4. Анастасия

G.Skill Ripjaws V DDR4-4266MHz - Ram Anakart Uyumlu Mu?

G.Skill Ripjaws V DDR4-4266MHz CL19-26-26-46 1.50V 32GB (2x16GB) bu ram GIGABYTE B550 GAMİNG X V2 bu anakartta çalışır mı? Bilgisayar açılır mı ? Bir sorun olur mu?
  5. Анастасия

Yardım GIGABYTE B550 GAMİNG X V2 Yerine DDR5 Desktekli Anakart Önerisi

Elimde bulunan parçalarla bir sistem toplamayı planlıyorum. Ramlerin DDR5 olmasını tercih ediyorum ancak mevcut anakart bu desteği sağlamamaktadır. Anakartı değiştirmeyi düşünüyorum, bu konuda ne önerirsiniz? Ayrıca, Ram ve Ekran kartı seçimi konusunda da önerileriniz nedir? İşlemci : Ryzen 5...
Geri