Arama sonuçları: *

• Users: Sakurish53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

İçine Göçen pin düzelir mi ?

Arkadaşlar iyi akşamlar psumdaki kabloları takıyordum. Hepsini taktım en son pci 5 kaldi onu takarken girmedi. Zorlamadan çıkardım bi baktım görseldeki gibi olmuş. Daha yeni aldım, bunun düzelme şansı var mı? Ne yapmalıyım ?
  2. S

2K, 27inç, ve Min 165 Hz Monitör Öneri

Merhaba arkadaşlar, R7 7800x3d + 4080 Super li bir sistem topladım. Bunun için 2K, 27 inç ve min 165 hz bir monitör arıyorum. Birkaç gündür araştırıyorum. Şunları buldum ama hala kararsızım. Bütçem zorlasam max 14k olur daha da yukarı çıkamam yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...
  3. S

Galax 4080 Super ve Peerless Assassin kasa öneri

Arkadaşlar sistem toplayacağım parçalari seçtim fakat bu anakartta attığım soğutucu ve ekran kartı yan yana sığar mı sorun çıkartır mı ? Ve bu bileşenlerin sığabileceği bir kasa önerisi istiyorum. Şuan yapmasam da ileride ekran kartını dikey takacağım için kasada dikey desteği olursa çok iyi...
  4. S

R7 7800x3d ve RX 7900xtx li sistem önerisi bütçe 75k

Merhaba arkadaşlar, 75k Bütçem var. Monitör alacağım için daha fazla üzerine çıkamam. R7 7800x3d + 7900xtx ve 32Gb ram li sistem toplamak istiyorum. Sadece oyun oynayacağım için 7900xtx istiyorum. RTX kart istemiyorum. 2k monitör kullanacağım. Beni 6-7 sene götürmesini istiyorum. Önerilerinizi...
  5. S

R7 7700X + RTX 4070 Ti Super sistem bileşen önerisi

Arkadaşlar aşağıda sistemi alacağım da sizce parçalar uygun mudur? Bulunduğum bölgede ara sıra elektrik kesintisi olduğu için UPS alıyorum. Ve bu sistem için 750W PSU, soğutucu, M.2 ve kasa önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Kalan bileşenler için bütçem 10-15k.
  6. S

Çözüldü✓ HDD takılıyken açılış ekranında kalıyor

Arkadaşlar iyi akşamlar. 1 saat önce hdd den bir kaç dosya sildim(oynamadığım oyunlar) sonra pcyi yeniden başlattım fakat anakart giriş ekranında kaldı. Tuşlara bassam da bios'a vs giremedim. Windows'um ssd de kurulu. hdd nin kablolarını çıkardığım da pc açılıyor ama takınca açılmıyor. Hdd...
Geri