Arama sonuçları: *

• Users: rasputin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rasputin

BU SİSTEM NE KADAR EDER

7800X3D 2024 KASIM 5 TE ALINDI 14 AY GARANTİSİ VAR DİĞER BİLEŞENLERDE AYNI TARİHTE ALINDI VE GARANTİLERİ 14 AY VAR 7800XT SAPHİRE PULSE KİNGTONS 16 GB DDR5 6000 MHZ CL 30 MSİ X670E GAMİNG WİFİ ANAKART SAMSUNG 990 PRO 1 TB M2 SSD SAMSUNG 980 1TB M2 SSD FROST COMMANDER KULE TİPİ SOĞUTUCU 140...
  2. rasputin

İLTİCA EDENLER YORUMA GELEBİLİR Mİ?

Evet iltica edip oturma izni alanlar neler sundunuz ve özel değilse sebebler neydi hangi sebebpten başvurdunuz yazar mısınız ?
  3. rasputin

PSİKİYATRİDE EKT ( ELEKTRİK ŞOK TEDAVİSİ ALAN ) VARSA SÜRECİ YAZABİLİR Mİ

ARTISI EKSİSİ etkileri neydi ? özelse paylaşmak istemezseniz özelden yazın bana bilgi almam lazım
  4. rasputin

WİNDOWS 10 GÜNCELLEMESİNİ 1 YIL NASIL UZATACAĞIM ?

Evet son kararla 1 yıl daha güvenlik güncellemesi alıcaz esu programı galiba ismi yalnış yazmış olabilirim şimdi o programa nasıl katılıcam ve uzatma işlemi nasıll yapılacak ?
  5. rasputin

KULLANDIĞINIZ HIZLI GÜVENİLİR DNS ADRESLERİ ?

Hızlı memnun olduğunuz dns adreslerini paylaşırmısınız ?
  6. rasputin

PANELE NASIL GİRERİM

Bulamıyorum ücretsiz panel bulamıyorum yardım bilen adres verecek
  7. rasputin

MAFİA OLD COUNTRY TÜRKÇE YAMA?

Oyun çıktı iniyor yama lazım bilen yada yarina cikaracak yama ?
  8. rasputin

24 GÜNLÜK TAMİR SÜRESİ AŞILDI NEREYE MÜRACAAT ?

Blendır bozuyldu servise verdim trednyola yolladım ordan almıştım 24 günlük tamir süresi aşılınca ürün kusurlu ayıplı sayılıp para iadesi yapılıyor yada yeni ürün veriliyor nereye müracaat etmeliyim bilgisi olan ?
  9. rasputin

DYİNG LİGHT 2 GÖREV GÖRÜNMÜYOR

Beyler oyunda bug varmış gideceğin ana görev görünmüyor yan görevlker görünüyor çözümünü bilen yazsın lütfen yada save dosyasını benimle paylaşsın birisi lütfen
  10. rasputin

POWER BANK ÖNERİ TAVSİYE

Memnun olduğuz dayanaklı hızlı şarjı olan 2 cihazı aynı anda şarj eden power bank önerilerinizi bekliyorum
  11. rasputin

7800X3D için 360m soğutucu önerisi

Artic mi iyisi ondan da iyileri var mi? Tavsiyeleriniz nedir
  12. rasputin

0850 Lİ NUMARALARI ENGELLEYEMİYORUM

Cimere yazdım ticari ileti sistemine yazdım turk telekomda engelleme istedim her gün 2 defa arıyorlar bunu nasıl engellerim acil yardım.
  13. rasputin

WİNDOWS 11 EDGEYİ GERİ YÜKLÜYOR

Evet geri yüklüyor siliyorum 1-2 hafta sonra geri yüklüyor bi çözümü var mı bilen ?
  14. rasputin

7800X3D İŞLEMCİNİZ YAZ MEVSİMİ ŞUAN KAÇ DERECE

Evet boşta kaç yükte kaç soğutucu fark etmez merak ediyorum şuan değerleri benim boşta yaz mevsimi 45 50 kışın: 40 45
  15. rasputin

WINDOWS 11 DÜZELMİŞ HANTALLIK AZALMIŞ

Evet 4 yıldır ara ara yükleyip hantallığını kontrol ederdim ve düzelmiş diyebilirim 2 aydır kullanıyorum bal kaymak olmuş forumlarda win 11 kötüleyen ben pes ediyorum bençe çıkın çıkın gelin sisteminiz modern sistem olursa sorunlarla karşılaşma olasılığınız dahada azalacak bence.
  16. rasputin

HOMEOFFİCE ÇAĞRI MERKEZİ İŞİ ÖNERİ

Bildiğiniz home ofis çağrı merkezi işleri varsa sağlam yerler önerir misiniz? ?
  17. rasputin

DONANIMA AYRILMIŞ BOYUTU YOK EDEMİYORUM ( RAM )

7800XT EKRAN KARTI WİN 11 7800X3D İşlemcinin ekran kartını kapattım 1 gb den 400'e indi ayrılmış olan o 400 ne ? neyi kapatınca gider ?
  18. rasputin

OUTLAST TRİALS ONLİNE NASIL OYNANIR?

Yeni girdim 4 kişi biseyler yapmaya calisiyor rehber niteliğinde biri yardımcı olabilir mi? Ne yapicam amaç ne oyunda saga sola kosuyom hep.
  19. rasputin

WİNDOWS11 HOME KEY İLK KULLANAN ALIR!!!

WİN10 pro key vardı. 11 proda çalışıyordu gereksiz servisler var diye win 11 home kurdum. chat gpt salağına sordum key çalışmaz homede pro keyi pro yu etkinleştirir dedi. home key aldım format attım 11 home kurdum eski keyim çalıştı sistem etkinleşti. bu keyide satın almış oldum kenarda kaldı...
  20. rasputin

ONLİNE OYUN TAVSİYE?

Valo cs lol dışında saran online oyun önerir misiniz? ?
Geri