Arama sonuçları: *

• Users: Kazuhaaaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kazuhaaaa

Baykuş Deneme Klübü Güvenilir mi?

gençler biliyormusunuz bilmiyorum youtubeda oğuz usta diye bir kanal yks süreci hakkındaki bilgilerini öğrencilerle paylaşıyor oğuz usta tarafından yapılan bi deneme klübü baykuş deneme klübü. Bu klübe kayıt olan satın alımı gerçekleştiren varmıdır varsa tecrübesini ve güvenilir oldup olmadığını...
  2. Kazuhaaaa

Trafikde Geçiş Üstünlüğüne Sahip Araçların Sıralaması Nasıl Olmalıdır?

Gençler trafikde geçiş üstünlüğüne sahip araçlar mevcut; Acil hasta veya yaralı taşıyan ambulans ve özel araçlar. Organ veya doku taşıyan araçlar. Olay yerine giden itfaiyeler. Kar ya da buz mücadelesi için çalışan araçlar. Benim Merak Ettiğim Bu Araçlarda Hangisinin Geçiş Üstünlüğüne Sahip...
  3. Kazuhaaaa

Bilgisayarim Mavi ekran veriyor

Gencler ben bilgisayarımı ram ve ssd yükseltmesi için servise gonderdim fakat servisdeki ram ve ssd fiyatlari biraz dudak ucuklaticiydi o yuzden 16 gun kadar bilgisayarim servisde kalmasina ragmen sonuç alamadan döndü yani ve geldiginde ram ve ssd almak icin vatana gittim aldim onlardan rica...
  4. Kazuhaaaa

Wuthering Waves Girişinde Hata Alıyorum.

Bu Oyuna girerken 'The Gateway connection timed out. Please Try Again later.' hatasını alıyorum çıktığından beri oynuyorum ve girerken VPN ile giriyorum geçenlerde pcye format attım ve hâlâ aynı hatayı alıyorum sürekli VPN aç kapa yapmak aşırı sıkıcı oluyor bunun bi çözümü yokmu yardımcı...
  5. Kazuhaaaa

Habersiz Bir Şekilde Meta Üzerinden Adıma Reklam Verilmiş

gençler bugün gmailime Meta For Business başlığı altında mailler gelmeye başladı reklam ücreti olarak 2 dolar istiyor ben bugün meta diye birşeyi öğrendim yani çok saçma asla böyle birşeyi yaptığımı da hatırlamıyorum tam olarak nasıl iptal edicem bunu
  6. Kazuhaaaa

F11 Tuşu Tam Ekrana Almıyor

normalde F11 e basınca tam ekrana geçen ekranlar artık geçmiyor örneğin tarayıcı laptop klavyesinden basıyorum sorun acaba klavyede mi diye başka bi klavye bağlayıp denedim sorun hâla devam ediyordu sorunun çözümünü bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim
  7. Kazuhaaaa

Olması Gerekenden Az FPS Alıyorum

arkadaşlar söz konusu minecraft için geçerli önceden düşük fps alırdım ve bunu çok garip karşılardım çünkü sisteme uymayan bir fps alıyordum yaptığım bir kaç ayar bunu 200e bence olması gereken fpse çıkarmıştı dün bilgisayara format attım ve tekrar minecraftı açtığımda tekrar aynı durumla...
  8. Kazuhaaaa

Mousepadin Kayganlık Özelliği gitti

gençler bu mouse pad çok güzel çalışıyordu üstünde mouse çok iyi kayıyo altıda baya sabitdi yapışıyordu resmen ama geçenlerde altı baya toz olduğu için temizlemek istedim suyun altına tutup güneşin altına bıraktım şuan altı aşırı kayıyo mouseu kullanamıyorum o pürüzü aldım herhalde bilemiyorum...
  9. Kazuhaaaa

Pngleri açarken sorun yaşıyorum

ss aldığım veya kaydettiğim resimleri açamıyorum bu hatayı alıyorum bi çözümün bilen var mı kaydettiğim yeri değiştirmem gerek herhalde ama hiç bi fikrim yok yani çoğu şeyi açarkende bu hatayı alıyorum one drive ile alakalı herhalde silmiştim 1.si onu nasıl getiriceğimi bilmiyorum 2.si getirmek...
  10. Kazuhaaaa

Png'ler Küçük Resim Olarak Gözükmüyor?

gençler bu pngler küçüj resim olarak gözükmüyor baya araştırdım bununla alakalı 2 tane ayar var biri dosya gezgini seçeneklerinde görünüm kısmına ayarlanıyor diğeri Bu Bilgisayar(sağ tık)>Özellikler>Gelişmiş Sistem Ayarları>Performans Ayarlar kısmından ayarlanıyor uzun lafın kısası 2 ayarıda...
  11. Kazuhaaaa

saç döküntüsü çözümü?

ben uzun zamandır saçımı uzatıyorum ve saç döküntüsü aşırı artmaya başladı bunun herhangi bir çözümü umuyorum ki vardır daha önce üstesinden gelen oldu mu nasıl geldi birleri aydınlatsın lütfen ;(
  12. Kazuhaaaa

Yardım Bir Ürünün Avmde Olup Olmadığını Kontrol Edebilir Miyim

beyler ben mesela bişi satın alcam o eşyanın 'X' veya 'Y' merkezinde stokda olup olmadığını bilebilirmiyim???? yardımcı olursanız sevinirim
  13. Kazuhaaaa

Yardım 1500Tl Kulaküstü Kulaklık Önerin

1500TL gibi bi bütçem var uzun vaadeli ve mikrofonu güzel bi kulaklık varmıdır???? 1696655726 steel series arctis nova 1 almayı düşünüyorum bu fiyat bandında daha iyi bi kulaklık varmıdır varsa nelerdir ???
Geri