Arama sonuçları: *

• Users: Lemboros
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Bilgisayarda Wild Rifte Oyun Bulunca 999ms oluyor

menude falan yada telefonda oynarken sorun yok fakat bilgisayarda bazen oyun bulunca 999ms oluyor kapat ac yapmam gerekiyor
  2. L

Yardım Masaustu bilgisayara kulaklikli mikrofon takma

Kasamda hem kulaklik girisi hem mic girisi hem arkasinda outlinenin ve outline ou t girisi var hangisine nasil takabilirim kulakligi ki hem miktofonunu hem kulakligi kullanabiliyim Miktofonlu kulaklik,kablolu
  3. L

Yardım Monitor Analog Input Çalışmıyor

Gamebooster 2417FF dp kablo taktim oto sinyal yok diyip uyku moduna aliyor daha yeni aldim. Bi iş icin dp cikartip borone vermem gerekti ve taktigimda sinyal yok diyip uyku moduna aliyor Uyku modundan cikarinca auto dp hdmi mi diye soruyor oto dan dp ye klavyeden gecemoyorum analogdan gecmeye...
  4. L

R5 5600 rtx 4060 ti darbogaz yaparmi

Merhaba xena ghost V3 sistem aldim ama aklima bir soru takildi 1080p de darbogaz yapar mi? Yani Valorant CS:GO gibi FPS oyunlarindada problem çıkarır mı? Ya da 5600'u overclock layip ekran kartini kısıtlamam gerekir mi?
  5. L

Çözüldü✓ Hazır sistem termal macunla gelirmi

Xena ghost V3 aldim 1 hafta oldu hala gelmedi orasi ayri konuda aklima bir konu takildi. Fani 240mm DeepCool LE500 aldim sistemi ekran karti haric monte edip gonderecekler ama Termal macun surerler mi? Ya da surdukleri termal macuna guven olur mu benim termal macun alip surmem gerekir mi...
  6. L

Gamebooster gb m206b nasildir

Xena ghost V3 sistem aliyorum ama bu kasayi ilk defa gordum. Sistemim: R5 5600. 4060 Ti Gainward. G.Skill 2x8 RAM. 240mm DeepCool le500. 700W PSU 80+ Gigabyte Gaming X V2 anakart. SSD'yi Kingston 1TB alacagim baska siteden. Bu kasaya bunlar sığar mı ve hava akişinda fazla sorun olur mu? Kasa...
  7. L

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 soguturmu

Ryzen 5 5600 icin powerboost noble 120 yeterlimi ve en az 3 yil gotururmu? Ya da overclock yapinca problem cıkarırmı (Baska sogutucu onermeyin lutfen hazir sistem aliyorum powerboost noble ve coolermaster liquid var ama 1k daha pahali)
  8. L

Çözüldü✓ Rx 6600 sistem uyumlu mu??

Ryzen 5 5600. Xfs RX 6600. ViewSonic VX2418C. DeepCool AG400 fan. Cooler Master 750W+Bronze Kingston Beast 8 GB 3200MHz 16CL (2x) Kingston Fury Renegade 1TB SSD. ASUS Prime B450M. Gamepower Horizon mesh(PSU suz) İleride RTX 4060'a falan gecebilirim bu yuzden PSU kaliteli aldim. Bütçe 1K bile...
Geri