Arama sonuçları: *

• Users: Luxeria242
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Pcmde guest diye biri var

Pcde kullanıcı hesaplarına girdiğimde ben ve guest diye biri çıkıyor yardımcı olun
  2. L

Oyun dışı alt f10 çalışmıyor

Oyun dışı alt f10 çalışmıyor nasıl çözeriz bilen var mı
  3. L

Rx6700xt mi Rtx4060 mı?

Benim Sapphire rx6700xt ekran kartımda bir takım hatalar vardı garantiye verdik bize 4060 yollayacaklarını söylediler sizce karlı mıdır
  4. L

Rx6700xt mi Rtx4060 mı?

Benim rx6700xt ekran kartım vardı no signal hatası veriyordu verdik firmaya yanlışlıkla rx6600xt takmışlar şimdi de ya rx6700xt ya da üstünü verirler ya da 4060 felan verirler dediler sizce hangisi olursa daha iyi
  5. L

Ekran kartı fanı dönmüyor ve PC açılmıyor

Arkadaşlar benim sistem uzun zamandır no Signal hatası veriyor bilgisayarı açtığımda klavye mouseden de güç arada gidip geliyor ekran kartı fanı da dönmüyor ama PC açıldığı zaman oyunlarda felan dönüyor NOT: kasayı 1.5 sene önce aldım tozlandi biraz ondan kaynaklı da olabilir sizce ne...
  6. L

Sistemde no Signal sorunu acil yardım lazım

Arkadaşlar benim sistem uzun zamandır no Signal hatası veriyor bilgisayarı açtığımda klavye mouseden de güç arada gidip geliyor ekran kartı fanı da dönmüyor ama PC açıldığı zaman oyunlarda felan dönüyor NOT: kasayı 1.5 sene önce aldım tozlandi biraz ondan kaynaklı da olabilir sizce ne...
  7. L

Sistemde no Signal hatası alıyorum lütfen yardımcı olun

8. L

No Signal hatası alıyorum lütfen yardımcı olun

benim sistem uzun zamandır no Signal hatası veriyor bilgisayarı açtığımda klavye mouseden de güç arada gidip geliyor ekran kartı fanı da dönmüyor ama PC açıldığı zaman oyunlarda felan dönüyor NOT: kasayı 1.5 sene önce aldım tozlandi biraz ondan kaynaklı da olabilir sizce ne yapmalıyım hata n
  9. L

Sistemde no Signal hatası alıyorum ekran kartı fanı da dönmüyor

benim sistem uzun zamandır no Signal hatası veriyor bilgisayarı açtığımda klavye mouseden de güç arada gidip geliyor ekran kartı fanı da dönmüyor ama PC açıldığı zaman oyunlarda felan dönüyor NOT: kasayı 1.5 sene önce aldım tozlandi biraz ondan kaynaklı da olabilir sizce ne yapmalıyım hata n
  10. L

Sistemde no Signal hatası alıyorum ekran kartı fanı dönmüyor

benim sistem uzun zamandır no Signal hatası veriyor bilgisayarı açtığımda klavye mouseden de güç arada gidip geliyor ekran kartı fanı da dönmüyor ama PC açıldığı zaman oyunlarda felan dönüyor NOT: kasayı 1.5 sene önce aldım tozlandi biraz ondan kaynaklı da olabilir sizce ne yapmalıyım hata nerede
  11. L

Şimdi aldığım monitörde no signal hatası veriyor

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz daha şimdi aldığım monitörde sinyal yok hatası veriyor ve güç tasarrufuna geçiyor önceki monitordede bu hatayı aliyordum para verip üst modelini aldım yine bu hatayı alıyorum sizce sorun nerede lütfen yardımcı olun
  12. L

1000tl civarı mouse önerisi

önerirseniz seviniirim 1000tlyi fazla aşmasın aşcaksa
  13. L

Format Sonrası Crackli Windows 10 Gider mi?

Ben format atmak istiyorum ancak crackli windows 10 yüklü formattan sonra gider mi sizce ?
  14. L

1500tl altı klavye onerisi

Yardimci olursaniz sevinirim
  15. L

1100 TL ALTI KLAVYE ÖNERİSİ VAR MI

1100tl altı t60 klavye önerisi var mıdır
  16. L

Telefondan bilgisyaara fotoğraf atmak

Dcım klasörünü kopyaladim masaüstüne yapıştırdım dosyalari kopyalamak icin gerekli süre hesaplanıyorda kalıyor çözüm var mı
  17. L

Telefondan bilgisayara fotoğraf atmak

Dcım klasörünü kopyaladim masaüstüne yapıştırdım dosyalari kopyalamak icin gerekli süre hesaplanıyorda kalıyor çözüm var mı
  18. L

Bilgisayara telefondan foto atacağım ama kopyalaniyorda kalıyor

19. L

Telefona direnç atınca içindeki fotograflar gider mi

Arkadaşlar lutfdn yardimci olun
  20. L

Arkadaşlar telefona direnç atınca ne olur

Ve ondan da önemlisi icindeki fotoğraflar felan gider mi
Geri