Benim rx6700xt ekran kartım vardı no signal hatası veriyordu verdik firmaya yanlışlıkla rx6600xt takmışlar şimdi de ya rx6700xt ya da üstünü verirler ya da 4060 felan verirler dediler sizce hangisi olursa daha iyi
Arkadaşlar benim sistem uzun zamandır no Signal hatası veriyor bilgisayarı açtığımda klavye mouseden de güç arada gidip geliyor ekran kartı fanı da dönmüyor ama PC açıldığı zaman oyunlarda felan dönüyor
NOT: kasayı 1.5 sene önce aldım tozlandi biraz ondan kaynaklı da olabilir sizce ne...
Arkadaşlar benim sistem uzun zamandır no Signal hatası veriyor bilgisayarı açtığımda klavye mouseden de güç arada gidip geliyor ekran kartı fanı da dönmüyor ama PC açıldığı zaman oyunlarda felan dönüyor
NOT: kasayı 1.5 sene önce aldım tozlandi biraz ondan kaynaklı da olabilir sizce ne...
benim sistem uzun zamandır no Signal hatası veriyor bilgisayarı açtığımda klavye mouseden de güç arada gidip geliyor ekran kartı fanı da dönmüyor ama PC açıldığı zaman oyunlarda felan dönüyor NOT: kasayı 1.5 sene önce aldım tozlandi biraz ondan kaynaklı da olabilir sizce ne yapmalıyım hata n
benim sistem uzun zamandır no Signal hatası veriyor bilgisayarı açtığımda klavye mouseden de güç arada gidip geliyor ekran kartı fanı da dönmüyor ama PC açıldığı zaman oyunlarda felan dönüyor NOT: kasayı 1.5 sene önce aldım tozlandi biraz ondan kaynaklı da olabilir sizce ne yapmalıyım hata n
benim sistem uzun zamandır no Signal hatası veriyor bilgisayarı açtığımda klavye mouseden de güç arada gidip geliyor ekran kartı fanı da dönmüyor ama PC açıldığı zaman oyunlarda felan dönüyor NOT: kasayı 1.5 sene önce aldım tozlandi biraz ondan kaynaklı da olabilir sizce ne yapmalıyım hata nerede
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz daha şimdi aldığım monitörde sinyal yok hatası veriyor ve güç tasarrufuna geçiyor önceki monitordede bu hatayı aliyordum para verip üst modelini aldım yine bu hatayı alıyorum sizce sorun nerede lütfen yardımcı olun