Arama sonuçları: *

• Users: kubat3406
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Siz olsaydınız yardım eder miydiniz?

Bugün akşam yani yarım saat önce dershane çıkışı eve gelirken yolda kaldırımdan karşıya geçtim ben karşıya geçerken karşıda 50'li yaşlarında bir kadın durmuştu bana beni karşıya geçirir misin dedi bende kadına gitmem lazım kusura bakmayın dedim yoluma devam ettim o zaman trafik yoktu kırmızı...
  2. K

Eşit ağırlıkçıyım ama sınava sözelden girmek istiyorum ne yapmalıyım?

Bu yıl ilk mezun senem dershaneye gidiyorum dershanede eşit ağırlık sınıfındayım ama matematik ve geometri yapamıyorum bu yüzden sınava sözelden girmek istiyorum ne yapmalıyım?
  3. K

babam dünden beri benimle konuşmuyor ne yapmalıyım sizce?

Dün 2. kez ehliyet yazılı elektronik sınavına girdim çok çalışmama ve sınavda çıkmış soruları çözmeme rağmen yine de sınavı geçemedim 64 puan aldım babam bu yüzden benimle dünden beri hiç konuşmuyor dün sınavı geçemediğimi söyleyince babam bana çok kızdı bağırdı ve bir sürü küfürler etti sonra...
  4. K

Ehliyet yazılı elektronik sınavı zor mu?

Bugün 2. kez ehliyet yazılı elektronik sınavına gireceğim. İlk sınavdan 60 aldım geçemedim. Bu 2. sefer tekrar 10 gün boyunca sürücü kursuna gidip derslere katıldım. Kurs kitabını okudum kitaptaki soruları çözdüm. Sizce geçer miyim?
  5. K

Sizce ne yapmalıyım çok utandım?

Bugün dershanede öğle arası arkadaşım beni dışarıda birlikte yemek yemeye çağırdı ama param olmadığı için gidemedim çok utandım evimiz dershaneye yakın her gün öğlen arası eve gidip evde yemek yiyip tekrar dershaneye gidiyorum ailemin durumu yok bu yüzden param da yok arkadaşıma karşı utandım...
  6. K

Ailem her şeyi büyütüyor ve ailem her şeyi yüzüme vuruyor ne yapmalıyım?

18 yaşındayım Ailem en ufak bir şey bile olsa her şeyi büyütüyor ve ailem her şeyi yüzüme vuruyor ne yapmalıyım?
  7. K

Yardım Lenovo g50-30 bilgisayarım Lenovo açılış ekranında takılı kaldı açılmıyor?

Lenovo g50-30 bilgisayarım Lenovo açılış ekranında takılı kaldı açılmıyor ne yapmalıyım?
  8. K

Facebook Facebook hesabı açıyorum hemen hesabım kapanıyor kapanmaması için ne yapmalıyım?

Facebook hesabı açıyorum bir kaç kişiyi ekleyince hemen hesabım kapanıyor kapanmaması için ne yapmalıyım?
  9. K

Sizce bu yöntemle ders çalışsam ne kadar verimli olur?

Bu yıl ilk mezun senem her gün kütüphaneye ders çalışmaya gidiyorum sabah saat 8 akşam saat 5 arası çalışıyorum konu anlatımlı ders kitaplarım var onlardan konu çalışsam sonra üstüne YouTube dan o çalıştığım dersin ve konunun ders videosunu izlesem sonra soru çözsem Sizce bu yöntemle ders...
  10. K

1 milyonlarda tyt sıralaması yapmak için nasıl ders çalışılmalı sizce?

Mezunum bu yıl ilk mezun senem üniversite sınavına hazırlanıyorum tyt de 1 milyonlarda bir sıralama yapmak istiyorum 2 yıllık önü açık ve güzel bir bölüm okumak istiyorum. 1 milyonlarda tyt sıralaması yapmak için nasıl ders çalışılmalı sizce?
  11. K

Sizce sadece sözel derslere ağırlık versem matematik yapmasam bir şey olur mu?

Mezunum bu yıl ilk mezun senem üniversite sınavına hazırlanıyorum matematik yapamıyorum temel yok Sizce sadece sözel derslere ağırlık versem matematik yapmasam bir şey olur mu? Eşit ağırlıkçıyım bu arada.
  12. K

Gözlerimden sürekli yaşlar geliyor ve gözlerim sürekli yanıyor ne yapmalıyım?

Gözlerimden sürekli yaşlar geliyor ve gözlerim sürekli yanıyor özellikle de ders çalışırken soru okurken ders kitabı okurken vs çok oluyor mesela şu an ders çalışıyorum ders kitabını okurken az önce 2 kez gözlerimden yaşlar geldi ve gözlerim yandı. ne yapmalıyım?
  13. K

Hill Climb Racing Oyunu Ders Başırısı Olumsuz Etkilermi?

Mezun senesinde ders çalıştıktan sonra kafa dağıtmak için hill climb racing oyunu oynanırsa ders başarısını olumsuz etkiler mi sizce?
  14. K

Mezun senesinde ders çalıştıktan sonra kafa dağıtmak için oyun oynamak

Mezun senesinde ders çalıştıktan sonra kafa dağıtmak için oyun oynamak ders başarısını olumsuz etkiler mi sizce?
  15. K

Telefonda konuşma fobisi nasıl yenilir?

Telefonda konuşma fobisi nasıl yenilir?
  16. K

Yazlık evimizde sürekli siyah gölgeler görünüyor ne yapmalıyız sizce?

Bizim 1 tane yazlık evimiz var yazlık evimizde sürekli siyah gölgeler görünüyor dün bir kuzenim 3 arkadaşıyla birlikte yazlık eve kalmaya gitmişler gece uyuyamamışlar siyah gölgeler görmüşler kapı ve pencere kendi kendine açılıyormuş falan sonra kuzenim arkadaşlarıyla birlikte korkudan evden...
Geri