Arama sonuçları: *

• Users: sefavarol
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Kıbrıstan iqos getirtme

merhaba benim arkadaşım kıbrısa gitti ve ordan bana iqos getirmeyi düşünüyor ama getirebilirmi 2 kişi gittiler velisi ve oğlu veliside almış 1 cihaz oğlu benim için getirebilirmi 18 yaşından küçük veyatta veli 2 tane getirebilirmi cevaplarınızı bekliyorum
  2. S

Öğrenciyim pc den pasif gelir

öncelikle sa benim 4060 oc ryzen5 7500f 32gb ram li bi sistemim var pasif gelir istiyorum para kazanabileceğim yüksek meblağ kazanamayacağımı biliyorum en azından bi sıgara parası çıksa yeter neler yapabilirim birde 6k gibi bir bütçem var eksta önerilere açığım
  3. S

Anadolu lisesinden meslek lisesine geçmek

merhaba arkadaşlar ben anadoludan meslek lisesi elektrik elektronik bölümüne geçicem ve mesem e geçicem ordan sanayiye gidicem ama e devletten nakil yapmaya çalışıyorum hata veriyor e okul kaynaklı ne yapmam lazım acil bi öneri verirmisiniz geçme yok yapma demenizi istemiyorum kararım kesin bu...
  4. S

lütfen yardım edin acil

merhaba ben eskiden panel kullanıyordum kullanıyordum dediğimde arkadaslar arasında şakalaşıyorduk şuan bu olaylar patladı bi sıkıntı fln olurmu zaten 1 2 sorgu atip çikmiştim 1728591427 kullanmamın üstünden baya geçti en son yazın girmiştim heralde
  5. S

a24 den iphone se3 e geçmek

merhaba şuan bende samsung galaxy a24 var telefonu beğenmiyorum işlemcisi çok güçsüz kamera tatmin etmiyor pek fazla ağır yavaş bir cihaz birde apple çok seviyorum arayüzünü fln sizce geçilirmi bütçe a24 ün üstüne bi 6k ekleyebilirim
  6. S

iphone sim uzatma önerisi

merhaba ben artık iphone ye geçmek istiyorum galaxi x5 den 12 ye geçicem ama 8 ay kullandıktan sonra naasıl bir yol izlemem lazım bilen varsa aydınlatsın lütfen almayın fln demenizi istemiyorum sadece nasıl bir yol izleyebilirim onu öğrenmek istiyorum bütçe her hafta 400 tl alıyorum
  7. S

En iyi kuke tipi soğutucu

Öncelikle.merhaba ben vatnadna sistem topladim daha yeni ryzen 5 7500fişlemcim oyunda 95 derrceye çikiyor bana önreceginiz en iyi kule tipi soğutucu nedir en iyisi olsun bütce max 3500tl işlemcim buz gibi olsun 1724227479 Kasa zalman n4 lütfen kasama uyumlu olsun teşşekkürler
  8. S

tek fanlı sıvı soğutma önerisi

öncelikle merhaba ben vatandan yeni siste maldım ama işlemci stok fan ile 95 dereceye kadar çıktı bende sıvı soğutma alayım dedim ama kasamda yer yok oyuzden tek fanlı en iyi sıvı soğutma hangisidir
  9. S

Sıvı soğutma ònerisi

Merhaba öncelikle ben vatandan bi sistem topladım komple asus ama işlemxim ryzen 5 7500f oyun oynarken baktım stok soğutucuyla max 96 görmüş bana göre bu değer fazla bana ònerevileceğiniz 240 mm sıvı soğutucu varmıdır bütçe max 3000
  10. S

115 Kiloyum Hangi Kaykayı Alabilirim

Merhaba benim kilo vermem çok zor kemiklerim iri ve kas oranı yüksek biriyim kaykaya merak saldım hangi kaykayı alabilirim.
  11. S

Kasa tavsiyesi lazım

Merhaba ben yeni pc toplicam ilk kasa alıcam bütçe fazla yok max 1200 fln hangi kasayı alayım
  12. S

Odama nasıl internet ulaştırabilirim

Eski odamda ethernet girişi vardı ama şimdiki odamda yok sadece 2 tane piriz var ne yapmalıyım cs oynarken ping giriyo çok sinirleniyorum lütfen çözüm bulun ve pahalı bir çözüm olmasın
  13. S

Bu kasayı almalımıyım

https://ty.gl/kklpian80e Bu pc kasasını almayı düşünüyorum sizce nasıl f/p olabilirmi
  14. S

cs2 de kaç fps alırım

merhaba bende i3 4160 3.60 ghz 8 gb ram rx 550 4 gb var cs2 de 1024*768 çözünürlükte kaç fps alırım skinlerin güzel gözükmesi için biraz ayarları yükseltirim düşük orta seviye ayarlarda
  15. S

ethernet kablosu görmüyor

merhaba ben ethernet kablosunu bayadır kullanıyodum ama bir anda wi fi ye geçti ve kabloyu görmüyor ağ bağlantılarında sadece wi fi var driver yükledim düzelmedi ne yapmam gerek
  16. S

ekran kartı kaç fps verir

merhaba bnim sistemim i3 4160 oc li 8 gb ram rx 550 4 gb kaç fps alırım cs2 de güncel olarak 1024 *768 çözünürlüğünde
  17. S

İŞLEMCİMİN DESTEKLEYECEĞİ KART

merhaba benim ddr3 sistemim var i3 4160 8gb ram var ben en fazla hangi ekran kartını kullanabilirim ileride ddr4 yeni sistem toplicam şuan idarelik takıcam bu sisteme ne önerirsiniz bütçe 2k 3k 2.el
  18. S

pc güncelleme tavsiyesi

merhaba ben bi sistem toplamak istiyorum şuan kullandığım pc i3 4160 gt 705 var şuan elimde 3k var bu sistemi güncelleyimmi yoksa bu sistemide satıp kendimi biraz zorlayıp 2.el ddr4 apu bi sistememi geçeyim
  19. S

pc toplama tavsiyesi

merhaba benim bütçem pek yok 2. el 0 karışık sistem toplicam bütçe 9 10k arası intel arc a 750 alıcam ekran kartını beslicek bi amd işlemci önerir misiniz? ryzen 5 serisinden f/p ssd ,kasa ,monitörüm ekipmanlarım var.
  20. S

yeni anakart önerisi

merhaba ben bi pc toplamak istiyorum içinde i3 12100f olucak tüm parçalar 0 olucak ama anakar tarafında kafam çok karıştı bana en ucuz alabileceğim bi anakart ve pc kasası önerir misiniz? pc nin içinin gözükmesi lazım
Geri