Arama sonuçları: *

• Users: EdoX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EdoX

Yardım Mta için arkadaş arıyorum.

Arkadaşlar merhaba hayatımda ilk defa adam akıllı mta oynamayı düşündüm oyunum korsan olduğu halde mta 'yı indirdim kurdum birkaç kez oynadım fakat hiçbir bilgim olmadığı için çok bir şey yapamadım bana mta'yı öğretebilecek biri varmı? discord adresim alt tarafta yazdım. DC: the.lewis_x37
  2. EdoX

Mta sunucularına kayıt olunursa ne olur?

Arkadaşlar aklıma bir soru takıldı mta sunucuları hesap bağlamamızı istiyor fakat hesap bağladığımızda ne oluyor? Şuan sadece gül adlı servera ve janti serverına girdim aynı ikiside.
  3. EdoX

Mta korsan oyunda çalışırmı?

Oyunum korsan satın almadım Mta kurup oynayabilir miyim?
  4. EdoX

GTA 5 0xc0000142 hatası

Arkadaşlar selam, GTA 5'i açmayı denediğimde bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim?
  5. EdoX

Forum sitesine giremiyorum.

Arkadaşlar bu nedir? foruma girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum.
  6. EdoX

2.000 TL'ye klavye - mouse - kulaklık önerisi.

Elime bir hata olmazsa 2K geçecek ben de bu parayı ekipman ile değerlendirmek istiyorum. Biliyorum bütçe az fakat Max çıkabileceğin tutar 2K. Bana 2K klavye, mouse, kulaklık önerir misiniz? Şu an Rampage'nin dandik bir setini kullanıyorum.
  7. EdoX

Sürücü güncellemesi için neler bilinmeli?

Arkadaşlar selam sistemimdeki sürücülerin güncel olup olmadığından emin değilim hangi sürücüler güncel değil nereden öğrenebilirim ve sanırım BIOS sürücüsü güncel değil anakart olarak B560M Pro-e kullanıyorum. Kısacası sorum şu hangi sürücülerim güncel değil nereden öğrenebilirim ve nasıl...
  8. EdoX

Bitcoin virüsü nasıl anlaşılır

Arkadaşlar selam bildiğiniz gibi bazı gta oyunları steamden kaldırıldı bende hem nostalji amaçlı hemde vakit geçirmek amaçlı oyunları indirdim indirdikten sonra kaspery sky free den vürüs taraması yaptım ama virüs bulunamadı diyor bitcoin virüsü nasıl anlaşılır veya kaspersky free bunları...
  9. EdoX

Eski gta oyunları nereden indirilir

arkadaşlar biliyorsunuz eski Gta oyunları Epic,Steam gibi yerlerden kaldırıldı bende hem nostalji hemde zaman geçirmek için eski Gta oyunlarını indirmek istiyorum korsana karşıyım fakat bildiğim kadarıyla eski gta oyunları tüm platformlarda kaldırıldı kaldırılmayanlarda fahiş fiyatları satılıyor...
  10. EdoX

1500tl RX6650XT i5 11400f yükseltme tavsiyesi

Selamın aleyküm yakın bir zamanda elime 1500tl civarı bir para geçecek bende bu parayı sistemimde değerlendirmek istiyorum sizce ne alabilirim öncede aynı konuyu açmıştım net bir cevap alamadığım (anlamadığım için) yeni konu açtım teşekkürler. İşlemci: i5-11400F (stok fan) Anakart: B560M Pro-e...
  11. EdoX

2.000tl RX6650XT i5 11400f yükselme önerisi.

arkadaşlar selam yakın zamanda elime 1.500tl-2000tl bir para geçecek bende sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum sizce bu bütçede ne alabilirim sistemim bu şekildedir İşlemci: i5-11400F (stok fan) Anakart: B560M Pro-e Ekran kartı: Sapphire RX 6650 XT Nitro+ Gaming OC 8 GB. RAM:16 GB 3200MHz DDR4...
  12. EdoX

Cs 2 den Cs Go ya geçiş yapılır mı??

Arkadaşlar selam sadece botlarla oynamak için ve birazda eski günlere dönmek için Cs Go'ya tekrar giriş yapmak istiyorum fakat nasıl giriş yapılır bilmiyorum veya giriş yapılır mı? bilmiyorum ayrıca birşekilde cs go ya giriş yaptım diyelim cs2 ye geri dinmek için baştan mı yüklemem gerekir veya...
  13. EdoX

Ben nerede yanlış yaptım?

Arkadaşlar yaz tatili bitmeye yakın bu sistemi toplattırdım kendim toplamadım ama kasaya baktığımda kasanın içinin çok dar olduğunu görüyorum fotoğraftaki gibi sizce adammı yablış toplamış yoksa kasamı çok dar?
  14. EdoX

Sapphire RX 6650 XT i5 11400f sistem nasıldır

Arkadaşlar selam okullar açılmadan 1 veya 2 hafta önce bu sistemi topladım sizce bu sistem nasıl önerdiğiniz parça varmı ve tahmini bu sistem hangi oyunda kaç fps verir. İşlemci: 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-11400F @ 2.60GHz 2569 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci.(stok soğutucu) Anakart...
Geri