Arama sonuçları: *

• Users: lionw4rez
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

ARKADAŞLAR BU SİSTEMİ BU HAFTA ALACAĞIM

Arkadaşlar merhabalar. Aşağıda belirttiğim parçaları bu hafta alacağım sizlerinde fikrini alayım eksik bir husus var mı görüşlerinizi bildirirseniz sevirim. Ekran kartını bir arkadaşım alacak karar veremedik sizlerde tavsiye bulunabilirsiniz. İŞLEMCİ...
  2. L

Ryzen 9950x3D sistem topladım nasıl olmuş

Merhabalar arkadaşlar almış olduğum sistem nasıl olmuş sizce. İşlemci: [H3 id='Amd+Ryzen+9+9950x3d+4.30ghz+16+ekirdek+128mb+nbellek']Amd Ryzen 9 9950x3d 4.30ghz 16 Çekirdek 128mb Önbellek[/H3] Anakart: [H3 id='Asus+ROG+Strix+X870E-E+Gaming+Wi-Fi+AMD+AM5+4xDDR5+ATX+Anakart']Asus ROG Strix X870E-E...
  3. L

KLAVYE- OYUNCU KOLTUĞU VE KULAKLIK ÖNERİSİ

Öncelikle @HacıSOFU hocama teşekkürlerimi iletiyorum harika bir sistem topladı kendisi bana ürünleri de paylaşıyorum belki bir başkası da düşünüp almak isteyebilir. Bu sisteme yakışır Klavye-Kulaklık ve Oyuncu Koltuğu önerilerinizi bekliyorum Paylaştığım Parçaların Maliyeti 90 Bin TL tuttu...
  4. L

Ryzen 9 7900x Ekran Karti Ve Ana Karti Uyumu

Merhaba Arkadaşlar yeni bir PC toplayacağım sizlere danışmam lazım bir kaç ürün belirledim bunların uyumluluğu nasıldır. 1080p de sıkıntı yaşarmıyım veyahut başka bir önereceğiniz sistem varsa paylaşabilirseniz çok memnun kalırım. İŞLEMCİ:RYZEN 9 7700X EKRAN KARTI : Msı VGA Geforce Rtx 4060 Tı...
Geri