Arama sonuçları: *

• Users: wreda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wreda

Steamden oyun açınca pc res atıyor

selamlar sistem özelliklerim 3060 12gb i3 12100f h610m h ddr4 16gb ram rampage 650w psu verdiği hata bu driverlarım güncel
  2. wreda

Hyperx cloud2 mikrofon

Selamlar, cloud2 mikrofonunu kaybettim mikrofona baktım fakat satışını bulamadim. 1500 TL ye kadar küçük çok yer kaplamayan f/p mikrofon öneriniz ne olur.(Hyperxin mikroronu varsa daha iyi olur ben bulamadım.) Vatan, teknosa gibi mağazalarına gitsem hyperxin mikrofonunu bulabilir miyim.
  3. wreda

Opera açınca RGB sorunu

Merhabalar Corsair K70 tkl optic kullanıyorum operaya girince kendi yazılımda ayarladığım RGB renkleri gidip kendini kırmızıya adapte ediyor sebebi nedir
  4. wreda

Valorant CPU %90 yardım

Başlıkta olduğu gibi fps düşüşüne neden oluyor nasıl çözebilirim (I3-12 100F)
  5. wreda

Kuzenim için ekipman dahil sistem

Dostlar kuzenim için sistem nasıl alınır mı alınmaz bu derseniz her şey dahil önerir misiniz 15k bütçe
  6. wreda

ZAMDAN ÖNCE SQUAD ALINIR MI

Şuan 425 TL 20 kasımdan sonra 50 dolar=1400 TL olacak alsam 2 ay sonra sıkar gibi geliyor
  7. wreda

Çözüldü✓ Gigabyte g24F-2 g-sync açmak için yardım

Dostlar cihaz modeli başlıkta olduğu şekilde nasıl g-sync açabilirim bilenler yardımcı olsun lütfen iade etmek istemiyorum
  8. wreda

Ekipman seçimlerim nasıl

monitör Gigabyte g24F-2(4500Tl) Kulaklık HyperXcloud2(2200Tl) Mouse Razer Cobra(900Tl) Klavye Corsair K70 RGB TKL(2500Tl) Mouse olarak Deathadder V2 mini tercih edecektim sabahına 835 TL fiyatı varken akşam sipariş edeceğim de 2300 TL olduğunu gördüm mouse acele şekilde karar vererek satın...
  9. wreda

Apex 3 tkl yerine öneri

Dostlar yaklaşık 1500 TL bütçem var. Apexi aslında oldukça istiyorum ama mekanik olmama durumu keyfimi kaçırıyor çok bı sorun yaşar mıyım? Mekanik olmadığı için oyun odaklı kullancam. Sorun olur derseniz yerine ne önerirsiniz red switch Tkl olacak şekilde
  10. wreda

Mouse, Klavye, Kulaklık öneri 5000 bütçe

Dostlar eğer daha güzel ürünler bulamazsam sabah bu ürünleri sipariş edeceğim bütçem 5000 daha iyi bı 3 lü kurulabilir mi bu fiyata HyperXcloud2 Stellseries Apex 3 Ip32 Deathadder V2 mini
  11. wreda

Razer oyuncu paketi ucuzluğu

Dostlar paket dahilindeki Deathadder V2, blackshark V2 ve gigantus V2 toplamı 5000 TL yi geçerken paket nasıl bu kadar ucuz olabiliyor ürünler orijinal midir bilgisi olan var mı? Eğer bu paketi almazsam mouse olarak aklımda Deathadder V2 mini kulaklık olarak HyperXcloud2 var. Ürün linki...
Geri