Trifact in darboğaz konusunu izledim gayet detaylı ve kafada soru işareti kalmamış bir inceleme olmuş ellerine sağlık artık darbogaz konularında videosu rehber niteliğinde olabilir ellerine sağlık @Trifact
Axle marka ekran kartları görüyorum sıfır rx 5700xt rtx 2060 rx 5500xt kullanan var mı İnternette sürümleri driverlari sıkıntılı diyorlar güçleri nasıl acaba sogutmalari
Ikinci el bölümünde Ryzen 5600 anakart ve ram satan arkadaşla anlastik her şey tamam ama beni engellemiş ve hala satmaya çalışıyor hayır troll ilanda olabilir dikkat edin
Bilgisayar bileşenleri almak istiyorum ama yurtdışından daha ucuza ve güvenli bir Amazon ülkesi var mı jp yada de gibi bildiginiz falan yada nasıl indirimli alınır
B450 anakart var USB yerlerine fare ve klavye takıyorum mavi yerlere bazen pat diye gidiyor alttakilere takınca düzeliyor acaba bozuldu mu yoksa başka bir şey mi sonra aynı yerde çalışıyor
VGA monitör kullanıyorum. HDMI VGA dönüştürücü aldım 1000WATT PSU var RX 5600XT var. Oyuna girince birden fan hizlaniyor ve reset atıyor. 1366x726 Ultra da atıyor 720'ye alınca gene yüke binip sesi artiyor ama bu sefer reset atmıyor
PC mafia 1 ve uncharted oyununa girince direk reset atıyor psub1000 watt ekran kartı rx 5600xt oyuna girince fan hızı artıyor her şey ultrada 1366x726 da daha sonra 1280,x720 ye alınca atmıyor