Arama sonuçları: *

• Users: humpyers
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Bu Laptopu Önerir misiniz?

Selam arkadaşlar, Bir tanıdıgım alacak, öyle oyun falan oynamayacak, film dizi izlemek, internette gezmek için. ACER Nitro V 15 ANV15-51 i5-13420H 8GB 512GB SSD RTX4050 15,6" FHD 144Hz W11 NH.QNBEY.006 varmış trendyolda bunu alayım mı diye sordu. Önerir misiniz ya da o paraya bunu al...
  2. H

Sistemim Hakkında Öneri

Selamlar arkadaşlar, Yakın zamanda ekran katı ve PSU değişimi yaptım. Bilgisayarı genelde youtube, tv ve bir kaç oyun (FM, CS2, Euro Truck) kullanıyorum. Bir şikayetim yok şu an için ama sizce ram artışı ve cpu güncellemesi yapmalı mıyım? Yoksa yavaştan DDR5 için hazırlık mı yapmalıyım...
  3. H

❌İndirim Bitti! Keenetic Hopper DSL AX1800 - 3203 TL

Selam arkadaşlar, Bu modem listemdeydi, daha dün fiyatı 3769 TL idi. Bugün bahar fırsatları altında 3203 TL olmuş. Benim ihtiyacım vardı aldım. Belki ihtiyacı olan vardır diye linki ekliyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C28H8KJK?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6
  4. H

MSI Anakart CPU Overclock Yardımı

Arkadaşlar merhaba, Dün anakart ve işlemcimi değiştirm. Bios a sadece ramleri 3200 mhz standartında çalışmalarını ayarladım ama Amd 5600 3500 Mhz cpu da 4,45 Ghz çıkmış. Bunu nasıl düzeltebilirim. Anakart ve işlemci normalin bu kadar üstüne çıkmayı kaldırır mı bilmiyorum, o yüzden düzeltmek...
  5. H

Sistemimi Güncelliyorum Anakart Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Sata diskimin bozulması ve içindeki verileri kaybetmenin hırsı ile yeni bir disk ararken baya bir bileşeni nasıl oldu bilemeden bütçem el verdiğince orta ölçekli yükselttim. Aslında ilk anakart ile başlamam gerekirken bu işe en sona kaldı :( Mevcut sistemim şu şekildeydi...
  6. H

Gen 3*4 Anakartıma Kingston KC3000 Almak Mantıksız mı?

Merhaba arkadaşlar, Anakartım Gigabyte B450M-H. Gen 3*4 destekliyor. Bir ssd almak istiyorum mümkün 2 tb. DRAM'li pasif soğutuculu olsa tadından yenmez. Gen 3*4 destekleyen anakarata gen4*4 Kingston KC3000 almak mantıksız mı? Gereksiz bir para mı olur?
  7. H

Tekerlikli Pazar Arabasına Dönüşen Kol Çantası Sadece 118 TL

Selamlar arkadaşlar, Bir süredir popüler olan Temu satışlarından bende kendimi alıkoyamayanlardanım :) Güzel ve uygun fiyatlı bir ürünü sizlerle paylaşmak istedim. Temu referans ile üye olanlara 3.000 tl ye kadar kupon veriyor. (Toplam sepet tutarınıza göre değişiyor. 1200 TL lik...
  8. H

15-20K Laptop Önerisi

Bir arkadaşım çocuklarına karne hediyesi alarak laptop almak istiyor. Bütçesi max 20K. Aşağıdaki linkteki laptopu bana sordu. Sizin önerileriniz nedir bu fiyatlara yoktur muhtemelen düzgün bir şey ama yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Geri