Arama sonuçları: *

• Users: Sora
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Monitör Seçmeme yardım eder misiniz?

Monitör alacağım 8-9K arası bir bütçe belirledim aşşağı yukarı. Acaba 2k VA panel yüksek HZ'mi tercih etmeliyim yoksa 2K IPS 165HZ mi tercih etsem bilemedim. Renk gamı geniş bir monitör aradığım için en azından 8Bit+FRC olsun da istiyorum kafam karıştı yardımcı olur musunuz? Aklımda...
  2. S

Hepsiburada paramı gaspetti

Lenovo Y27-30 Monitörümde çıkan arıza nedeniyle aldıktan 3 gün sonra teknik servise yolladım. Teknik servis bana iade ve ya değişim yapabilmem için rapor yolladı. Hepsiburada ile iletişime geçtim, bir talep oluşturup servis raporunu yüklememi istediler, ben de yükledim ve 3 gün sonra bana...
  3. S

Yardım 6000TL'ye kadar monitör önerisi

600TL'ye kadar 27 İnc monitör arıyorum ne önerirsiniz? FPS oyunları için lazım.
  4. S

Yardım Google Cloud VPS işletim sistemi ücreti?

Arkadaşlar Google Cloud'dan bir vps alıp metin2 sunucusu kuracaktım, ücretsiz 300 dolar veriyor lakin işletim sistemlerinde windows sürümlerini ücretli veriyor. Bu durumda ne yapabilirim linux kursam sorun yaşarmıyım acaba?
  5. S

Yardım Lenovo Legion Y27-30 180HZ sorunu

Herkese selam arkadaşlar ben Lenovo Legion Y27-30 aldım, 180HZ yaptım ama yaparken uyarı verdi 30 dakika sınırı koyuyor, ben bu ürünü 180HZ olduğu için aldım bu sınırı kaldıramıyor muyuz? Yoksa iade mi edeyim?
  6. S

Yardım 5500TL civarında Monitör önerisi lazım

Soru başlıkta, lenovo legion Y27 düşündüm sizin tavsiyeniz nelerdir?
  7. S

🔥İndirim Stanley 1.3 Litre Termos 999TL

Stanley 1.3 Litre Termos Amazon'da 999TL'ye düşmüş arkadaşlar günlerdir böyle bir indirim bekliyordum. Bütün ay baktığımda 1 Litreliği bile en fazla 900TL bandına düşmüştü o da kalabalık ve ya uzun kamp ortamında yetmez düşüncesiyle almadım. 0.59Ml'lik trigger Action termos bardak ile birlikte...
  8. S

Termos indirimi gelir mi?

Stanley termos indirimi falan gelir mi? @Abdullah Hacıgül
  9. S

Masa, Dolap ve Tripod önerisi lazım.

Arkadaşlar 130-150 CM arası düz bir masa arıyorum, derinliği de 60 cm civarı üstünde laptop ve 1 monitör daha kullanacağım, kulaklık standım falan duracak, ayrıca inceleme de yapacağım üstünde. Ayrıca da üstten çekim yapabilmek için masalara bağlanan telefon tutucu ve ya ayaklı tripodlardan da...
  10. S

500TL civarı powerbank önerisi

500TL civarında bir powerbanka ihtiyacım var, hızlı şarj desteği de lazım oyunda falan kullanacağım iş yerinde, kampta falan. Telefonum Samsung S20FE
Geri