Arama sonuçları: *

• Users: Tessy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Işlemci ve anakart önerisi

Selamlar. Anlık sistemim Ekran Kartı: Gigabyte 8 GB 4060 Anakart: Gigabyte H610M-K Rev1.0 Işlemci: Intel I5 12400f Ram: 2x16 XPG 3200mhz Hem oyun oynuyorun hem de render ve daw programları kullanıyorum daha iyi bir işlemci ve anakart öneriniz var mı? bütçe ayrı ayrı 6K
  2. T

Render ve Stüdyo programları için laptop önerisi

Selamlar. Sağlam hem oyun oynatacak hem de render ve edit olarsk stüdyo programlarında vs. hızlı çalışacak laptop arıyorum. Bütçe 40k
  3. T

Gamepad Bilgisayara Bluetooth ile bağlama konusunda yardım acil!

Arkadaşlar merhaba https://www.trendyol.com/nextbuy/2-adet-double-ps3-uyumlu-kablosuz-analog-oyun-kolu-sarj-kablo-hediye-p-858123606?boutiqueId=61&merchantId=825484 bu ürünü aldım ancak bluetooth ile bilgisayara bağladığımda sürücü hatası diyor bağlantıyı kesiyor bunu çözebilir miyiz?
  4. T

İphone 15 vs Samsung Galaxy S24

Dostlar selam. Şu anda halen Samsung galaxy M21 modelini kullanıyorum. 2020den beri ve değiştirmek istiyorum. Benim için önemli özellik sadece kamera. Kamera bakımından siz iphone 15 mi samsuns s24 mü önerirsiniz tabii bütçe mevzusu ve aradaki fiyat farkı da malum sizin tercihiniz ne olur?
  5. T

Çözüldü✓ Anakart Yükseltmek Istiyorum

Şu an Gigabyte H610M-K anakartı kullanıyorum. sistemimde 7000mb yazma okumalı ssd var ama anakart karşılamadığı için tam verimlilikte kullanamıyorum. İşlemcim intel i5 12400f ekran kartı gigabyte rtx 4060 8gb yeni anakart istiyorum ne almalıyım?
  6. T

Çözüldü✓ rtx 4060 8GB i5 12400f valorant 300 fps az değil mi?

başlıkta da yazdığım gibi Gigabyte 4060 8gb i5 12400f işlemci valorant en iyi ayarlarda 200 300 fps veriyor az değil mi?
  7. T

Çözüldü✓ ASUS VP249QGR DİSPLAY PORT SİNYAL YOK!

HDMİ ile goruntu aliyordum fakat DP'ye geçmek istedim ve 2 farklı kablo denedim ikisi de calismadi. Kablolari aldigim yere kasayi goturdum orda denediler baska monitorde calisti bu sayede DP girisinde sorun olmadigini anladik ama eve gelip tekrar denedim yine calismadi win 11 64bit kullaniyorum...
  8. T

Windows 11 23h2 güncellemesi

Windows 11 23h2 güncellemesi bir şey planlandığı gibi gitmedi hatası güncelleme yapamıyorum sürekli güncellerken hata veriyor nasıl çözebilirim?
  9. T

Çözüldü✓ Gigabyte H610 M K pci 4.0 destekliyor mu?

Gigabyte H610 M K pci 4.0 destekliyor mu? pci 4.0 destekli goodram marka 1tb 7000okuma 6850 yazma ssdim var ama yarı değer alıyorum nedeni pci 3.0la bagli oldugundan doye dusunuyorum bu anakartin 4.0 desteği var mi varsa nerden degstiririm?
  10. T

Çözüldü✓ 40kya sistem

Selamlar. 45K Bütçem var hem oyun yayını yaptıracak hem studio one gibi programları sağlam çalıştıracak güzel bir sistem istiyorum ne alabilirim ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Geri