Arama sonuçları: *

• Users: iFourveyn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. iFourveyn

Bilgisyar kasası fanlar son hız dönüyor

Önceden böyle bir problem yoktu herhangi bi oyuna girdiğimde kasa fanları sanki uçak motoru gibi son ses devirde dönmeye başlıyor alt tab chrome geçiyorum bi anda susuyo oyuna dönüyorum son ses devam ediyor fan ayarlarını nasıl yapabilirim
  2. iFourveyn

İpad 11 A16 Vs İpad Mini 7

İkisi arasında kaldım ipad 11 alırsam sıfır mini alırsam ikinci el temizinden 50 devir garantili cihaz alıcam amacım dizi film izleme oyun pubg falan üniversitede kullanmayı düşünüyorum ayrıca isteğim minidem yana ama 8.3 inç ekran aşırı küçük gelirmi veya 11.inç pubgde fazla büyük gelirmi...
  3. iFourveyn

Valorant sesler geç geliyor

Valorant bir takıma girdiğimde ve ajan seçme ekranında sesler ilk 30 saniye kapalı oluyor sonradan açılıyor ara sıra maç içinde gidiyor sebepi sizce ne olabilir
  4. iFourveyn

Sporda program önerisi

Sporda 2.ayıma girdim ilk ay full body attım vücudun alışması için bölgesel programa geçmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim öneriniz varmı
  5. iFourveyn

Steam hesabım çalınmış 15bin tl gitti yardım

Sabah uyandım maile bir kaç tane bildirim gelmis steam hesabımdan başka hesaplara hediye gönderilmemiş 250-300 dolar arasında bir şey iş bankası kullanıyorum daha para çekilmemiş fakat uygulamada gözüküyor ne yapmalıyım acil yardım
  6. iFourveyn

Yardım Çanta önerisi lazım

Birkaç günlüğüne şehir dışına çıkmak için ideal bir çanta arıyorum 5-6 tane kıyafet kişisel bakım ürünleri macbook falan koymalık önerisi olan varmı her bütçeden olabilir
  7. iFourveyn

Bilgisayar fanlar son hız dönüyor ekran gelmiyor

Geçen sabah kalktım bilgisayarı açayım dedim bir sorunu yoktu açtım bi anda motor sesi gibi ses çıkıp fanlar son ses dönmeye başladı bende kapatıp açayım dedim kapanmadı fişten çektim ondan sonra tekrar takip açmaya çalıştığımda ise fanlar yüksek devir durmadan dönüyor ve ekran gelmiyor
  8. iFourveyn

Yardım 30k bütçe laptop önerisi

Elimdeki Macbooku satıp üzerine 10 bin daha koyup 30kya laptop almak istiyorum sıfır olarak ne alabilirim kaliteli ekran istiyorum dizi film ve ara sıra oyun için bu bütçede 2.ele yönelmek mantıklı mı yoksa sıfır mı?
  9. iFourveyn

Temelim Bile Yok Ders Nasıl Çalışabilirim

10.sınıfta açığa geçmiştim ondan dolayı konular falan filan hiçbirşey yok en temel bile yok öyle diyeyim geçen sene tyt girdim 1 milyon 700 binlerde yaptım sıralamayı 2 yıllık tıbbi görüntüleme teknikleri istiyorum fakat onun içinde bi 350-400 bin yapmak gerekli nasıl çalışabilirim ders çalışma...
  10. iFourveyn

Macbookumu Takas yapmalı mıyım

Elimde 2020 macbook m1 var kutusu orjinal şarj aleti falan kozmetik olarak hiçbir problemi yok pil devri bile 25 halen hiçbir tamir görmedi takas yapmayı düşündüğüm laptop i5 14.nesil 4050 16gb 500ssd 1 yıl da garantisi var üstüne 7bin istiyor mantıklı mı kendi ilana 30a koymuş cihazini kutusu...
  11. iFourveyn

2.El Power Supply Alınır mı?

Alınır mı alırken nelere dikkat etmeliyiz hangi markanın 2.el psusu alınır?
  12. iFourveyn

25 Bin Kasa Tavsiyesi

25bintl bütçem var ekran kartı 2.el kalan parçalar sıfır olarak düşünüyorum nasıl bir şey toplanır
  13. iFourveyn

🔥İndirim Kahve Dünyası 1KG Espresso 582TL

Fiyat mağaza fiyatıyla hemen hemen yarı yarıya kendim çalışıyorum mağazada 1050tl çektirmek isteyen varsads mağazaya götürdüğünüzde çekiyorlar kahveyi kendi ürünü olduğu için https://amzn.eu/d/eTh2hNT
  14. iFourveyn

Sağlam Hikayeli Oyun veya Oyun serisi önerisi

Bitirdiklerim Gta Seridi Rdr2 Last of us 1,2 god of war serisi mafia serisi Spiderman serisi önerilerinizi bekliyorum
  15. iFourveyn

🔥İndirim Lipton 1KG Çay 190TL

https://amzn.eu/d/0hqwNab stok yapmalık 300den düşmüş güzel çay denemiştim daha önce.
  16. iFourveyn

Dying Light Macbook ve Bilgisayar beraber oynayabilirmi

Dyin light oynamak istiyoruz birimizde macbook m1 birimizde pc var yükleyip beraber hikayesini oynayabilirmiyi bu arada oyun bende epicte var pc epicten mac steamdan olurmu yoksa ikiside steamden mi olmalı oynanabiliyor ise
  17. iFourveyn

En İyi Muadil Parfüm markası

Arkadaşlar sizce parfümleri en iyi gerçeğine kalıcılık yayılım koku olsun üreten muadil parfüm markası nedir?
  18. iFourveyn

Boyner parfüm tavsiyesi kışlık

Boynerde hazır indirim var bu gün son gün kış için parfüm arıyorum beğendiğim kokular böyle tatlı vanilya odunumsu bal falan olabilir kalıcılık ve yayılımı yüksek bir şey istiyorum bütçem 5k jean paul gaultier elixir düşündüm 125ml olanı sizce nasıl veya farklı bir öneriniz varmıdır?
  19. iFourveyn

Öneri Kasa önerisi beyaz psulu

Bütçem max 4k beyaz kasa arıyorum psusu olan ankartım msi b450m a pro max birlikte veya ayrı ayrı da olabilir
  20. iFourveyn

Kartınızın statüsü işlem için uygun değildir

Atmden bankamatik kartıma para yatırmak için taktiği kartınızın statüsü işlem için uygun değildir diyip kartı geri veriyor sebepi nedir asgari tutarı geciktirmeyle alakalı diye bir yorum okudum ama o yüzden olabilir mi o yüzden ise nasıl çözebilirim?
Geri