Arama sonuçları: *

• Users: ozyy41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

🔥Razer Deathadder Essential Sıcak İndirim🔥

Hepsiburada üzerinde 640 Tl gibi bir fiyata indi. Güzel indirim.
  2. O

Hangi Fareyi Seçmeliyim?

1.Fare 2.Fare 3.Fare 4.Fare 5.Fare Hangi fare alınmalı bunların arasından? Ricadır hiçbiri diye bir seçenek sunmayın sadece bunlardan biri alınacak.
  3. O

EA FC 24 savunma ve çalım nasıl yapılır?

Herkese iyi sosyaller. Forumda bu konu ile alakalı açıklayıcı bir konu görmedim. Tam olarak oyunda defans ve çalım nasıl yapılıyor? Bilgisi olan arkadaşlardan rica ederim. Şimdiden teşekkürler, iyi günler.
  4. O

RTX 3050 için Cyberpunk'ta ayar önerisi

Herkese iyi sosyaller, başlıktan da anlayacağınız üzere bana hem göze hitap eden hem de FPS olarak üzmeyecek ayarlar lazım. Nasipse bugün indirmeyi düşünüyorum. Modlara da açığım. Şimdiden teşekkürler. Ayrıyeten oyun için önerdiğiniz güzel modlar da varsa onları da önerebilirsiniz. Hem FPS hem...
  5. O

Rainbow Six Siege için ayar önerisi

Merhaba, iyi sosyaller arkadaşlar. Sistem özelliklerim yazıyor. Güncel bir konuya rast gelmediğim için yazıyorum. 150 küsur saatim var. Ama hala tam istediğim gibi performans ayarı bulamadım. Vulkan/normal sürüm fark etmeksizin önerileriniz nelerdir? Vulkan'da FPS kaybı yaşadım. Şu an 170-180...
  6. O

RTX 3050 İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ!

Merhaba AMD Ryzen 5 4500, evet işlemci maalesef sorunlu, RTX 3050 için monitör lazım. Genelde oyun oynuyorum, fiyat bandı 5000 TL'yi geçmezse sevinirim. Tercihen IPS ve oval(kavisli) ekran olursa tatlı olur teşekkürler.
Top Bottom