Arama sonuçları: *

• Users: cessar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Mouse pad öneri-tavsiye

Merhaba yeni bir mousepad almak istiyorum oyun ve günlük kullanım için. Logitech g502 wireless kullanıyorum. Steelseries qck medium boyut ve fiyat olarak bana uygun geldi. Başka bir öneriniz olur mu?
  2. C

Türk telekom modem teklifi

merhaba türk telekom vdls 50mbit kullanıyorum. tt den arayıp 24 ay aylık 67tl ye yeni modem teklifi yapıldı. şuanki modemim yaklaşık 8 yıllık. herhangi bir sorunu yok memnumum. geçmeye değer mi acaba?
  3. C

Iphone 16 pro önümüzdeki hafta indirme girer mi

iphone 16 pro almayı düşünüyorum. önümüzmdeki efsane cumada indirim olabilir mi? bir de tüm sitelerde fiyatları yakın gibi apple.com dan almayı önerirsiniz değil mi fiyatlar değişmediği takdirde.
  4. C

Ac odyssey yüksek cpu kullanımı ve sıcaklığı

merhaba ac odyssey oyununda ultra ayarlarda cpu sıcaklığı 80-90 derece oluyor cpu kullanımı %90ı buluyor fps droplanıyor.sistemimde rtx 4070ti ve ryzen 7500f 32gb ram 2k monitör deep coolun 2 fanlı sıvı soğutucusu var. daha önce hiçbir oyunda(rdr2 ve cp2077 olsun) böyle olmamıştı cpu 70 dereceyi...
  5. C

şarj adaptörü darbe sonrası çalışmıyor.

merhaba şarj adaptörü prize takılı iken koltuk çarpması sonucu çalışmamaya başladı. ışığı yanıyor ama sanırım kablonun takıldığı yer temassızlık yapmaya başladı sallanıyor. içini açsam düzeltebilir miyim? nasıl açacağıma da bilmiyorum modeli spigen steadytboost 27w bu arada.
  6. C

fallout 4 mü fallout 76 mı

merhaba amazonun dizisini izledikten sonra oyunları denemek istedim. fallout 4 ü mü yoksa fallout 76 yı mı alayım. şuan steam'de ikisi de indirimde.
  7. C

Anakartımda bir usb portu sistemi kapatıyor.

Başlıkta yazdığım gibi anakartım gigabyte b650m-k usb portunun birinde sıkıntı var ne zaman usb taksam(ne takarsam farketmiyor) sistem kapanıyor. Hatta o portta takılı usb varsa bilgisayar kapalıyken hiç açılmıyor. Sorun anakartta mı acaba. Elektrik-psu sıkıntısı olabilir mi. Bu arada sistem 2...
  8. C

xpg probe 650w bronz psu

merhaba yeni aldığım hazır sistemin içinde başlıktaki psu var. sağlam mıdır diye bakayim dedim ama ne xpg'nin web sitesinde(600w probe mevcut) ne de yabancı hardware sitelerinde bu isim ve wattda bir psu göremedim. acaba fason üretim olabilir mi bu psu sakata gelmeyelim. pckolikten almıştım bu...
Geri