Arama sonuçları: *

• Users: erenciftci
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Sistemim birden yavaşladı PSU mu yetersiz yardımcı olabilir misiniz ?

EKRAN KARTI :Asus geforce RTX 4060 ANAKART : ASUS Tuf Gamıng A620 pro wifi SOĞUTUCU : DEEPCOOL LE500 240 mm sıvı soğutma İŞLEMCİ : RYZEN 5 7500F Kasa ve PSU : Thermaltake nin S200 Tg mid Tower kasası ve içindeki PSU 650 W Thermaltake markasının kasa içinde vardı. Şuan sistem çok ağır...
  2. E

Soluk ekran sorunu( 15 yıllık eski monitörden çok daha kötü bir görüntüsü var )

Merhaba arkadaşlar Yeni monitör aldım renker çok soluk bununla ilgili bir ayar varmı Samsung: SAMSUNG ODYSSEY G3 LS24AG300NRXUF 24" 1Ms 144Hz FULLHD FREESYNC (DP + HDMI) PIVOT GAMING MONITOR...
  3. E

3. Sistem toplama umarım bu sefer olmuştur yorumlarsanız sevinirim

İtopya dan sipariş vermeyi düşünüyorum güvenilir olduğu söyleniyor. Garanti sürecinde destek oluyorlar o bilginiz varmı ?
  4. E

RTX 3060 sistem topladım önerileriniz varmı ?

Merhaba arkadaşlar sistem hakkında eksikler ve uyumsuz parça varsa söylerseniz sevinirim. Sistem de soğutucu yok bin TL bandında soğutucu önerebilir misiniz ? Parçalar güncel olsun diye uğraşıyorum ekran kartı ve işlemci ihtiyaç duyarsan yükseltmeyi düşünüyorum.
  5. E

RTX 3060 SİSTEM TOPLUYORUM parçalar uyumlu mu

Bu parçaları fiyat performans olarak yorumlayabilir misiniz ? Parçalarda uyum sorunu varmı
Geri