Arama sonuçları: *

• Users: Sérgîo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

2 Monitör arasında kaldım

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-vg24vqe-kavisli-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-led-monitor-p-HBV00001BV8CH?magaza=Sepetist&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.47.7...
  2. S

16.000 - 20.000 Tl Arasi Si̇stem Öneri̇si̇

-> Öncelikle iyi akşamlar sevgili dostlar yeni bilgisayar almayı düşünüyorum fiyat aralığı 16.000 ile 20.000 olursa sevinirim 20.000 i geçmezse daha da sevinirim çok fazla anlamıyorum günümüz piyasasıyla en fiyat performans bilgisayarı almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar...
  3. S

Gamepower mihawk alınır mı?

İyi günler 300 tl bütçem var oyuncu kulaklığı arıyorum gamepower mihawk hoşuma gitti sizce alınır mı yoksa biraz daha para verip başka marka mı alayım bilemedim fikrinizi merak ettim belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)
  4. S

İncehesap garanti süreci nasıldır?

iyi günler dostlar ben incehesap.com üzerinden hazır sistem almayı düşünüyorum da diyelim bi kaç ay sonra sistemde sıkıntı çıktı açılmıo vs garanti durumu nasıl direk siteyi arayıp sistemi geri felan mı göndericem bilen yazabilirse çok iyi olur şimdiden teşekkürler :)
  5. S

Sistem alınır mı alınmaz mı ?

İyi günler dostlar ben sistem almaya karar verdim de bütçem kısıtlı (max 3500 tl ye çıkabilirim fiyat olarak) aşağıda linkini bıraktığım 2 sistem var hangisini tercih etmeliyim önerinizi merak ediyorum , bu fiyat bandında daha iyi bildiğiniz bir sistem varsa linkini bırakabilirseniz çok...
  6. S

Hangisi işlemci daha iyi ?

İyi günler arkadaşlar aşağıya linkini bıraktığım 2 işlemciden hangisi daha iyi seçim yapamadım da fikrinizi sormak istedim ? 1.işlemci: https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-3-1200-3-1ghz-soket-am4-65w-islemci-p-HBV000007H9W0?wt_gl= 2.işlemci...
  7. S

Hangi ekran kartı daha iyi farkları neler

İyi günler arkadaşlar aşağıya 2 tane ekran kartı linki bıraktım sizce hangisini tercih etmeliyim ? 1.ekran kartı: https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-gtx-1650-gp-oc-128-bit-gddr6-4-gb-fiyati,713106547.html 2.ekran kartı...
  8. S

Windows 10 a geçersem fps düşüşü/artışı ya da donmalar vs yaşar mıyım?

Öncelikle selam arkadaşlar sistem özelliklerimi aşağıya bıraktım windows 7 den sıkıldım update felan da gelmiyor sistemim malum kötü olduğundan fps yükseltme videoları felan izliyorum video çeken herkes windows 10 a göre felan yapıyor geçmeyi düşünüyorum fpsim çok düşer mi veya çok problem...
  9. S

Oyundan Atma Sorunu

Selam arkadaşlar herkese sizden güzel tavsiyeler almak için bu konuyu açtım benim çok iyi bir bilgisayarım yok ve sevdiğim iyi de oynadığım :d tek oyun lol ( League of Legends ) MOBA tarzı bir oyundur ve ben oynamayı çok severim ancak son zamanlarda oyun başladıktan sonra oyunun 10 - 15...
  10. S

FPS Problemi

Selam arkadaşlar benim şu an maddi durumum pek iyi değil ve kötü bir bilgisayara sahibim iyi bir bilgisayar alana kadar elimdeki kötü bilgisayarla oyun oynamak istiyorum ve lol ( League of Legends ) oynamayı çok seviyorum iyi de oynuyorum :d ancak fps problemi yaşıyorum oyun başlarken 70 - 60...
  11. S

5000 TL ye (monitör dahil) sistem önerisi

Uzun bir süredir kötü bir bilgisayar kullanıyorum ve artık iyi bir bilgisayar almanın vakti geldi her şeyi kaldırıp yeni bir sistem kurucam 5000 tl lik bir bütçem var önerilerinizi bekliyorum ( klavye mouse kulaklık ve mousepadim yeni olduğundan sadece monitör ve bilgisayar alıcam )
Geri