Arama sonuçları: *

• Users: Kobra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

1000tl klavye önerisi

1000tl klavye önerisi 2-3 sene dayanacak sıkıntı çıkarmayacak olsun idare etsin
  2. K

Güvenilir steam hesabı nereden alabilirim?

Dostlar zamanında abim izin vermediği için büyük bir hata yaparak steamdan Gta san andreası alamamıştım şimdi ise hatıra değeri olması için içinde gta:sa bulunan bir steam hesabı almak istiyorum elinizde varsa teklif verebilirsiniz ayrıca amacım oynamak değil zaten defalarca bitirdim sadece...
  3. K

Elektro Gitar öğrenmek istiyorum

Birkaç yıldır müziğe karşı bir yatkınlığım olduğunu farketmeye başladım müzik dinlemeyi şarkı söylemeyi ve basit enstürmanları çalmayı seviyorum ritim tutturmayı da iyi yapıyorum bu aralarda elektro gitar merakı sarmaya başladı beni yapabileceğime inancım var yakınımda güzel eğtim veren...
  4. K

Youtube Donma ve fps düşme problemi

Arkadaşlar bilgisayarımdan youtube izlerken çözünürlüğü arttırdıkça fps düşüyor ses gecikmesi vesaire oluyor videonun fpsi düşüyor ses videodan önce geliyor donmalar kasmalar da cabası neden oluyor olabilir bilgisayarım çok eski videoyu 440p izlesem bile aynı problem oluyor ne yapmam gerek?
  5. K

Eski bilgisayarımı nasıl Minecraft serverine dönüştürebilirim?

Arkadaşlar gayem başlıkta dediğim gibi eski bilgisayarımı bir Minecraft serverine dönüştürmek istiyorum donanımsal olarak çok bilgiliyimdir ama server konularında hiç bir bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz hiç yoktan server nedir nasıl kurulur gereksinimleri nedir vs gibi
  6. K

5000TL İkinci el ofis sistemi önerisi

Arkadaşlar babama bir bilgisayar almak istiyorum sadece worldpad excel ve zoom falan açılacak apu olabilir sıkıntı yok ayrıca ikinci el olmasını istememin sebebi daha ucuza daha f/p bir sistem toplamak yardımcı olurmusunuz piyasaya hakim değilim fazla maddi durumumda yok beklentim en azından...
  7. K

Donanım Arşivi Artık artık iyi bir forum değil

Eskiden böyle forumlara girdiğimde Her türden insanla karşılaşırdım çeşit çeşit konular sorunlar çözümler görürdüm artık eskisi gibi değil forum sadece 5090 mı 5080 mi gibi sorularla dolmuş kimse kimsenin sorunlarıyla uğraşmıyor yada nasıl yapacağını bilmiyor bir kişiye yardımcı olabilmek için...
  8. K

2k FP klavye önerisi

Arkadaşlar en az 3 sene beni idare edecek kablolu klavye önerisi yaparmısınız rengi önemli değil boyut anlamındada fark etmez fakat %75 olursa çok daha iyi olur bütçeyi 3000 bine zorlaya bilirim sorun yok
  9. K

Windows 10 Lite Yani gereksiz uygulamalardan arındırılmış sürümü nasıl indirilir

Evet Hazır windows 10un desteğide kesilmişken artık bu eski bilgisayarı biraz hızlandırmanın zamanı geldi çattı şimdi bir sorum var onlarca windows 10 lite gibi windows modlu sürümleri var hangisini indirmeliyim sadece gereksiz ram kullanımının önüne geçmek istiyorum gereksiz tüm programlara...
  10. K

4060 almakmı yoksa aynı fiyat bandında 3000 serisi almakmı

Fiyat performans bir sistem için anakart ve işlemciden sonra ekran kartına karar vermem gerekiyor AMD ryzen 5600 gibi bir işlemciye kart önerebilir misiniz? asıl sorum 4060 mı yoksa yakın fiyat bandında 3000 serisi kartlar mı daha iyi olur çok grafik bağımlısı değilim cyberpunk gibi oyunlarda...
  11. K

Kardeşim bilgisayarıma virüs mü yükledi?

Selam arkadaşlar 11 yaşındaki kardeşim k*rsan gta san andreas indirecekken yanlışlıkla bilgisayara virüs yüklemiş galiba avast yandex tor browser opera ve birsürü benzeri program indirmiş normal gibi gözüküyor tam taramada bir şey çıkmadı ama hala çok şüpheleniyorum
  12. K

Ucuza Minecraft Premium nereden alabilirim

1200tl çok büyük bir para değermi değer fakat bir öğrenci olarak benim için hatta neredeyse herkes için fiyat çok uçuk bu yüzden pr*hesap denilen bir siteden 200tl ye almayı düşünüyorum destekle konuştuğumda 30 gün sonra epostayı değişebileceğimi ve ürünün ömür boyu garantili olduğunu söyledi...
  13. K

ETS 2 eski sürümleri nereden indirebilirim

Arkadaşlar steamdan istediğim sürümlere erişemiyorum eski sürümleri indirebileceğim güvenilir link varmı
  14. K

20K ile Hazır sistemmi daha mantıklı olur yoksa toplamamı

İkinci el ve indirim takibi yapacağım için hazır sistem almayı düşünmüyorum sizce hazır sistemmi almalıyım yoksa toplamamı öğrenciyim bütçem çok az o yüzden en fazla 2 bin tl çıkabilirim ayrıca toplama sistemde önerebilirsiniz bu bütçe için
  15. K

1000tl hızlı sata 3 ssd önerisi

Kaliteli hızlı ve uzun süre kullanabileceğim sata 3 ssd arıyorum depolama fark etmez ama ne kadar yüksek olursa okadar iyi
  16. K

2gb ddr2 ram önerisi

Sevgili dostlar bana 2gb ddr2 ram lazım çok hızlı olmasına gerek yok zaten anakart desteklemiyecek kalitleli sağlam uzun süre gidecek ddr2 ram öneriniz varmı ?
  17. K

Düşük sistem gereksinimli Online oyun önerisi

Bir Ülkenin gençleri halen daha böyle konular açıyorsa gerçekten durumun vahim olduğunu anlamak zor değil.Önerileri alalım
  18. K

Linkteki SSD orjinal mi ?

Arkadaşlar bu linkteki sandisk plus 240Gb ssdyi almak istiyorum bilgisayarım çok eski ve sata 2 destekliyor o konuda sıkıntı yok benim için sadece ssdnin orjinal olması önemli...
  19. K

4 Bin tl Sistem önerisi

Arkadaşlar babamın masaüstüsü çok eskidi güncelleme gelmediği için yazıcı driverlerini vesaire desteklememeye başladı çok yavaşladı sistem 2000 yıllarından kalma ve çok eski bir tost makinesi gündelik kullanım için ve cs 1.6 callof duty 2 oynatması lazım bu fiyata toplanacak en iyi sistemi...
  20. K

3k Oyuncu sistemi önerisi

Şaka gibi bir konu olsada herkesin sınırları zorlayabileceği ve bence eğlenceli bir konu Sizce şuan ülkemizdeki bir düşük bütçeli genç 3k ile nasıl bir bilgisayara sahip olabilir ?
Geri