Arama sonuçları: *

1. E

Telefondan bilgisayar içi Steam oyun indirimi yapmak?

Herkese merhaba, evimde 95 gündür internetsizim bu nedenle bilgisayarıma oyun indiremiyorum ben kendi telefonumdan evimin bir bölgesinden komşumun internetine bağlanıyorum şimdi ben telefonumdan Steam'deki oyunun dosyalarini google veya başka bir türlü indirip sonradan bilgisayara atarak...
  2. E

Telefonu sıfırladıktan Sonra Bazı sitelerde ve hizmetlerde hata sorunu

Merhabalar bugün telefonum kendi kendine kapandı ve yüklenme ekranı sürekli olarak Açılıp kapandı neyse bu sorunu recovery mi ne o ekranı açtım 2.kutucuğu seçtim(Adını hatırlamıyorum) ve telefonu sıfırladım ve bu şekilde sorunu çözmüş oldum ancak bu seferde her telefonumu sıfırladığımda...
  3. E

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Merhaba AMD Ryzen 5 5600 işlemcisini kullanıyorum, başlıkta gördüğünüz gibi işlemcim için bir kule tipi soğutucu arıyorum normalde kış ayında sıcaklık sıkıntı olmuyordu ancak yaz vaktinin gelmesiyle malum biz bile yanıyoruz neyse kulaklığı kasanın üstüne koyunca ve tekrar takınca işlemcinin ne...
  4. E

Yardım Türk Telekom'a dava açarsam sonucu ne olur?

Merhaba sizlerden yardım istiyorum 19 Mayıs 2025 tarihinde belediye ekipleri yola asfalt dökümü işlemi sırasında internet altyapısı kablosunu kopardı bunun üzerine o gün içerisinde teknik destek talebinde bulundum 2 gün geçti hiç ses seda yoktu evimizden çıkan kabloyu takip ettim ve kutunun...
  5. E

Hava Temizleyici önerisi?

Eğer yanlış yere konu açtıysam özür dilerim. Herkese merhaba Şu an bulunduğum evde odamda sürekli bir rutubet sorunu yaşıyorum ve bu durum uyurken oldukça rahatsız edici hale geliyor. Evin içinde, salondan odamıza geçerken bile bu farkı hissedebiliyorum. En azından biraz olsun rutubeti...
  6. E

Yardım Sayın Red Dead Redemption 2 fanları?

Herkese merhabalar ve iyi forumlar sizlere birkaç sorum olacak malum bi süre önce rdr2 indirime girdi bende bundan dolayı aldım ve yaklaşık 3-4 saat oynadım ve aşırı sıkıldımm Bu böyle bir oyun mu boşuna mı övülüyor yoksa ilerleyen zamanda mı açılacak şuanki düşüncem boşuna para vermiş gibiyim...
  7. E

Yardım Mouse pad almayi düşünüyorum

mouse pad almayı düşünüyorum sizce nasıl bir şey almalıyım dolanırken boyle birsey buldum almalımıyım daha iyisi var mı birde 90x30 ile 80x30 arasinda çok fark varmi fiyat farkina degermi Ek bilgi:Attack shark x11 mouse kullanıyorum...
  8. E

Yardım Monitörümde Işık sızması var?

Herkese merhabalar bi süre önce monitör aldım ve ışık sızması olduğunu fark ettim nası iade edebilirim veya değişim yapabilirim Yardım ederseniz sevinirim Ürünü teslim aldığım tarih 17.11.2024 1737578012 İtopya Üzerinden aldım 1737578096 .
  9. E

Yardım 1200 tl mouse önerisi?

Merhaba yaklaşık 3 aydır kendime güzel bir setup kurmaya çalışıyorum Allah'tan şanslıydım ve Aula F75'i alabildim ama şu anda tek eksiğim mouse, şu anda eski bir ofis faresi kullanıyorum hem diğer ekipmanlarla uyuşmadığı hem de eski olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum sizce arada oldukça fark...
  10. E

500-800 Tl Gamepad önerisi

Merhabalar arkadaşlar bugün gamepad almaya karar verdim şuanki cebimde olan para 800 Tl bu parayla kaliteli gamepad bulabilir miyiz 2 tane olması güzel olur eğerki 2 tane alacaksam bütce 1000 tl ye kadar yükselir onun harici bütcem 800 tl bana güzelinden arıza vermeyen bir gamepad...
  11. E

LG UltraGear 24GS60F-B alınır mı?

Merhaba. Arkadaşım icin monitor almayı dusunuyoruz butcemiz 4000 TL normalde MSI MAG 256F alacaktık ancak ındırımı bitmis bundan dolayı baska markalara yoneldık. Sizce bu butceye LG UltraGear 24GS60F-B alınmalı mı yoksa fıyatı yükseltip MSI G244pf E2 mi alınmalı...
  12. E

İnternetim normal mi?

merhabalar türk telekom kullanıyorum modemim vc220-g3u kullanıyorum windows ayarlarından baktıgım zaman internetim 100/100 mbps olarak gozukuyor bu normal mi sanki daha fazlasını alabilir gibi hissediyorum internet kablom cat 5 E
  13. E

Aula f75 de tuşlar yanlış çalışıyor

2 gün önce klavyeyi aldım herşeyi güzel South olarak geldi neyse normal klavyelerde parantez açıp kapama() tuşları 8 ve 9 dur ancak bu klavyede 9 ve 0 olarak yazıyor üstüne bunun haricinde eşittir işareti farklı yerde ve basınca çalışmıyor başka işaret çıkıyor noktalı virgül olan tuşa basıyorum...
  14. E

Baysallar regülatör ve ups (model:Sld-10) Bataryası nasıl şarj edilir

Arkadaşlar elimde bir kesintisiz güç kaynağı var arkasına bir 5 li priz bağladık ve çalıştırıyorum ancak bi süre sonra kapanıyor.biraz kurcaladıktan sonra bataryasının düşük olduğunu gördüm bataryasını nasıl şarj ederim. Ups fotoğrafları; 1732474795
  15. E

Monitörün sorunu ne?

Merhaba, yaklaşık 2-3 gün önce yeni bir monitör aldım (MSI MAG 256F) neyse dün ayarlarını kurcalarken bir takım ayarlarını bozdum sanırsam ve değişik şeyler oldu. Ekranda kırmızı olan yerlerde sarı, siyah. Siyah olan yerlerde ise beyaz noktalar ortaya çıktı ve sanki ekranın parlaklığı veya...
  16. E

Yardım Fc 25 99 gen nasıl yapılır

Merhaba arkadaşlar fc 25 ile oynuyordum bazi videolarda oyuncuyu 99 gen yaparak şampiyonlar ligi kazanma gibi konular oluyordu oyuncuyu nasıl 99 reyting yapabilirim oyuncu veya teknik direktör kariyerinde?
  17. E

MSI IMMERSE GH20 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık alınır mı?

Şuanda MSI IMMERSE GH20 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık itopyada 999 tl sizce alınır mı bütcem 1400 tl ye kadar çıkabilir bu fiyata kaliteli mi önerileriniz var mı genellikle oyun için kullanacağım arada belki yanda müzik açabilirim...
  18. E

Yardım 1400 tl Kulaklık önerisi?

Merhabalar kulaklık alacağım bütcem 1400 tl şuanda hoparlör kullanıyorum güzel bir kulaklık önerisi bekliyorum 1731855522 Genellikle oyun için kullanacağım ve yanda belki chill müzik 1731856175 Yokmu önerecek olan
  19. E

MSI MAG 256F alınır mı? yanına kulaklık önerisi

Arkadaşlar şuan 5273 Tl param var kısacası 5300 diyelim sizce bu paranın 4000 TL parayla Msi Mag 256f mönitör ve kalanıyla kulaklık alınmalı mı yoksa 5300 tl nin hepsine mönitör mü alınmalı bu alıcağımız monitör aradakı fiyat farkına değecek mi? önerilerinizi bekliyorum. Eğer MSI MAG 256F...
  20. E

Çözüldü✓ Msi mag 256f alınır mı?

Arkadaşlar ögrenciyim şuanda tam 4300 tl param var sizce bununla şuanda msi mag 256f monitör veya msi G244PF E2 alınır mı? yoksa tatil sonu 5300 TL'ye başka bir monitör almak daha mı mantıklı olur tatil sonu vereceğim o paraya değer mi? eğer degmez diyorsanız o parayla kulaklık alacağım:)
Geri