Arama sonuçları: *

• Users: Mert.kaya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

İşlemci fazla ısınıryor

Ryzen 5 5600 işlemcim var yeni aldım sıfır stock fan kullanıyorum cs oynarken max %50 kullanımda 85 dereceleri geçiyor boşta 60 derecede çalışıyo fan hızını max a alıyorum bir şey değişmiyo %50 kullanımı geçti mi 90 dereveyide geçiyo
  2. M

Bios güncelleyemiyorum

Ryzen 3 den 5 e geçtim bios güncellemem lazım fakat ne yapsam güncellenmiyor bios pilini söküyorum yine değişme yok yardım ederseniz sevinirim
  3. M

Yeni işlemciye geçiş

Ryzen 3 1200 den 5 5600 e geçiş yapıcam direk tak çalıştır çalışır mı yoksa yapmam gereken bir şey var mı?
  4. M

pc oyunlarda fps düşüklüğü

oyundayken işlemci kullanımı 50lerde ekran kartıda 40 50lerde sıcaklıkları normalin altında max 60 derece ama truckersmpde 15 fpsye kadar düşüyor neden ekran kartına işlemciye yük binsin diye en yükseğe aldım grafikleri yine aynı yardımcı olursanız sevinirim
  5. M

Ekran kartı boşta 100 dereceleri görüyor

bilgisayarcıya verdim ekran vermiyo diye bugün aldım alırkende ekrab kartın 100 derecelere kadar çıkıyo dedi oysaki ben verirken max 60 dereceyi görüyordu geldim eve masa üstünde hiç bir uygulama açık değilken 55 den başlıyo 100 e kadar gidiyo ekran kartına dokunuyorum sıcaklık sıfır lütfen...
  6. M

Ryzen 5 5600 işlemciye ram lazım

Ryzen 5 5600 işlemci aldım ramlarıda değiştirmek istiyorum. 2x8 16gb ram ve rgb olursa güzel olur. Fiyat uygul olursa çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
  7. M

Bilgisayar ekran vermiyor

Bilgisayarı açıyorum tüm fanlar çalışıyor ama ekran vermiyo anakart üzerindeki ledlerdende vram diyo ve ekran kartı üzerindeki led kırmızı yanıyo full nasıl çözebilirim
Geri