Arama sonuçları: *

• Users: Monster154
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Minecraft sunucusu açıcam ip değişik

Minecraft Sunucusu Açıcaktım Arkımın Pc De Örnek : 88.154.545.454 gibi ipv4 adresi yazar bende böyle ben sunucuya giriyorum arkadaşlarım giremiyorum yarım edin
  2. M

auto run dosyası nasıl yaparım

beyler bir programım var pc açıldığında otomatik açılmasını istiyorum ama auto run dosyası nasıl yapılır bilmiyorum bi kral abi varsa detaylı yazabilirmi rica etsem
  3. M

Aternos Reklam Engelleyiciyle Devam Et Bugu

Beyler Opera Gx Kullanıyorum kendi reklam engelleyicisi kapalı ve herhangi bir adblock eklentisi de yok pc de yada uzantı ama opera gx,chrome ikisindede bu çıkıyo ama aslında bir adblock um yok opera yı sildim yükledim ala devam ediyo
  4. M

Oynancak Oyun Önerisi

Pc Oyun Önerisi hikayeli hikayesiz farketmez şu oyunlar dışında assasins creed oyunları dışındı
  5. M

Discord Hesabım Çalındı

Discord Hesabım Çalındı bir kişi bana bir dosya attı ben açtım sonra birden gmail şifrelerim ve discord hesabım gitti ve discord sitesinde yazıyorum cevap vermiyor fikir? yardım
  6. M

Çözüldü✓ Klavyemin ışığı açılmıyor

Klavyemin ışığını kapadım ve bilgisayarıda kapadım şimdi açmaya çalışıyorum açıılmıyor ama klavye çalışıyor
  7. M

tablet bilgisayar önerisi 8k-10k arası

tablet bilgisayar önerisi 8k-10k arası rami en az 4gb depolama en az: 32-64 kamerası önemli değil
  8. M

Kaliteli F/P Oyun Telefonu Önerisi

F/P Telefon Önerisi en fazla 13k bütçeyle oyun telefonu önerisi
  9. M

Minecraftta Bir pluginle ilgili sıkıntı yaşıyorum açıklamayı oku

Minecraft ta "Multiverse-Core" pluginninde oluşturduğum dünyada komut bloklarının kullanımını nasıl açarım?
  10. M

Ucuza Güvenli Minecraft Premium

Ucuza Güvenli Minecraft Premium satan bi yer varm fazla dayansın
  11. M

bir rar dosyayı olucak ama

bir rar dosyayı olucak biri içindekileri kullanabilicek ama içindekileri değiştiremicek
  12. M

Çözüldü✓ Amd de den Sürekli Hata alıyorum

Pc de oyun oynarken yada video izlere veya video kaydederken,discord da yayın açarken bu hatayı alıyorum çözümü nedir + pc hata gelmeden hemen önce 2 sn donuyor işte hata yazısı:
  13. M

"GÜLŞEN" adıyla eğitim ile ilgili bir akrostiş

"GÜLŞEN" adıyla eğitim ile ilgili bir öğretmene yazılıcak akrostiş şiir istiyorum HOCA İSTİYODA lazım
  14. M

re-pack nasıl yapabilirim örnek fitgirl re-pack

re-pack nasıl yapabilirim örnek fitgirl re-pack 100gb lık dosyayı 45gb a düşürebiliyorlar nasıl?
  15. M

Bedava İnstalock Nasıl Atılır

Bedava İnstalock Nasıl Atılır?Stream Deck Almak İstemiyorum Çözüm?
  16. M

Windows Dosyasının İçinde Dosya Gizleme

bilgisayarımda gizemli dosyalarım var ama bunları saklayamıyorum dosyaları windows klasörünün içinde bir klasör oluştursak Örnek: Sytems 32.5 gibi onun içine dosyaları atsak windowsu etkilermi o dosyalar
  17. M

Valorant Stream Decksiz instalock

Herkes instalock atıyor ve bende atmak istiyorum steam decklerde çok pahalılar lütfen yardım edin
  18. M

PUBG Mobile İçin Emulator Önerisi

Pubg Mobile İçin Emulator Önerisi?En İYisi?
  19. M

MK11 AÇILINCA ATMA HATASI

Mortal Kombat 11 Benim Steamimde Var Oynaya Tıklıyorum 2 Seçenek Çıkıyor 1-Mortal Kombat 11 Oyna 2-Dirext 12(windows 10 required) Ben Win 10 Kullanıyorum Ve Bu İki Seçeneğide Açtığımda Aynı Şey Oluyo Oyun Açılıyor Mortal Kombat 11 Ultimate Yazısı Gelince Hiç Bir Hata Gelmeden Kapanıyor Pc...
  20. M

Ps5 pc emulator varmı?spiderman 2 gibi oyunlar oynanırmı?

Ps5 pc emulator varmı?spiderman 2 gibi oyunlar oynanırmı?
Geri