Arama sonuçları: *

• Users: Santral
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

4 pin ARGB 6 Pin ARGB ye nasıl dönüştürülür?

ID Cooling se214xt kullanıyorum. Fanda ARGB yuvası 4 pinli, kontrolcüm ise 6 pinli. Ekran kartım Asus Rog Stirx 2060 üzerinde de rgb yuvaları bulunuyor ama malesef anakartım üzerinde bir giriş yok. Kasamdaki hiçbir yuvaya uymayan bir kablo. Kısacası 4 pin li işlemci fanımın RGB sini nasıl aktif...
  2. S

Av out'dan PC ye anlık görüntü aktarma

Elimde Fujifilm finepix s2950 fotoğraf makinesi var. Av out bölümünde USB simgesi bulunuyor. Hdmı için bir simge yok. Kameramdaki görüntüyü anlık Bilgisayarıma aktarmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım?
  3. S

AverMedia DVD EZMaker USB2.0 Sürücü kullanılamıyor

AverMedia DVD EZMaker USB2.0 bir capture kartım var biraz eski bir şey ve yine biraz eski Fujifilm finepix s2950 bir kamera. Kamera usb çıkışını destekliyor fakat capture karta bağladığımda resimdeki gibi kullanılamıyor diyor. Kamera bir bağlantı olduğunu algılayıp ekranı üzerindeki görüntüyü...
  4. S

Fan kontrolcüsü girişi Anakartımda yok

Anakartımda rgb kontrolcüme ("computer chassis magic fan controller"yazıyor başka bir şey yok üstünde- 10 adet fan -2 adet Led girişi var- PC bağlantı çıkışları var) bağlayacağım bir yuva yok. Bunu Bağlamamın başka bir yolu varmı?
  5. S

Bozuk Fujifilm s2950 fotoğraf makinesi tamiri?

Elimde bir fotoğraf makinesi var Fujifilm s2950 ve git gide pil dayanım gücü azalmaya başladı ve en sonunda hiç açılmayacak hale geldi. Pilin içine aktığını biliyorum ve uzun süredirde kenarda duruyor. Bunu nasıl çözebilirim ? İçini açıp bakmayı denedim fakat 1 vida yalama yaptığından sıkıntı...
  6. S

Pla Flament Önerisi - Ender 3 S1

Okulum bir 3d yazıcı (Ender 3 S1) aldı. Teorik bilgim olsada tecrübem sıfır. Hediye fılament 5m sanırım ve bitince ne alacağımı bilmiyorum Pla fılament markası önerirseniz sevinirim. 1 kg beyaz almayı planlıyorum Hangi sıcaklıkta çalıştırmam gerektiği gibi genel bilgileri de verirseniz...
Geri