Arama sonuçları: *

• Users: lazom6134
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Her elime aldığımda yabancı hissediyorum mouse u

Her akşam düzenli oyun oynuyorum ama son zamanlarda mouse klavye ye fslan yabancı hissetmeye başladım böyle ilk kez mouse kullanıyormusun gibi hissediyorum nası düzelir bu durum
  2. L

Lol ana sayfa ve arkadaşlar yüklenmiyor

1642933906 başka bi hesaba giridğim zaman düzeliyor bu sorun ama kendi hesabımda böyle kaldı günlerdir
  3. L

gt 710 2gb lik ekran kartı anakartıma uyumlu mu? ?

Merhabalar. Benim anakartım. GA-P35-S3G. (Rev. 1.0) PCI ex16. İşelmcim. Intel Core 2 Duo'e 7200 2, 53 GHz. 4 GB RAM. 350W PSU. Ben bu sisteme MSI VGA GT 710 (PCI'e 2, 0 X16 ) 2 GB'lik DDR3 modeli takmak istiyorum anakrtım uyum sağlar mı bir de işlemcim darboğaz yapar mı yrdımcı olursanız memnun...
  4. L

Dont Starve together oyuna baslama butonu çıkmıyor

sağ altta başlama butonum yok ve oyunu başlatmak için button 9 GO! çıkıyor fotorafta çekemedim ama button 9 hangi tuşa tekabul ediyor birdde bu karşılaştığım sorunu naısl çözebilirim:confused:
  5. L

Anakartım pcıe3.0 ekrankartı desteklermi?

Öncelikle hepinize merhaba Ben bir ekran kartı almakistiyorum ( gt 1030)pcıe3.0 ama benim anakartım ( gigabayt ga P35 S3G) pcıe kaç destekliyor bilmiyorum? Yardımcı olabilirmisiniz
  6. L

Mavi ekran otomatik başlatma hatası alıyorum nasıl çöze bilirim?

bilgisayarım da mavi ekran hatası alıyorum Pc normal şekilde çalışıyordu kapattım 11 12 gibi akşam 6 da pc yi açmak istediğimde mavi ekran sorunu ile karşılaştım Not: güvenli moda geçirirken klavyem çalışmıyor
Geri