Arama sonuçları: *

• Users: ouz999
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Yardım 3000 tl bandında ses seviyesi yüksek kulaklık önerisi

Max 3000 küsür tl bandında ses seviyesi yüksek sadece oyun için kulaklık ve gerekirse ona uygun fp fiyatı aşırıya kaçırmadan ses kartı da olabilir. Bundan önce razer v2x kullandım ses kalitesi olarak güzeldi ama yüksekliği tatmin etmedi ses kasmakta biraz zorlandım oyun olarak r6 pubg tarzı...
  2. O

Yardım S24 telefonumla 1000 mbps internet ile sadece 100 mbps alıyorum

Merhabalar dostlar evime 2 gün önce 1000mbps Türktelekom alt yapılı internet döşettim bilgisayar da 950 mbps hız alıyorum fakat telefon kısmında sadece 100 mbps alabiliyorum arkadaş a73 telefon ile 300 400 mbps alıyor eşim ise xiaomi note 11 ile yine aynı 300 4000 mbps internet alıyor sorun...
  3. O

Yardım 1 modemi 2 ayrı kişi kullanacak ne yapmalıyım

Arkadaşlar ttnetten 1000 mbps internet aldık fakat malum fiyatlardan dolayı tek aboneliği iki kişi kullanacağız yani komşumla birlikte şimdi benim router mı almam gerekiyor modem mi almam gerekiyor mesh mi almalıyım ve eğer bunlardan herhangi birini aldığım zaman köprü modu varmış sanırım bunu...
  4. O

S23 fe vs s24 fe hangisi alınmalı

S23 fe s24fe arasında kaldım boyut olarak sorun yok özellik ve şarj bakımından hangisini önerirsiniz.
  5. O

Yardım Hangi mouse alınmalı

M800 pro Furylevel z1 Vxe r1 Attackshark x3 superlight Bunların arasında kalmış bulunmaktayım anlayacağınız üzere max 1600 tl bütçe var
  6. O

Opel astra g marş problemi neden olabilir

Merhabalar dostlar 2004 model 1.4 opel astra g arabaya sahibim geçenlerde araba hafif eğimli yolda (aşağıya doğru ilerliyordum) bir anda stop etti ve sonra marş almadı 3 4 kez denedim olmadı sonra arabayı rampa olduğu içim mecburen vurdurarark çalıştırdım ve çalıştı ama sorun şu ki marş çok uzun...
  7. O

Yardım Max 1000 tl ses kartı önerisi

Arkadaşlar razer V2x model kulaklığım için ses kartı arıyorum çok anladığım bir şey değil (msi pro h610m E) anakart yeterli midir bilmiyorum önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  8. O

🔥İndirim Ubisoft bahar indirimleri

https://www.ubisoft.com/en-gb/
Geri