Arama sonuçları: *

1. E

40.000 TL F/P Odaklı Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Selamlar, 35.000 - 40.000 TL bütçem var. Bu bütçeyle hem güncel oyunları yüksek ayarlarda oynatacak hem de İleride parça yükseltmeye müsait bir kasa almak istiyorum.
  2. E

6000₺ Mont Önerisi

5-6 bin lira civarında bir bütçem var ve buraya pek kar yağmasa da rüzgar ve yağmur bolca oluyor. Bu yüzden beni sıcak tutacak, kaliteli bir mont arıyorum. En az iki yıl boyunca rahatlıkla giyebileceğim, lise öğrencisi için uygun bir mont arayışındayım.
  3. E

Günlük kullanım Laptop önerisi

Akrabam iş (savcı) ve günlük kullanım için dizüstü bilgisayar alacak. PDF düzenleyecek, film izliyecek ve Chrome'da dolaşmak gibi basit şeyler için kullanacak. 25-28 bin tl bütçesi var telefon iPhone. MacBook tarafına bütçe yetmediği için Bu laptopu önermeyi düşünüyorum. Ekranı ve hoparlörü...
  4. E

En iyi sistem tavsiyesi

Arkadaşada toplayacağız ekran kartı 5090 veya 5080 olacağından dolayı linkini koymadım. İşlemcinin intel olmasını istiyor. Bu arada lütfen şu daha fp demeyin en iyisini toplamak istiyor. Ama tabii ki daha iyisi varsa önerirseniz çok iyi olur (özel üretim olanlar dışında) birde soruları cevaplarken...
  5. E

Yeğenim YDdan İ16 pm yada s24 ultra alacak

Sizce hangisi daha mantıklı. Samsung alırsa servet kayıt yaptıracak eğer iPhone alırsa son 4 ay iPhone 13 kullanacak ikinci telefon olarak. 1728331445 Kendisi 4 yıldır iPhone kullanıyor sadece airpods 2. Nesili var başka aksesuarı yok
  6. E

Yardım Yurt dışı 2 16 Pro Max mi TR'de 1 16 Pro Max mi?

Türkiye'de bir tanesi 100.000 TL, yurt dışında ise tanesi 1.200 dolar * 2 + 200 dolar kazanç payı ile toplamda büyük ihtimalle 88.500 TL'ye gelecek. Sizce hangisi daha mantıklı? Bana yurt dışından almak daha mantıklı geldi, ama 4+4 olayında bir değişiklik olursa sıkıntı olabilir. Değişmezse iki...
  7. E

Keşke cheat enginden banka uygulamamı kontrol edebilseydim

Arkadaşlar böyle bir şey olsa siz ne yapardınız.
  8. E

35-40 bin TL TV önerisi

Bilmiyorum bu fiyata OLED olur mu ya da daha iyisi. Önerilerinizi bekliyorum. Salona olacak 65 inç ve 55 inç olur.
  9. E

5000 TL'ye kadar kulaklık önerisi.

Kablosuz olmalı aklımda https://www.itopya.com/corsair-hs80-rgb-wireless-premium-dolby-atmos-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik_u24958 bu kulaklık var sizce alınır mı? bu fiyata daha iyisi var mı?
  10. E

3200 tl ye kadar kulak üstü kulaklik önerisi

Kablosuz olmak zorunda oyun icin kullanicam yinede mikrofonu iyi olsun.
  11. E

Sistem nasil siparis edeceğim

Sedece oyun için degil is içinde topluyorum. Bundan daha iyi önereceğiniz var mi Ilk once şunlar net; işlemci i9 14900k Ekran karti nvidia olmak zorunda Ssd 2tb samsung 990 pro Ram ddr5 64 gb Benim toplamak istediğim ise şu Islemci-22k...
  12. E

Çözüldü✓ Sistem nasıl ona göre sipariş edeceğim

Ilk başta şunu söyleyeyim sistemi sadece oyun içın degul 1716295975 Konuyu yanlisikla actim yeniden acacağim
  13. E

95 k bütçe Pc önerisi

Islemci en az i9 13900k veya i9 14900k olacak. Monitor dahil. Çoğunlukla iş icin kullanacağım. Ama 95k vermisken oyun oynamamazlik olmaz.
  14. E

Monster Abra A5 V19.3.6 laptopumu bu fiyata satabilir miyim

https://shbd.io/s/p9ltjNrR urun bu.
Geri