Arama sonuçları: *

• Users: mertlua
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mertlua

Sandık görevliliğinden anlayan varmı

annem sandık görevlisi oldu ama asil üye nedir yedek üyemidir ? sandığa gidecek mi ?? ve gidecekse kaçta okulda olmalı
  2. mertlua

sistemim ne kadar eder

4 ay önce aldım çok kullanmadım zaten, herşeyi tam, 2. el satmaya kalksam ne kadar eder ? LİNK (kasası değişmiş -700 çıkarın fiyattan) sistem biraz indirimde. itopyada bunu toplamaya çalışınca 27k ediyor
  3. mertlua

google'i böyle yapmak istiyorum

bilgisayarı sıfırladım google indirdim ama 1. resim değilde 2. resim gibi olmasını isityorum nasıl yapabilirim (kısayollu olsun istiyorum) (sadece yeni sekme açınca 2. fotoğraftaki gibi oluyor)
  4. mertlua

Pc satıp hisse senedi almak mantıklımı

3 ay önce bu sistemi bir heves ile oyun oynarım diye aldım ama eski hevesim yokmuş. 15.499 tl'ye almıştım link şimdi fiyatı 23.500tl oldu. ((sisteme 2bin tl zam gelicek birkaç güne) monitörüm asus vg24vq klavyem gampower saber rgb mouse razer cobra şimdi ise satıp hisse senedi alıp paramın...
  5. mertlua

reset atarken pc bozuldu yardım

birkaç neden sebebiyle bilgisayara reset atmaya karar verdim. ilk usb ile format atıcaktım sonra vazgeçtim bilgisayarın kendini sıfırla seçeneği ile yapmak istedim (1 ay öncese yapmıştım sorun çıkmadı) şimdi aynı şeyleri tekrar yaptım bu hatayı aldım bilgisayarım bozuldu galiba LİNK
  6. mertlua

reset atıcam windows ikonu çarpı işareti var

bazı sebeplerden ötürü pc'ye reset atıcam rufusa yazdım ama kırmızı oldu normalmi ?
  7. mertlua

bellek bütünlüğü açılmıyor

aça basınca 3. resimdeki uyarı geliyor
  8. mertlua

Çözüldü✓ kutusuz monitör nasıl taşınır

pazartesi taşınıcam monitörümün kutusu yok nasıl götürmeliyim monitörü şehirlerarası otobüs ile istanbul-antalya gidilecek 600km +2 kişiyiz ve 4 valizimiz var monitör ve kasada gidecek +monitörü yeni aldım zarar görmesini istemiyorum (kutusu yok) nasıl bir durum izlemeliyim ? bi tane valizin...
  9. mertlua

Bilgisayarcıda çalışmak

Beyler ben 17 yaşımdayım haziranda 18 yaşıma gireceğim. 7 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum ve bilgisayarcıda çalışmak istiyorum. Bilgisayarcıda iş şartları nasıl? mesela en çok ne yapılıyor ve ne kadar para kazanırım ? Deneyim olarak sistem toplamayı,donanım birimlerini falan biliyorum...
  10. mertlua

ram mhz hızı sürekli düşüyor

anakartım msi sistemimi resetledim herşeyi kurdum ramleri arttırıyorum 3200den geri 2133e düşüyor sürekli, kayıtta ediyorum biosdan 1,2 saat sonra 3200den 2133'e geri düşüyor ne yapacağım hakkında bilgisi olan varmıdır? sistem 2,5 aylık bu arada detaylı anlatırsanız sevinirim öyle çok...
  11. mertlua

Çözüldü✓ ekran kartı ışığı nasıl yanar

msi model rtx 4060 8gb ekran kartın ışığı varmıdır ? varsa nasıl aktif edebilirim (msi logosuna beyaz ışık) https://www.incehesap.com/msi-geforce-4060-ventus-2x-black-8g-oc-gaming-ekran-karti-fiyati-64836/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop
  12. mertlua

Duvara Askı Aparatı Önerisi

ASUS TUF GAMİNG VG24VQ 1ms 144hz 23,6inc Curved Gaming Monitör'ümü duvara asmak için askı aparatı arıyorum. Hangisinin uyacağını bilmediğim için foruma sormak istedim. Döndürebileceğim bir şey lazım, fiyatı çok yüksek olmasın işimi görsün, duvarda dursun, sağa sola dönsün yeter.
  13. mertlua

Çözüldü✓ 2. El Monitör alıcam

Dostlar monitör almaya gidiyorum 2. el neye dikkat etmeliyim ASUS VG24VQ
  14. mertlua

Rgb kasa renk değiştirme

Dostlar 2,3 hafta önce bu sistemi satın aldım, harici ekipmanları almak daha nasip olmadı ama daha yeni farkettim kasanın resimlerinde kumanda var gözüküyor ama kumanda falan çıkmadı eksik ürün mü yollamışlar yoksa bir sorun yok mu ? bilgisayarlardan çok anlamadığım için size sormak istedim...
  15. mertlua

Statik elektrik sorunu pc reset atıyor

Dostlar herkese selamlar İncehesaptan aldığım pc sürekli kendi kendini yeniden başlatıyordu garantiye gönderdim bir sorunu yokmuş evdeki elektrikde sorun varmış. Ya az elektrik geldiği için yada fazla elektrik geldiği için kendini yeniden başlatıyormuş. Gerçekten dedikleri gibide oldu başka eve...
  16. mertlua

Çözüldü✓ 200hz 1 ms uygun fiyatlı monitör& monitör önerisi

Topladığım sisteme 4000 tl'lik monitör arıyorum dediğim fiyatı aşmam imkansız dostlar. İnce ve curved olması tercihimdir. 4.000'e casper excaliburun 200hz 1ms monitörü var ama kullanıcılar ghosting sorunu yaşıormuş pc ile aram iyi olmadığı için ghosting'in ne anlama geldiğini çok bilmiyorum...
  17. mertlua

Çözüldü✓ Aldığım bilgisayar sorunlu

Arkadaşlar bu pc'yi ince hesaptan aldım. Hazır sistemdi sadece ekran kartı takılacaktı. Normalde monitör aldıktan sonra çalıştıracaktım ama nolur nolmaz belki bozuk gelmiştir diye monitörsüz çalıştırdım güzel çalıştı 👍 Sonra ekran kartı taktım videodaki sorun ile karşılaşıyorum birde usb...
  18. mertlua

Çağdaş Işılın 4060'lık 15.500 TL değerinde sistemi

Arkadaşlar bilgisayardan çok anlamıyorum böyle bi sistem aldım, 15.500tl değerinde, içinde 8gb rtx 4060 ekran kartı var. İşlemcisi intel i3 darboğaz yapıcaktır onu biliyorum zaten, işlemcisini ilerki zamanlarda yükselticeğim. Ama dediğim gibi diğer toplama bilgisayarlarda özelleştir bölümünde...
Geri