Arama sonuçları: *

• Users: slmslmslm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Mouse Önerisi 2500-3500 TL

Görseli GPX2, DA V3 Pro, ATK X1 Pro, MCHOSE A7 Ultra gibi modellere benzeyen bir mouse arıyorum. Çok fazla oyun oynamıyorum benim için malzeme kalitesi çok daha önemli tutuşu ele oturuşu gibi özellikler yani özelliğinden çok kaliteli bir hissiyat versin istiyorum. El boyutum orta ve tutuş şeklim...
  2. S

Router Önerisi 1.500TL'ye kadar

Şu an kullandığım modemde QoS ayarlarını yaptığımda internetim daha kötü oluyor, bu yüzden bir modem/router almaya karar verdim QoS ayarlarını yapıp pingi minimuma indirmek istiyorum Bir de ev iki katlı modem alt kata kurulu üste de çıkaramıyorum bazen üst katta internet sorunları yaşıyorum...
  3. S

3.000 TL Mouse Önerisi

İyzico ve Parolapara indirimimi bu yönde kullanmak istiyorum elimde AJ199 4K mouse var ama materyali olsun küçüklüğü olsun pek hoşuma gitmiyor mouseumu değiştirmek istiyorum eğer belli bir fiyat aralığında anlaşabilirsem takas veya takas + ücret gibi olaylara da girebilirim indirimi de başka...
  4. S

Beyaz Yunzii RT80 Keycaps Arayışı

Merhaba arkadaşlar elimde Yunzii RT80 klavye var Gateron KS-20 White Manyetik Switch için kullanabileceğim keycaps arıyorum. Önceliğim tuşların beyaz olması, sonra aşağıda bıraktığım gibi köşelerinin yumuşak yapılı olması veya tuşların ışık geçirgen olması eğer hepsi bir varsa çok daha iyi olur...
  5. S

Kulak içi Kablosuz Kulaklık Önerisi Arıyorum

Hem bilgisayar hem gündelik kullanım yani her alanda kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Bu kulaklıklardan hangisini tercih etmemi önerirsiniz neden ve aşağıdaki kulaklıklardan kullanan arkadaşlar geri dönüş yaparsa olumlu ve olumsuz özellikleri hakkında sevinirim. S24U kullanıyorum Buds3'ün...
  6. S

Emek Spor Orijinal mi, Güvenilir mi?

Emek Spordan Adidas bir ayakkabı bakınıyordum sitesinden orijinalliğini test etmeye çalıştım ama kendim bulamadım internette var olan bilgiler de az görünüyor bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi satıcı güvenli midir değil midir diye
  7. S

Kulak içi Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

Kablosuz kulaklık arıyorum olabildiğince dış sesi hem mikrofon hem de hoparlör olarak engelleyebilen bir model istiyorum 3000 TL bütçede ne önerebilirsiniz Genel kullanım olarak almayı düşünüyorum bilgisayar ve telefon dahil
  8. S

Masaüstü Arkaplan Sıkıntısı

Masaüstümde bazenleri arkaplanım simsiyah oluyor bugün olmaya başladı böyle mouse ile tut çek yaparken mavi alan tamamen siyah olabiliyor veya masaüstünde F5 falan çektiğimde arkaplan tamamen siyah oluyor bazen de siyahtan böyle normal arkaplana dönüyor bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum çözüm...
  9. S

Apple Şarj Aleti Önerisi

Ortalama 400-500 TL arası önerebileceğiniz orijinal veya sağlam olarak önerebileceğiniz iphone için hızlı şarj destekleyen Type-C - Lightning şarj kablosu var mı?
  10. S

Masaüstü Arkaplanı Site veya Uygulama Önerileri

Merhaba arkadaşlar benim masaüstü arkaplan tavsiyelerine ihtiyacım var bazen instagramda takılırken sade kurulum (oda) yapan insanlarda genellikle gördüğüm doğa (Yeşil yapraklar veya yağmur temalı biraz da koyu renk bir arkaplan) veya basit sade şık arkaplan görsellerini hangi sitelerden veya...
  11. S

Çift Monitör Sekme Küçültme

Merhabalar. Benim sorunum Çift monitörü kullanırken çoğu yerde sıkıntı yaşamasam da İlk(ana) monitörde oyun açıkken ikinci monitörde herhangi bir yere tıkladığımda oyunu da simge durumuna küçültüyor bu problem hakkında bilgisi olan arkadaşlar el atabilirse sevinirim.
Geri