Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI

Hepsiburada premium ile 8.800e geliyor güzel indirim beyler https://www.hepsiburada.com/msi-mag-b650-tomahawk-wifi-am5-ddr5-6600mhz-oc-hdmi-dp-m-2-usb3-2-2-5g-lan-wifi-6e-atx-p-HBCV000031B45W?magaza=Hepsiburada&bskt=1&ref=akakce&v=1.60.2
  2. C

Çözüldü✓ MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO ÇÖK!

İndirim harbiden geçerli beyler yapışın ÇÖKKKKKKK https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-5070-12g-gaming-trio-oc-gdrr7-192bit-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-79090/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.46.5
  3. C

RYZEN 7 7800X3D MSİ B650 GAMİNG WİFİ

Arkadaşlar bu işlemciyi msi b650 gaming wifi ile kullanıcam sizce iyi mi? anakart fiyatı piyasaya göre baya indirime geldi hepsiburada premium ile 7.500tlye geliyor alınır mı?
  4. C

MSİ MB B650 GAMİNG WİFİ RYZEN 7 7800X3D

Arkadaşlar bu anakart indirimde şuan hepsiburada premium ile 7.559 TL'ye düşüyor fiyat avantajı bana başarılı geldi diğer sitelerde en düşük 8.500(tabi güvenilmeyen satıcı) bide hepsiburada satıcısı olduğu için kafa rahat olur sizce fiyat varkı iyi mi? alınır mı? YUKARDA YAZDIĞIM İŞLEMCİYİ...
  5. C

MSI MB B650 GAMING PLUS WIFI AM5 RYZEN 7 7800X3D

Arkadaşlar bu anakart indirimde şuan hepsiburada premium ile 7.559 TL'ye düşüyor fiyat avantajı bana başarılı geldi diğer sitelerde en düşük 8.500(tabi güvenilmeyen satıcı) bide hepsiburada satıcısı olduğu için kafa rahat olur sizce fiyat varkı iyi mi? alınır mı? YUKARDA YAZDIĞIM İŞLEMCİYİ KULLANICAM...
  6. C

SİSTEM TOPLUYORUM HAYIRLISIYLA

Arkadaşlar merhaba sistem toplamak için efsane kasımı bekliyorum bende şöyle bir sistem hazırladım ama sizden bir kaç öneri istiyorum. Hava akışı güzel bir kasa ve psu fiyatı abartılı olmayan f/p ürünleri tavsiye ederseniz iyi olur tabi sessizlikte önemli SİSTEM...
  7. C

HAZIR SİSTEM TOPLAMA

Arkadaşlar merhaba sistem toplamak için efsane kasımı bekliyorum bende şöyle bir sistem hazırladım ama sizden bi kaç öneri istiyorum. Hava akışı güzel bir kasa ve psu fiyatı abartılı olmayan f/p ürünleri tavsiye ederseniz iyi olur tabi sessizlikte önemli SİSTEM...
  8. C

AMD RYZEN 7 7800X3D GIGABYTE B650M D3HP

Beyler hayırlı forumlar bir sorum olucak Bu anakart yukarıdaki işlemciyle güzel olurmu anakarta baktığımda soğutucuları olsun m2 girişleri olsun srgb girişleri olsun yani baya dolu dolu B seviyesi gibi davranıyor fiyatıda fena değil sizce nasıl...
  9. C

EFSANE KASIM İNDİRİMİ

Arkadaşlar sistem toplamak istiyorum ama bir yandan da sabırsızlanıyorum. Efsane kasım indirimlerini bekliyeyimmi beklesem beklediğime değermi yoksa topla gitsin mi dersiniz yorumlarınızı bekliyorum
  10. C

I5 14600K NASIL İYİMİ?

Arkadaşlar normalde işlemcide amdciyim ama böyle bir işlemci keşfettim gayet iyi geldi bana 24mb önbellek 14çekirdek baya başarılı geldi bana bir sıkıntısı varmıdır bu işlemcinin alınır mı ?
  11. C

Beyler sistem tavsiyesi bi el atsanız

Beyler ben bi konu açmıştım toplama pc ile alakalı başlığın adı and+nvidia sistem topluyorum. gören olmamış hiç bi ona bakar mısınız zahmet olmazsa
  12. C

SİSTEM TOPLUYORUM AMD+NVİDİA

ARKADAŞLAR SİSTEM TOPLADIM KENDİMCE VE YOĞUN ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA BÖYLE Bİ SİSTEM TOPLAMAYI DÜŞÜNDÜM VE (EN ÖNEMLİSİ DE EFSANE KASIMI BEKLİYORUM İNDİRİMLERİ YAKALARIM DİYE BURAYI BİLEREK PARANTEZ İÇİNE ALDIM SİZİN FİKRİNİZ NEDİR BEKLEMELİMİYİM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN GÜZEL İNDİRİMLER OLUYOR) SİZCE...
  13. C

7800x3d 9700x 7700x İŞLEMCİ

Arkadaşlar merhaba bu yukardaki işlemcilerin fiyatı hepsi birbirine yakın gibi 7800x3dnin farkını kesinlikle biliyorum ama x3d hepsinden iyiyken niye fiyatları x3dye yakın onu anlamış değilim hala nedir sebebi şimdiden teşekkürler
  14. C

EKRAN KARTI TERCİHİ?

Arkadaşlarlar hayırlı günler dilerim ilk öncelikle, Abdullah abimizin burda anlattığı sistemi toplamayı düşünüyorum ama ekran kartı beni aşıyor önerebileceğiniz ekran kartı modelleri nedir amd nvidia farketmiyor. 5060ti16gb fiyatlarına baktım 20-23 bandında bide 7700xt 7800xt fiyatlarına...
  15. C

Bu 3 ekran kartı arasındaki fark nedir ?

Arkadaşlar rog strix benim bildiğim daha pahalı olur ama neden bu fiyatlar böyledir bilginiz varmıdır? ve rx 6650xt pahalı olması lazımken neden rx 6600 daha pahalı...
  16. C

RAMPAGE 600W PSU İle Devam Edilir mi?

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olucak https://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-rmp-600-80p-600w-80plus-120mm-fanli-guc-kaynagi.html Şu psu yu kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır ama hiçbir sıkıntısını görmedim şuana kadar çok şükür herkes patlar,cızırtı çıkartıyor, çok ses...
  17. C

5K MONİTÖR TAVSİYELERİ

Arkadaşlar merhaba itopyadan G24F-2 modelini alıcaktım ama internetten satış şuanlık yokmuş Sizden ricam güzel canlı renk net gösteren ips monitör önerir misiniz mesela gigabyte nin mu modelin de 300cd parlaklığı var 250 yetmiyordu mesela bi yardımcı olursanız çok çok sevinirim
  18. C

AOC 24G2SP IPS MONİTÖR

Herkese hayırlı akşamlar https://www.amazon.com.tr/AOC-Gaming-24G2SP-1920x1080-DisplayPort/dp/B09WF96MFV/ref=mp_s_a_1_1?crid=2PHVDJG9WMS10&keywords=aoc+24g2spu&qid=1699726636&sprefix=aoc+%2Caps%2C230&sr=8-1 Amazon’dan bu monitörü aldım ölü piksel çıktı monitörü beğendiğim için iade değilde...
  19. C

AOC 24G2SP Monitör IPS

Arkadaşlar iyi akşamlar amazon’dan şu monitörü sipariş verdim gelmesini bekliyorum monitör sıfır mı dikkat etmedim çok sıfırmı bu https://www.amazon.com.tr/AOC-Gaming-24G2SP-1920x1080-DisplayPort/dp/B09WF96MFV Birde ölü piksel çıkarsa iade edip bunu almayı düşündüm sizce ne yapmalıyım yardım...
  20. C

IPS MONİTÖR TAVSİYELERİ

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim. Sizlere bir sorum olacak lütfen yetkili biri yada bu işten gerçekten anlayan biri cevaplarsa sevinirim Asus Tuf vg249q1a monitörü almıştım ve çok pişman oldum çünkü ıps olmasına rağmen ayar yapmam gerekti renklerle alakalı hiç memnun kalmadım. Yani...
Geri