Arama sonuçları: *

• Users: Kaganv2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

12 bin liraya kadar monitör tavsiyesi

Normal monitörüm 5 ms 720p 18.5 inc 60 Hz. Arkadasım kendi monitörünü ödünc verdi. 180 Hz 1080p 27 inc 1ms ve dahili hoparlörü var. Tabiri caizse aşık oldum diyebilirim. Rekabetci oyunlarda flick seviyem gelişti oyunu daha rahat okuyabiliyorum. Hikayeli oyunların kalitesi bir ton arttı...
  2. K

İndirmeler nasıl sıra sıra yapılır?

İnternet hızım düşük bir oyun için modlar indireceğim, yalnız şöyle bir sıkıntı var, her bir modun boyutu düşük olsa da 90 91 küsur mod var ve hepsini aynı anda bu internetle indiremem. Bu yüzden bir program olsun bir şekilde biri bitince diğerinin başlaması lazım, bunu nasıl yapabilirim?
  3. K

Polosmart pgm16 driverini atabilirmisiniz

Depremden önce almıştım eski bilgisayarımda driveri vardı ama şu an driverini bulamıyorum yardım olabilir misiniz?
  4. K

Steam parayı çekti ama ürün gelmedi

Scum için 2 tane dlc alayım dedim bilgileri girdim ödeme başarısız oldu fln bişeyler dedi bi kaç kez daha denedim hepsi başarısız oldu ama kart hesabına girince paranın çekildiğini gördüm ne yapmam lazım
  5. K

Magnet için online işlemler hangisi

Magnet kullanıyorum ama güvenli internet açık müşteri hizmetlerini aramadan kapatmak istiyorum Türktelekom magnetin online işlemleri hangisidir
  6. K

Güvenli internet Sea of Thieves'a engel olur mu?

Selam arkadaşlar kısaca anlatayım internetimde güvenli int açık ( kapatamıyorum) bir abim bana Sea of Thieves hediye ettiler,internetim zaten yavaş indirmem uzun sürecek. Güvenli internet Sea of Thieves'e sorun olur mu?
  7. K

Türk telekom neden bu kadar kötü hizmet veriyor?

deprem bölgesindeyim bulunduğum yerde altyapı yok bizde fiyat uygunluğundan türk telekom magnet aldık. İnternet güvenli internet açık geldi bende bunu kapatmak istedim. Araştırma yaptım ve modem arayüzünden sms atarak kapanacağı yazıyordu, bende sms attım. 1 ay oldu 2 ay oldu bu dönemde int...
  8. K

Orjinal ps4 kolu link atabilirmisiniz

internette çok fazla çakma var orjinal linki atabilirmisiniz (normalde 2. el alıcaktım hatayda hiç yok eğer hatayda olup sizde varsa onuda alabilirim)
  9. K

Ea fc24 kolumu görmüyor

Büyük heyecanla fifa 24 aldım ama oyun gamepadi görmüyor kolun marka model snopy FT28B1 ne yapmam lazım
  10. K

Microsoft hesabım çalındı yardımcı olurmusunuz ?

İyi forumlar diliyorum depremden önce Minecraft olan hesaba giriş yapabiliyordum depremden sonra 1 hafta daha giriş yaptım sonra hesap patladı desteğe yazdım logları istediler veremedim( depremden sonra başka bilgisayar ile girdim) yaklaşık 1 hafta önce çalınan hesabımın aynı e-posta ile yeni...
  11. K

Hdd ile bilgisayarı nasıl açarım

Selamlar yeni bilgisayar aldım m2 de win 11 kurulu depremden sonra eski hdd ime kavuştum bu hdd de win 10 kurulu yaktım ve şuan bakınca gözüküyor ama ben bilgisayarı hdd ile açmak istiyorum bunu nasıl yapıcam
  12. K

Türk telekom Magnet güvenki internet nasıl kapatılır

Sorun basit güvenli interneti kapatmam lazım ne discord nede ubisoft connecti indiremiyorum modem arayüzünden sms attım iki defa ilki ayın 19 unda 2.si 21 snde Bizimkilere aramalarını istedim ama hayır dediler eğer müşteri hizmetlerini aramak gerekirse tekrar şansımı deneyeceğim
  13. K

6200tl Monitör önerisi

Merhabalar İyi forumlar. Bütçem 6.2k, bu paraya IPS 1080p 24" monitör arıyorum aklımadki model bu fakat sizinde bir görüşünüzü alayım dedim https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2ze-23-8-240hz-0-5ms-hdmi-display-freesync-premium-full-hd-ips-fiyati,1620907654.html ekran kartım 4060ti...
  14. K

Uplayi indiremiyorum

Selam Ubisoft'un sitesine girince sıkıntı yok ama download for PC'ye tıkladığımda şu hatayı alıyorum en son dün gece ve az önce denedim bunun çözümü nedir?
  15. K

Gigabyte B550M secure boot açma

RAM 16gb 3600 mhz İşlemci r5 5600 Arkadaşlar, Valorant'a giriyorum oyundan atıyor videolara bakıyorum aynısını yapıyorum tekrar oyuna giriyorum fakat yine aynı hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? Yaptığım ayarlar ektedir. Ya da başka hangi ayarları yapmalıyım
  16. K

GeForce Now logları saklıyormu

Selamlar depremden önce GeForce Now kullanıyordum depremden sonra bir bilgisayarda hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda çalındığını fark ettim. Desteğe yazdığımda logların gerekli olduğunu söyledi işte bu yüzden loglara ihtiyacım var. En son deneğimde geforce Now ile rainbow six e girebiliyorum...
  17. K

Windows kurulu olan eski diski yeni sisteme takmak

RAM 16gb HDD seagate 500gb 7200rpm Ekran kartı 4060ti Anakart gıgabyte ds3h İşlemci r5 5600 Selam, depremden sonra yeni sistem aldım geçici olarak eski sistemden aldığım hard diski takıcam. İçindeki bilgiler lazım yoksa sıfırdan kurardım yani sorunum şu uyum sorunu olurmu
  18. K

Ryzen 5 5500 rtx 4060 lı sistem nasıldır

Selamlar 20k bütçem ile bu https://www.incehesap.com/clutch-oyuncu-bilgisayari-fiyati-44441/ bilgisayarı almak istiyorum. Sizce değerini ya da daha iyi bilgisayar varsa yardımcı olurmusunuz?
Geri