Arama sonuçları: *

• Users: ensardogdu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

PS5 Slim mi? PS5 Pro mu?

Dostlarım merhaba, daha önceden hiç konsol sahibi olmadım, bilgisayarla çok vakit geçirdim ama artık konsola geçmek istiyorum. Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum, yurtdışından arkadaşım aracılığıyla alma şansım var. Sıfır PS5 Slim tek kolla birlikte 360 €, PS5 Pro tek kolla birlikte 760 euro, PS5...
  2. E

İkinci El iPhone 14 Pro Max Değeri Nedir?

Dostlarım merhaba, öncelikle bu sorumla alakalı tam olarak nerden konu açsam bilemedim o yüzden buraya açtım, yanlış açtıysam farklı bi yere açabilirim uyarabilirsiniz. 1 buçuk senedir kullanmış olduğum iPhone 14 Pro Max 256 Gb (Derin Mor) telefonumu satıp bilgisayar almak istiyorum, 6 ay daha...
  3. E

Forza Horizon 5 ve Motorsport Arasındaki FPS Farkı

Merhaba dostlar öncelikle şunu belirterek başlamak istiyorum ekran kartı sürücüm güncel ve oyunlarım korsan değil, bugün Forza Horizon 5'ten aldığım keyiften sonra Forza Motorsport indirmeye karar verdim. Oyuna girdiğimde anlamadığım bir şekilde FPS değerlerim çok düşüktü, ekran görüntülerini...
  4. E

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ve RTX 3070'e 500 W 80 Plus Bronze Psu Yeterli Olur Mu?

Merhaba ikinci elden bir bilgisayar alacağım, pc özellikleri şöyle: amd ryzen 5 5600 gigabyte rtx 3070 vision 8gb (3 fanlı) 2 adet corsair vengeance 8 gb rgb pro 3200 mhz 2 adet de ssd var 500 gbtan toplamda 1 tb kasanın da kendine ait rgb 6 adet fanı var Dostlar bu sistemde 500 w 80 plus...
Geri