Arama sonuçları: *

• Users: metekr2828
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. metekr2828

Sizde kim haklı bu satışta?

Merhaba arkadaşlar bende ipad a219 tablet vardı 2 sene önce aldığım ve ben o zaman kullandığımda uygulamalar yine inmiyordu fakat safariden youtubeye giriyordu bende sonra hiç denemdim alıcı sorduğundada giriyor dedim ve satmak içinde dolaba koydum. Bi alıcı çıktı ve ürünü satın aldı bugünde...
  2. metekr2828

Anakartım garanti dışı mı olur?

Arkadaşlar merhaba ben anakartımı garantiye gönderdim itopyadan hazır sistemle almıştım endeksbilişim bakıyor garantiye herhalde oraya elden teslim ettim. Sorunum dpi no signal diyor görüntü gelmiyor secure bootu açtıktan sonra oldu yaparlar mı sizce garanti dışı derler mi bios yazılması...
  3. metekr2828

Anakart Garanti Kapsamına Girer Mi?

Merhaba bende gigabyte anakart var itopyadan hazır sistemle aldım ama arızalandı. Biosta secure bootu açtıktan sonra ekran daha gelmedi dpi no signal diyor. Endeks bilişime gönderdim bios güncellemesi veya sıfırlaması yaparlar mı daha önce böyle bir sorundan muzdarip olan oldu mu merak ettim.
  4. metekr2828

İtopya Garanti İlgisizliği

İtopya'dan hazır sistem aldım ana kart arızalandı.ekrana görüntü gelmiyor müşteri hizmetlerini aradım sıra var 40 kişi var bekliyorsunuz sıra gelmiyor çok ilgisizler ekim ayında aldığım hazır sistemle uğraşıyorum kaç aydır pişman oldum. aldığıma bu firma çok ilgisiz garanti hakkında yardımcı...
  5. metekr2828

Gigabyte anakartımı nereye göndericem (garanti)

Merhaba arkadaşlar bende gigabyte anakart var itopyadan hazır sistemle aldım fakat itopyayla uğraşmayıp direk garantisine göndermek istiyorum kutusunda endeks bilişim yazıyor oraya mı göndericem gigabyte servisine mi anlamadım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? 1701082866 Bios ayarı bozuldu...
  6. metekr2828

Yurtiçi kargo adresten alma

Merhaba yurtiçi kargo adresten almaya başvurdum. adresten almıyorlar diyenler var alınıyor mu itopyaya kargo göndericem kod verdiler para vermem gerekir mi ?
  7. metekr2828

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Merhaba herkese İtopya'dan 2 hafta önce hazır sistem aldım kullanmaya başladım sonra akşam kasa fişteydi bir anda evde şalter attı ve muhtemelen PSU yandı ben hiçbir şey yapmadan nasıl böyle bir şey oldu anlamadım ve yarın bilgisayarı açtığımda hiçbir tepki vermiyordu anakarta yanmış olabilir...
  8. metekr2828

Pc çalışmıyor neden olabilir?

Merhaba arkadaşlar ben itopyadan 2 hafta önce hazır sistem aldım ve psu patladı yeni aldım herşeyini bağladım kablolarını vs kasanın güç düğmesinin ışığı yanmıyor acaba diğer parçalara zarar mı geldi fsp psu aldım bağlantısını yanlış yaptım diye kasa çalışmıyor olabilir mi?
  9. metekr2828

İtopya hazır sistemim garanti kapsamına girer mi?

Merhaba itopyadan 2 hafta önce hazır sistem aldım ve psu patladı bozuldu ve garantiye servise göndermek istiyorum ama kasayı değiştirdim sorun olur mu garantiyi girer mi benim suçum yok dandinik psuyu seçtiğimden patladı bende yeni fsp psu aldım onu göndersem takarlar mı ben taktım ama kasada...
  10. metekr2828

Yardım Kasanın güç düğmesine basıyorum tepki yok

Merhaba 2 hafta önce itopyadan hazır sistem aldım geldi memnundum sonra gamebooster marka dandinik psu vardı patladı bende yeni psu aldım fsp 650 w 80+ Taktım güç düğmesin ışığı vs yanmıyor sizce anakart mı zarar gördü pc kapalıyken bi anda şalterler gitmişti ve ses geldi tek psu patlamamış...
  11. metekr2828

Yardım Power led kablosunu nereye takıcam?

Merhaba arkadaşlar psudaki power led yazan kablo var anakarta ön bölümde 2 tane yer var 1 tanesini pled +- diğeride pwr led +- bu kabloyu hangisine takmam gerek sizce?
  12. metekr2828

Yardım Ekran kartıma hangi kabloyu takıcam?

Merhaba yeni psu aldım fsp 650 w 80+ ve ekran kartına kabloyu takamadım oturmuyor acaba uyumlu mı değil önceki psuda hemen takılıyordu 8 pinlik kablo mu takılıcak
  13. metekr2828

2. El fsp psu alınır mı?

Merhaba arkadaşlar sizce 2. El daha bu sene 9. Ayda alınmış az kullanılmış fsp 650 w 80 + psu alınır mı sıfırı 1.900 tl 2. El almak istiyorum alsam sorun çıkar mı sorunu sıkıntısı yokmuş ona göre alıcam bende fikirlerinizi bekliyorum
  14. metekr2828

Akbank 3 de secure numaramı değiştiremiyorum

Merhaba arkadaşlar akbank uygulamasından cıkıs yaptım giremiyorum eski numarama kod gidiyor ayarlardan değiştirmiştim ama olmamış demekki nasıl yapıcam atmden baktım olmadı giremiyorum hesabada bir şey alıcam müşteri hizmetleride yardımcı olmuyor nasıl bir sistem cep şifrem değişmiyor bu akbank...
  15. metekr2828

Trendyolun başka bugı bulundu

Merhaba arkadaşlar trendyolun %40 indirimle gelen başka bir bugu çıktı 😄 istiyene dmden veriyorum böylelikle 10 tane ürün bedavaya geldi arkadaşımla birlikte bulduk az sonra sizede vericez ben şuan şipariş geçiyorum sürekli uygulama çöktü nerdeyse bug üstüne bug çıkıyor
  16. metekr2828

Bu fan işlemcime uyar mı?

Merhaba arkadaşlar benim işlemcide intel stok fan var ama rgbli istiyorum sizce bu uyar mu uyumlu pinleri attım çok anlamadığımdan sormak istedim boşuna almiyim İşlemcim : intel i5 12400f Anakart: gigabyte h610m https://ty.gl/581eaoctxv
  17. metekr2828

Bu bozuk psu ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar bu psu geçen patladı ve satmak istiyorum arızası ne bilmiyorum ama patladığı kesin ne kadar eder 500 tl yazdım tamiri ucuzdur diye psu markası gamebooster 650w 80+ psu
  18. metekr2828

Bu sisteme kaç waat psu gider?

Merhaba arkadaşlar geçen gün 650 w 80 plus gamebooster psu vardı patladı ve şimdi kaliteli psu almak istiyorum sistemime 650 w yeter mi 700 w veya daha fazla waat almama gerek var mı ? İşlemci : İntel i5 12400f Ekran kartı : Rtx 4060 ti 8 gb
  19. metekr2828

Bu ssd ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar elimde 1 tb nvm2 m2 ssd var mart ayında falan aldım ve ihtiyacım yok artık kararsız kaldım 1.500 eder mi kaça satılır ? Sıfırı 1.600 tl itopyada daha pahalı 1.900 sizce kaç tl eder
  20. metekr2828

Deepcool psu alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar 1.500 ₺ bütçem var ve bu psu uygun geldi msi fsp corsair asus falan çok pahalı bunu alsam sorun yaratır mı kasamda deep cool marka önceki psu patladı malesef...
Geri