Arama sonuçları: *

1. mertcansertbas

Render/Kurgu Bilgisayarı toplamak istiyorum.

Merhaba herkese iyi forumlar dostlar; Bu hafta sıfırdan oluşturduğumuz Sosyal Medya/Prodüksiyon Firmamıza Render Toplamak istiyoruz. Ana kurgu-montaj bilgisayarı olacak ve kısa filmler, After effectste projeler çalışılacak ve Toplam BÜTÇE MONİTÖR KASA 170.000TL Bunun içerisine full kasa, ve...
  2. mertcansertbas

Yardım Binada boş Port yok internet önerir misiniz?

Herkese selam dostlar iyi forumlar dilerim Çalıştığım iş yerinde binada boş Port olmamasından dolayı internet sıkıntısı çekiyoruz. İnternet gerektiren bir işimiz olduğundan dolayı bize bir çözüm ve internet sağlayıcısı önerebilir misiniz? Hız ikinci planda, Baz istasyonundan sanırım direk...
  3. mertcansertbas

Elektrik Faturasını İnceleyebilir misiniz?

Merhaba dostlar, NON LHR 3060 ile Evde Tek pc'de kazım yapıyorum cep harçlığım çıksın diye. Zaten son zamanlarda kazım zorluğundan dolayı kazançlar bayaa düştü. Bize geçen ay 270 TL Gelen elektrik Faturası şuan 412TL Gelmiş. Çok araştırdım fakat sonuca ulaşamadım. Sizce bu kadar elektrik...
  4. mertcansertbas

iGPU'dan görüntü alınırken HDMI Dummy Plug takılı ekran kartı sistemde görünür mü?

Merhaba arkadaşlar, Hdmi Dummy Plug Sanal Ekran Kartı Adaptörü kullanan var mı ? iGPU kullanıcısıyım ve RTX 3060 takılı sistemime. Hdmi Dummy Plug'ı ekran kartına taksak, hdmi kablosunu'da monitörden anakarta bağlasak kazım yaparken RTX 3060'ı görür mü ? ve oyunlarda hashrate düşüşü yaşar mıyım?
  5. mertcansertbas

Yardım Çift ekran kartım var seçim yapmak istiyorum Yardım!

Merhaba, R5 2400G iGPU İşlemcim ve RTX 3060 Ekran kartım mevcut. Ben mining işleriyle uğraşıyorum ve mining yaparken oyunlara giremiyorum. Oyun oynarken discord veya chrome'da takılırken iGPU yani Ryzenin ekran karıtnı kullanmayı miningte'de sadece RTX 3060 kullanmayı istiyorum. Bunu nasıl...
  6. mertcansertbas

Yardım Biosumda sıkıntı yaşıyorum

Merhaba, herkese iyi forumlar dilerim. Asus Prime A320M-K Anakartına sahibim. Bios UP/Down yapıyordum. Şuanda biosa girince sürekli Ekran gidip geliyor restart atmıyor fakat sürekli ekran kapanıp açılıyor. Yazılım üzerinden tekrar Bios UP/Down deniyorum fakat bios dosyası hatalı uyarısı...
  7. mertcansertbas

Yardım Premiere Montaj Prog. İçin Ekran Kartı

Selamlar dostlar öncelikle hepinize iyi geceler ve iyi forumlar. Aktif olarak kurgu montaj işleri ile uğraşmaktayım freelance olarak geçimimi bundan sağlıyorum. Sistemimi topladım ve sadece ekran kartı eksiğim kaldı. Lütfen sadece bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bütçem maksimum...
  8. mertcansertbas

Öneri Karantina süresince oynanabilecek oyun önerisi

Selamlar dostlar, üzülerek belirtiyorum ki ailemden bir kişinin korona testi pozitif çıktı. Bu süreçte kendimi 15 gün yazlık evinde karantinaya alacağım. Masaüstü bilgisayarımı da götüreceğim fakat orada internet erişimim olmayacak. Bana önerebileceğiniz gerçekten 15 gün boyunca sıkılmadan...
  9. mertcansertbas

Max Performans İşletim Sistemi Önerisi

Selamlar dostlar öncelikle iyi forumlar dilerim. Modifiye İşletim sistemlerinden çok anlamıyorum bu nedenler oyun odaklı topladığım sistemime önerebileceğiniz işletim sistemi arıyorum. Orjinal w10 kurmak istemiyorum çünkü çok sorunlar yaşadım. Sistemim; Sizce hangi W10 sistemini kurmalıyım
  10. mertcansertbas

Kasayı dikleyince pc kapanıyor

Bilgisayarımın kasasını dikleyince FPS drop yiyorum. Fakat kasayı yatırınca bir sorun olmuyor. Kasayı dikleyip ekran kartını elimde hafif yukarı kaldırınca bir sorun yaratmıyor fakat parmağı bırakınca fps drop yiyip pc kapanıyor. Sanırım ekran kartı dikleyince oynuyor veya yuvadan çıkıyor nasıl...
  11. mertcansertbas

10 Dakika Premiere Pro Öğrenme

Merhaba Donanım Arşivi forum üyeleri... Kurgu/Montaj Editörlüğü yaptığımdan dolayı sizlerinde yararına olabileceğimi düşündüğüm Adobe Premiere Pro hakkında kısa bilgi vericem. Adobe Premiere Pro. Adobe şirketi tarafından geliştirilen video düzenleme (Montaj/Effect) yazılımıdır. Kurgu/Montaj...
  12. mertcansertbas

15 Dakika Davinci Resolve Öğrenme

Merhaba Donanım Arşivi forum üyeleri... Kurgu/Montaj Editörlüğü yaptığımdan dolayı sizlerinde yararına olabileceğimi düşündüğüm Davinci Resolve hakkında kısa bilgi vericem. DaVinci Resolve, aslında da Vinci Systems tarafından geliştirilen ve 2009 yılında Blackmagic Design tarafından satın...
  13. mertcansertbas

Furmark test sonuçları Yardım!

Merhaba dostlar ekran kartı mı benchmark testine soktum değerler normal midir. Kart modeli Msi Rx 480 8GB GamingX
  14. mertcansertbas

FPS Drop ve Bilgisayarın Kendini kapatması

Öncelikle PC özelliklerim; İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 six-Core Processor Ekran kartı: Msi Radeon RX 480 8GB GamingX Anakart: MSI 350M RAM: 8+8 = 16GB 3200 MHz. Not: BIOS ve driverlar en son sürümde günceldir. Eski Ekran Kartım(Sapphire RX 480 4GB) bozulduğundan dolayı yeni MSİ RX 480 8GB...
Geri