Arama sonuçları: *

• Users: canshn1905
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Crysis Remastered Save Sorunu

Merhaba arkadaşlar Crysis Remastered oynamaya başladım. Ancak oyun içinde oto save alıyor olarak gözükse bile öldüğümde ya da oyundan çıktığımda oyun en baştan başlıyor. Yani save almamış olarak görünüyor. Steam'dan dosya kontrolü yaptım bir hata çıkmadı. Nasıl çözülür bilen var mı
  2. C

Cyberpunk mı RDR 2 mi ?

Cyberpunk %50 indirimle 22.49 dolar RDR 2 %67 indirimle 19.99 dolara inmiş durumda Sadece birini alacak bütçem var hangisini almamı önerirsiniz
  3. C

1500-2000 TL Arası Mekanik Klavye Önerisi

Merhabalar 1500-2000 TL arası mekanik klavye önerileriniz nelerdir? Aşağıdaki iki klavye arasında kaldım. Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur. Razer V3 TKL'yi deneyimleme fırsatım oldu hissiyatı hoşuma gitmişti. Ancak yine de pek bir bilgim yok. Bilgilendirebilecek yada alternatif önerisi...
  4. C

Steam Sepetim Nasıl ?

Steam dolara geçmeden önce böyle bir sepet yaptım. Eklememi önerdiğiniz oyun var mıdır?
  5. C

Steam Cadılar Bayramı indirimi mı Sonbahar İndirimi mı?

Merhabalar Steam indirimleri ile ilgili çok bilgim yok. Sizce indirimde oyun almak için Cadılar Bayramı mı beklenmeli yoksa Sonbahar İndirimleri mı? Hangi etkinlikte daha fazla oyun ve indirim oluyor
Geri