Arama sonuçları: *

1. T

ASUS TUF SERİSİ MONİTÖRMU MSİ MAG SERİSİ Mİ?

HERKESE İYİ FORUMLAR. Yeni bir monitör alacağım ama kararsız kaldım asus tuf serisi mi alsam yoksa msi mag serisi karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
  2. T

VALORANT DEĞİŞKEN FPS SORUNU

Bilgisayarımda 300 400 FPS ile Valorant oynuyordum. Şu an FPS değerleri 190 300 arasında değişkenlik gösteriyor. Sebebini anlamadığım şekilde böyle oldu ve sabit değil. En yüksek ayarlara ayarlara aldığımdada halen FPS aynı düşüş yok yani, düşük grafiklerle aynı FPS veriyor. Sebebi nedir...
  3. T

Valorant aniden oyunun donması

valorant oynarken pc bi anda dondu ve ekran kartı reseti falanda attırmadı hiç bir şey yaptırmadı fps dede sorunum yoktu 300lerde falandı bu neden olur
  4. T

Blue switch mekanik klavye tuş basmama veya çift basma

Klavyemi alalı 4 ay oldu temizledim de ama ara ara A tuşu basmıyor içine çakmak gazı sıkıyorum geçici çozüm 1 saat sonra gene aynı wd 40 falan gördüm onları yapsam düzelir mi ?
  5. T

Blic tam mekanik klavye blue switch a tuşu basmıyor

Klavyemin a tuşu arada bir basmıyor. Garantisi falan yok yaşadığım şehirde yapacak bir yer de yok. Hotswapda değil lehim işlerindende anlamıyorum switch değiştiremem yani. Sorunu nasıl çözebilirim? Switchler görseldeki gibidir.
  6. T

Blue switch değişme sorunu

Yeni bir mekanik blue switch klavye aldım Blic markasının. Klavyede 2 tane switch değişmesi gerekiyor birisi zor basıyor biriside 2 kez basıyor internetten switch çıkarma aparatları varmış onlardan alacak veya evde çıkarabilir miyim bir de çıkarılması için lehim falan gerekiyormuş bunlar olmadan...
  7. T

Windows 11 den win 10 a geçmelimiyim

Sistemimde şu an Windows 11 kurulu öncesinde Windows 10 vardı performans farkı pek görmedim ama Windows 10dada buglar oluyordu. Windows 11'de de arada sırada ama nadir. Bilgisayarı formatlıyacağım şu an 24H2 var sizce Windows 10 22H2'ye geçmeli miyim sistemime bakaraktan sizce hangisi daha...
  8. T

Valorant oynarken aniden donma sorunu

Valorant oynarken aniden dondu ve hiçbir tepki vermedi reset atmak zorunda kaldım. Bu sorun 20 maçta bir oluyor. FPS değerlerimde sıkıntı yokken oluyor FPS 300'lerdeyken oluyor. Ekran kartı ve işlemciyi stres testine soktum hiçbir sıkıntı yok SSD de de sıkıntı yok. Valorant'la alakalı olabilir...
  9. T

SSD NASIL SIFIRLANIR

Merhabalar Laptobumda 240gblik bir ssd var ama içindeki windows bozuk bende laptobu kullanmadığımdan dolayı ssd yi sıfırlayıp masaüstü bilgisayarıma takayım dedim masaüstünde zaten m2 ssd var ama bu m2 değil ben bunu bilgisayarıma takıcam fakat onun içindeki bozuk windowslamı açar ve nasıl...
  10. T

Yeni aldığım fan çok sesli çalışıyor

Bilgisayarıma bir tane daha hava çıkışı sağlaması için fan aldım ama power supplye bağlı olduğu için tam güç çalışıyor anakartta tek bir giriş var ve oda diğer egzoz fanına bağlı ama kaç watt çektiğini bilmiyorum ben bunların ikisinide aynı yere bağlamak istiyorum bir splitter aracılığıyla yeni...
  11. T

Ekran kartını olduğundan daha az göstermesi

GTA 5 de ve diğer hikaye oyunlarında ekran kartım 4 GB'lik bie ekran kartı olmasına rağmen, 3500 MB gösteriyor ekran kartımı ve yapacaklarımı sınırlıyor az da olsa. Bunun çözümü nedir
  12. T

Frame gen modu 1650 ile nasıl kurulur

Gtx 1650 ekran kartım var frame generation mod kurmak istiyorum miles morales gibi oyunlara fsr 3 vs. Ama birsürü video var bazılarında programla kuruyorlar bazılarında dosyaları kendileri atıyorlar en iyisi hangisi sizlerin bildiği bir mod varsa paylaşabilirmisiniz ?
  13. T

Oyunlara frame generation mod nasıl kurulur

Gtx 1650 ekran kartım var frame generation mod kurmak istiyorum miles morales gibi oyunlara fsr 3 vs. Ama birsürü video var bazılarında programla kuruyorlar bazılarında dosyaları kendileri atıyorlar en iyisi hangisi sizlerin bildiği bir mod varsa paylaşabilirmisiniz ?
  14. T

Fivem belirli yerlerde kasma sorunu

Gta 5 story ve onlinede hiç bir sıkıntı yaşamazken fivemde yaşıyorum garaja girdiğimde durduk yere fps düşüyor 20 30 fps düşüyor
  15. T

Gta 5 işlemci az kullanma sorunu

Gta 5 oynarken ekran kartımın yüzde 90 ı 95 kullanıyor işlemcinin yüzde 30 ila 45 arası kullanılıyor normalmidir fps 120 130 vsync kapalı i3 13100F gtx 1650 gddr6 4gb 16gb ram
  16. T

Gta 5 çimlere girince fps düşüşü

Gta 5 oynarken ayarlarımın hepsi en yüksekte msaa 2x de vsync açık çimenlere gelince bazen fps düşüşleri meydana geliyor ama hemen geri gidiyor bazende hiç olmuyor neden ?İ3 13100F işlemci gtx 1650 gddr6 4gb ama oyun sadece 2 gb sini kullanıyor 16gb ram
  17. T

Gta 5 de çimenlere gelince kasma sorunu

Gta 5 oynarken ayarlarımın hepsi en yüksekte msaa 2x de vsync açık çimenlere gelince bazen fps düşüşleri meydana geliyor ama hemen geri gidiyor bazende hiç olmuyor neden ?
  18. T

İşlemci Fanın aniden hızlanıp geri yavaşlaması

CPU fanım aniden hızlanıyor işlemci yoğunlaştığında örneğin GTA 5 oynarken 2700RPM civarı olabiliyor ses rahatsız etmiyor ama bilgisayara zarar verir mi kasma donmak olmuyor.
  19. T

Anakart bios güncellemesi

Bios güncellemesi gelmiş hatta bende olan bios sürümü asusun 2023 de çıkardığı 2603 sürümü en son sürüm ise 3212 yapmalımıyım performansımda düşüklük olurmu yapmazsam veya yaparsam performansda artış olurmu hiç yapmadım hayatımda anakart modelim Asus prime H610M-R D4
  20. T

Çözüldü✓ Armoury crate güncellemeleri

Armoury crate güncellemeleri gereklimi 6 aydır pc bende daha hiç bişi yapmadım performansda azalmada olmadı ama ilk defa açtım programı ve güncellemeler vardı yapmalımıyım hiç kimse yapmıyormuş kararsız kaldım
Geri