Arama sonuçları: *

1. merttttttt011

Yardım Valorant bu hatanin cozumu nedir

Bu hata nedir nssi gecirebilirum
  2. merttttttt011

Yardım Televizyon onerisi yaparmisiniz

Babam tv alcak benim pek bilgim yok böyle arkasında işik olan yada olmayan f/p büyük ekran bi tv oneririmisiniz
  3. merttttttt011

Televizyon önerisi yaparmisiniz

Babam yeni televizyon alıcak onun bilgisi yok benimde pek yok arkası işıklı olanlardan f/p bir büyük televizyon onerirmisiniz
  4. merttttttt011

Yardım Tablet onerebilirmisiniz

28k ya metepad pro alınır mı? video filim arada oyun pc işlerini yapabilirmi bilmiyorum mimarlik dusunmuyorum ama yine biseyler cizmek isterim bunun yerine baska ne oneririsiniz
  5. merttttttt011

Yardım Iphone pil sagligi cok dusunce ne yapilamli

Babamdan kalan14 proyu kullaniyorum 89 saglik bu cok dusunce pilmi degistirmeliyim bide nerden degistirebilirim
  6. merttttttt011

Yardım VALORANT DUSUK FPS SORUNU

Laptoptan oynuyorum sarjda ama yine dusuk ayarlarda 70 60 fps aliyorum ama ayni silemciyele ytden 100 120fps alan var bana bi ayar oneririmisiniz intel i5-1235u islemci yapabilecegim ayarlari onerirmisiniz
  7. merttttttt011

Yardım VALORANT VAN9003 HATASI COZUM

Arkdaslae hatalar pesimi birakmiyor securute boot actim ama simdi van9003 hatasi veriyor cozumu nedir
  8. merttttttt011

Yardım VALORANT BU HATA COZUMU NEDIR

Konu yukseltme sinirim doldu oyuzden yeni aciyorum Lutfen yardim edermisiniz ne yapmam gerekiyor kisaca anlatirmisiniz illa biostan mi yapilcak asus laptop cihazim
  9. merttttttt011

Yardım Valorant fotoraftaki hatayi nasil duzeltirim

Bu hatayu nasil duzeltirim valoya giriyorum sonra boyle diyor menu aciliyor 2 3 dk sonra atiyor
  10. merttttttt011

max 25kya masaüstü pc öneresi yaparmısınız

amx 25k pc için 22 23 24gibide olabilir ddr5 olursa daha iyi olur ama önerilerinizde yoksa problem olmaz oynıyacagım oyunlar valorant cs2 fortnite fc gta5 forza f1 1722326618 ek olarak yazılım işiyle uğaşıyorum
  11. merttttttt011

...

ilk pc bayadır acıyorum ara ara bi alasım geliyo bi gidiyo max 25k daha çıkmaz sadece pc için 25k ayırabilirim iilla 25k olmasına gerek yok 22 23 24gibi gibi oynıyacagım oyunlar fortnite gta5 valorant cs2 fifa forza f1
  12. merttttttt011

okulu bırakıp işte çalışmalımıyım

Merhabalar Akrabam ve babamın arkdaşı sayesinde bu yazın full yazızlım şirketindeydim şuanda ordayım okul olarak koleje gidiyordum ama bu işi yavaş yavaş öğrenmeye başladım sizce burda çalışıp okul okumayı açıktan okusam sonra okulu bitirsem dahamı mantıklı olur şirket ssahibiyle çok yakınım...
  13. merttttttt011

Yardım Bu valo açarmı laptop

AÇarsada çok zorlarmi pcyi
  14. merttttttt011

Yardım bu sogutucu işlemcime yetermi

ryzen 5 8400f için bu sogutucu yeterlimi
  15. merttttttt011

Yardım Google payments hesabi askiya alindi

Hesapta indirimim var ben buna para yuklesem oyun ici satin alim yapamiyormuyum lutfen yardim edin
  16. merttttttt011

Bu kameranin linki atabilecek varmi

Bu kamerayi bulamadim boturlu linki atarmisiniz bulursaniz
  17. merttttttt011

Yardım Laptop sarj aletime ne olmus

En son cuma gunu sarj edip cikarmistim bugun geldigimde boyle olmus normalde ikisi dimdim yulari bakiyordu ben duzelteyim derken yamuldu Buna ne olmus
  18. merttttttt011

Masa ustu pc onerirmisiniz

Max butce 27k valorant tryhard oyniycam arada fc gta 5 fivem gibi yani ona gore sistem onerebilirseniz sevinirim amd ekran kartli olmasin
  19. merttttttt011

Yardım Yd iphone 15 pro almaliyimiyim

Oncelikle yatılı okula basliyacagim oyuzden yd aliyim diyorum duz 15de alma imlanim var ne yapmaliyim her sene yenileniyor 15 pro 4 3 ay hatsiz kullanabilirim
  20. merttttttt011

Yardım TUF Gaming A15 laptop alinir mi 16.999

Yazilimla ilgilineicem belki valo oynarim bide mc cok isiniyor demisler yazilimdan cok isinirmi
Geri