Arama sonuçları: *

• Users: maxipex481
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Comnet fiber incelemesi

Merhaba. Bulunduğum bölgeye türk telekom fiber altyapı getirdi ve ben de fiber internete geçme kararı aldım. gibirnet'te 100mbps vdsl hizmeti alıyordum, bir sorunum yoktu ancak fiber internette maksimum 100mbps desteği sağladığı için sağlayıcıları biraz araştırdıktan sonra comnete geçmeye karar...
  2. M

Çözüldü✓ internet bağlantısı kopuyor sorun modemde mi ?

model : Zyxel VMG3312-B10B modemde hiçbir ışıkta değişiklik olmuyor. internetin gittiğini bilgisayarda ethernet simgesi olmayınca veya telefonda "internet kullanılamıyor" hatası alınca anlıyorum. daha sonra modemi kapatıp açınca düzeliyor, günlük 1-2 defa kapat - aç yapıyoruz . arıza kaydı...
  3. M

Bu ürün Türkiye'de satılıyor mu ?

4 kutuplu panel tipi dişi jack arıyorum. Türkiye'de 3 kutuplusu var ama 4 kutuplu olanını bulamadım. Bu ürün Türkiye'de satılıyor mu ? Dışarıdan alıp haftalarca beklemek istemiyorum. Ürüne dair birkaç linki de aşağıya bırakıyorum. https://tr.aliexpress.com/item/4000105730426.html...
  4. M

4060Ti DisplayPort girişi

Ekran Kartı : MSI RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 16G Kasa : BitFenix Nova Mesh SE TG Merhaba, ekran kartının display port girişleri kasaya çok yakın olduğundan kablo tam oturmuyor. No signal veya Cable not connnected durumu yaşanıyor. Birkaç fotoğraf ile sorunu göstermeye çalıştım. Ekran kartının...
  5. M

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu önerisi

Merhaba, DA-G9 sistemi için kule tipi soğutucu alacağım. Bu iki soğutucu arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ? "Kardeşim ikisini de alma , şunu al." diyeceğiniz bir öneriniz varsa ona da açığım. 1)...
Geri